A 2. és 3. képen szereplő "kapoccsal" nem tudtam mit kezdeni. Kívülről nem akart visszamenni.
Én is letöltöttem a TIS2000-et, de abban csak elektromos rajz van. A kasztni leírását nem találom. A fő ablakon van egy csomó diagnosztikai készülékhez való "ablak" és csak a jobb alsó wireing diagram ami használható. (most nem annál a gépnél ülők így nem tudok képernyőképet csatolni). Lehet, hogy nálam valami limitált verzió lenne?
Szép napot.Pedig csak ajánlani tudom mindenkinek aki Pécs környékén lakik vagy kicsit messzebb,korrekt és ért is hozzá.A váltóm ügyében még nem kerestelek meg,de lassan aktuális lesz.
eladó légszűrőház 1.9-esbe valakinek "jóárasítva" nincs véletlen? Elszabdult a motortérben, és ki kellene cserélni, mielőtt komolyabb rombolásba kezd....
Most jöttem haza a gumistól mert akartunk venni 100-110 gumit és majdnem elájultam milyen számokat mondtak. A legolcsóbb az 24e ft és Wanli vagy Infinity :) Az első olyan márka amit meg is vennék 29E környékén indul.... hihetetlen. De ha valaki kedvet érez 4 új 205/65-16 ra Goodyear G26os típusban az sikítson. Az ára legyen olcsóbb mint a wanli, mondjuk 90 a 4db.
Lehetséges, hogy 127ekm-t futott 2005-ös vivaromban oda van a váltóban a csapágy? 1800 fordulat alatt 4-5-6-ban terhelve finoman rázza a kasztnit. Persze új korában se volt olyan lágy, mint egy benzines, de az utóbbi 1 évben mintha erősödött volna a mély búgás és remegés.
Melyik csapágyakról van szó, és kb. mennyibe kerül?