Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
idén már volt kéztörés, orrvérzés, influenza, ma jön az agyvérzés (rátok rontunk 1 támadóval, reszkessetek (komolyan mondom, Ancelotti lassan feltalálja az 1-9-1-et...)) és akkor idén már nem lehet nagy bajom
valahogy van egy olyan érzésem, hogy sima lesz, és ebbe bele is törődtem már (de aranyos vagy, hogy aggódsz :))
Hmm, asszem lebuktam, hogy amúgy a milánói a kedvenc kajám :)).
Remélem este is ízleni fog :P.
Kahn bácsi miatt kicsit idegesebb vagyok a szokottnál, tökért kell pisis üvegekkel dobálóznia :(. Mindegy, Rensing jó kapus! És ugye nem lesz az "agysebész" hollandunk sem, nélküle azért nehéz lesz...
Dóri, remélem megvagy, vigyázz magadra meccs közben :)). A magam részéről megpróbálom nem szétszedni a berendezést, mint legutóbb :)).
Nem tudom szó nélkül hagyni,azt a tényt, hogy a héten két jelentős nemzetközi versenyt tartottak, és mindkettőn az ő egykori embere nyert. Dagi. Dagi....
A világ legrangosabb iparidesign-díjának számító Red Dot például évek óta külön kategóriában jutalmazza a tömeggyártásra értett bringákat és az olyan kerékpáros kiegészítőket, melyek a küllemükben és újító megoldásaikkal példaértékűnek számítanak a többi gyártó számára is.
Én eddig is oda voltam a Benito Urraburuért, imádnivaló egy pasi. De most aztán:-) Ritkán készít interjút olyanokkal, akik nem baszkok, nekik aztán nagyon ki kell érdelmelniük, hogy a dagi szerkesztő jegyzetfüzetébe kerüljenek. No pláne olyanokkal, akik még csak nem is spanyolok.
Na, a Milánó-San Remo, meg a berakott képek miatt egy kis fotóalbum. 1, A milánói vár, ami előtt Bettinit megtámadta a tömeg. 2, A II. Victor Emanuelle galéria kívülről, ahol Cipo somolygott. 3, Végezetül egy fáni a várból.
Most nem azért mondom, hogy a szükségesnél jobban fényezzem a baszk nemzetet, de a spanyol szépségkirálynő választáson egy baszk hölgy győzött, egy tenerife-i, és egy másik baszk előtt:-)
Re Leone úgy fest ezen a fotón, mintha az erkélyen kellett volna kiugrania valami szép donnától, a ruháival a hóna alatt, és futtában öltözött volna fel. Róla el is hiszem:-)