Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
kevésbé vicces, h nálam is előállt a helyzet, ami korábban már master lacus topic kollégánál is
telepítettem az új itunes-t (7-es), és nem tudok filmeket (olyan filmeket, amiket korábban viszont tudtam) tenni az ipodomra, mert aszongya a nemjófej program, h a formátumot az ipodom nem tudja lejátszani. mivan???? dehát basszer vannak rajta ilyen formátumok, és azt le tudta eddig is és most is le tudja játszani.
a dolog azért is kusza, mert a másik számítógépemen még a régi itunes van fenn. tettem hát egy próbát, azzal továbbra is, ugyanúgy tudok filmeket a podra tolni, mint eddig korábban bármikor. tehát csak a legújabb, 7-es itunes produkálja a hibát. tehát addig a másik gépemen marad a 6-os ameddig ez a probléma fennál. elég béna, de nem merem ott is frissíteni.
másnak hasonló tapasztalat? pedig már nem is csak 7-es itunes van, hanem már jött egy javítás is hozzá a napokban ugyebár, de ez a hiba megmaradt.
Ezek nem csúcscuccok, hanem "csak" nagyon jó minőségüek, olyan 100 $/€ kategória. Mp3 lejátszóhoz csúcsminőségü fülest/fejhallgató (értsd - 500-1000 $/€) pénzkidobás.
Tudom, hogy mar volt rola szo, de aki gyari fulest hasznal, probalja meg meghallgatni egyszer az iPodjat egy minosegi fajtaval. Nagy meglepetesben lesz resze.
Az, hogy ennyi milliót legyártanak, és van közte hibás, az nem meglepő*. Hogy újként eladták neki az előző iPodot, az hiba! De hamar kiderül, hiszen az "előző" 30as most mindehol olcsóbb. Itt megnézheti: http://support.apple.com/specs/ (jobb oldalon a Find by Serial Number boxban.
*A meglepő az, hogy az első generációs, lassan öt éves iPodom még mindig megy! :)
azért mondom hgoy gagyi, mert ami én vettem azis gyártási hibás volt :D Most ha egy valami gáz akkor az csak Murphy :D Régi? hát nem ami most jött ki a napokban :D mondjuk mindegy mert teljsen ugyanaz. :D (mondjuk elvileg a kijelzőt kicserélték benn)
azért érdekes lenne ki az aki nem gagyi? Én vettem egy Kingmax memóriát (elvileg ezt az egyik legjobbnak tartják) és hibás volt. Mondhatom hogy gagyi a kingmax? Gyártási hiba. Sajnos van ilyen.
Amúgy drivert felrakott a haver a gépre vagy csak összedugta az iPOD-dal?
haverom vett egy új 30 gigás videos ipodot. Applestoreban:P És nemjó. :D télleg ilyen gagyi cég az apple? NEm látja a gép. Felöltötte és azonnal lemerült. Ez milyen ?? no meg az hogy "régi" videos ipodot kapott....
na ezt nemtudom, nekem nemreg volt ilyen, hogy feltoltottem egy videot es azzal együtt az addigi összes eltunt...probalkozz masik videoval vagy nemtudom...
na letöltöttem, filmet átkonvertáltam király minden, rá töltöm az ipodra kb fél percig ugy tesz mintha connectingezne, ki írja hogy ok meg volt, és semmivel nem lett több a ipod a videok MB je, és az ipod sincs fent a film, na ez mitől lehet?
Külföldiek közül csak az apple.com oldalt szoktam nézegetni, ott még fenn van, sőt az összes eddigi apple terméket meg lehet ott találni. Őszintén szólva nekem ennél több amit a mini nyújt nem kell több, ez a névjegyes izé is már sok, nem is használom.
Ja amúgy most hogy itt vannak az új nano-k, így a régieknek lement az ára;) ha nem tudtam volna megvenni ezt akkor tuti olyasmit vennék. Annál már tényleg csak az akksi hibásodhat meg.
Ami meg az ellátást illeti, hát talán nagy nehézségek árán megoldható lenne, hogy az appletől rendeljenek az itthoniak, de egy két esetén nem érné meg, vagy nekünk kéne a gatyánkat ráfizetni egy kis szervízre, mert nem akarunk megszabadulni a kis jószágunktól:) cserét se hiszem, hogy adnak... vannak most afféle refurbished: feljavított verziók. nem tudom ez mit takar, de így még amerikában lehet "újjonnan" kapni mini-t.
Erről jut eszembe. A régebbi modellekhez vajon meddig biztosít alkatrészellátást az apple? A külföldi webboltokból már régebben eltűntek a minik, a magyarról meg valamikor mostanában szedhették le, gondolom ez azt jelenti, hogy újonan már nem árulják, csak javítás, csere, stb.
Akksicsere, hát gondolom az apple árait ismerve nem lesz olcsó, még ha utángyártottat is veszel... én az akksicserét majd egy flash memóriás cserével fogom majd egybekötni. Ezt csomószor mondtam, hogy mennyivel jobb, meg mennyire jó lesz:) Ez azóta se változott, sőt addigra remélem az árak is lejjebb mennek, és a kapacitás meg felfelé, szóval lehet majd tuningolni az iPOD-ot:) Majd egyszer...