Kérdezem tőled, hogy a reggelit vagy a vacsorát rendelted meg így utólag, mert én korábban csak vacsit kértem, és mégiscsak jó lenne reggelizni is ott helyben.
3vd-s kollégák!!! Lett egy eladó, mai vásárlású Exide akkumulátorom! 4tx-be dagi, ezért eladó, friss, ropogós, ép csak felsavazva lett. Számlával, garival persze, 10eFt-ért vihető!
Nekem meg ma baxták fel az agyam de nagyon csúnyán ezzel a Zánkával. Nem hogy nem tudok pénteken lemenni, de most találta ki ez a szájbakúrt buzi főnököm, hogy arra a szombatra grillpartit szervez a főtérre, oszt kb 5-ig pörgethetem a kibaszott csirkéit, ha 6-ra hazaérek, akkor már örülhetek. A megrendelt vacsiról tuti lemaradunk és nem valószínű hogy az esti tábortűznél előbb odaérek. Ha meg még később végzek, akkor már lemenni se nagyon van értelme.
Közdarabbal mehet bele a h4, sokkal több fényt ad, 8 évig használtam, semmi baja sem lett a foncsornak. Egy filléres átalakító kell bele, de lehet körfoglalatos h4-et is kapni, ahhoz semmi sem kell.
Amennyiben 3vd-ről van szó, akkor azoknak az első szériái(az enyém is) bubis égővel jött ki, nem h4-el, nekem is úgy kellett átalakítani a foglalatot egy közdarabbal a h4-hez és azon is nehéz volt utána beakasztani a rugót. Ha az izzód most teljesen gyári méretű, akkor lehet hogy az eddig benn lévő vágott nem volt gyári méretű, amihez alakították a rugót és most neked a gyárira kell visszaalakítani. Nézd meg a manualban hogy mi az előírás.
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e az, hogy a fényszóróizzó cseréjéhez elő kelljen venni egy csípőfogót is.
Kereklámpás 850-esről van szó. Kivettem a régi izzót, megnéztem mi van ráírva (R2 45/40 W made in Germany). Vettem egy újat, beraktam a helyére, de a rögzítő drótot nem lehetett ráhajlítani. Alaposabban megnéztem a régi, használt égőt, és annak a szoknyája szépen körben le van nyírva.
Zánkára belehet csak ugy ugrani mert dolgoznom kell azon a hétvégén és nem tudom melyik nap tudnék lenézni,de le szeretnék nézni,vagy fel kell iratkozni valahol?
A váltó nagyon könnyedén működik és lehet akkor nem kezelem rendesen,könnyen megy nagyon és lehet kicsit flegmán csináltam,figyelek rá h rendesen váltsak akkir szerintem jó lesz.kösz
kérdésem lenne ,kezdő motoros vagyok és már többször sikerült két sebesség közé váltani pl 2-3 közé,remélem az én balfaszságom és nincs a mocinak baja.
sziasztok! olcsó és esztétikus dobozolási lehetőségeket keresek, tudtok nekem segíteni??? 4tx-hez hatsóm már van csak oldalsók kellenének, meg egy tuti tanítása! köszi előre is!