Mondom, kékben volt, de szerencsére javította már, vagy kivonta. Ez éppolyan, mint volt M41 2139 narancs kasztni, fekete "gatya", 2104 piros kasztni, szürke alváz, stb..., 2124 EUROFIMA. Váltogatta a kivitelt.
De csak két okból: 1 Ez itt OFF. 2Minek beszélni valami olyanról ami csúnya és létezik belőle szebb is meg legszebb is. (Szebb a fuggert Szili, legszebb pedig az igazi Szili!!) :-)))
322 az nincs. Azt ők nem tartottak az aszem csak az M&Hnál van. 321 a kék gysev szili és a másik 325(?) A patkány az 21900, az 1341-1346 az 22900 (ennyi volt a limitált szili)
??? Akkor viszont tényleg badarság érte plusz pénzt kérni! A javított festésű verzió már kétféle számmal... Milyen számok alatt vannak? Kék: 1341 és 1346, Szürke: 1299, GySEV zöld: 322 (limit) és 320? Kék: 325 (a hibásan, Deák-módra kék-sárga), 321? és az új?
Ma voltam az Árkádban. V45 tényleg nincs. Viszont Szili és Szili között van eltérés árban és festésben. A kék az drágább gondolom azért mert azt viszik a legjobban, amit pedig nem azt olcsóbban adnak, de persze csak annyiért amennyiért máshol is megkaphatod. Ami viszont új hogy GySEVes kék sziliből kettő psz-ú van, és a kettő között is van eltérés, 900HUF.
Beszéltem a V45 ügyében a zzemoki-val (ők napi kapcsolatban vannak Jenő úrral), és sajna még semmi nincs az új modellekkel kapcsolatban. Még pontos dátum sem, úgyhogy csúszik az egész. :-(
Na voltam ezen a csodás kiállításaon egy barátommal, nem volt olyan mint régen de nem rossz, igaz Fuggert vitrin hiányzott onnan :-(( A kiállítás elött volt egy kis extra esemény, ezt a tömegközlekedésen belül a mentsük meg a trolibuszokat és a nap 10pontos fotói topicban találjátok meg...