"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Takács már sokadszor futotta le Simeket. Fiatal játékosunk 5 méteren legalább három méterrel megverte ellenfelét. A mi Takink egy sebességi fokozattal gyorsabb az "újpesti gyorsvonatnál".
Vukmir becsúszva szerelte Erőst. az újpesti játékos hatalmas ordítással a földre esett, Megyebíró előbb továbbot intett, majd amikor hallotta Erős fájdalmas ordítását, megállította a játékot és sárga lapot adott Vukmirnak. Dragannak ez a harmadik figyelmeztetése, így nem játszhat szombaton a Pápa ellen. Erős természetesen azonnal meggyógyult.
Vanczák buktatta úgy Rósát, hogy a labda nem is volt a közelben. Az újpesti védőnek már volt sárga lapja. Gyulay Zsolt, az Újpest egyik tulajdonosa a páholyban az esetnél annyit mondott: "Simán ki lehetett volna állítani a Vilit."
Takács pattintotta rá a labdát az oldalvonalnál Simek lábára, ahonnan a ladba a vonalon kívülre került. Az esettől fél méterre (!!) álló asszisztens újpesti bedobást jelzett.
Tamási és egy másik cserejátékos a reklámtáblák előtt kezdett el melegíteni. Az egyik rendező megkérte őket, hogy menjenek be a palánk mögé, mert ez a szabály, de a cserejátékoslok erre nem voltak hajlandóak. Amikor több rendező is felhívta a figyelmüket arra, hogy a palánk mögött kell melegíteni, akkor kelletlenül hátravonultak. Más csapat játékosaival soha nem szokott ilyen probléma lenni. Az újpesti táborból egy félliteres tele palackkal majdnem megdobták a kapu mögött álló mentőket.
21. p
Először védett Szűcs Lajos: Simek jobb oldali, lapos beadása után könyedén szedte fel a labdát.
20. p
Annak ellenére, hogy idegenben játszanak, valamivel aktívabbak az Újpest játékosai.
15. p
Simek jobb lábas lövése után a jól helyezkedő Gyepesről szögletre vágódott a labda.
14. p
Kapic "letalpalásáért" Vanczák kapott sárga lapot.
8. p
Juhár és Vanczák összefejeltek a saját tizenhatosuknál, Juhár ápolása miatt két percet állt a játék.
7. p
Egy perc alatt Tóth Norbert kétszer is megpróbálta helyzetbe hozni Rajczit, azonban egyszer sem jött össze neki: bal oldali beadása után a védők mentettek, a következő akciónál pedig a játékvezető állította meg les miatt a csatárt.
4. p
Simek próbálkozott 30 méterről, a távoli szabadrúgás után azonban a védőkben elakadt a labda.
1. p
A Fradi kezdte a meccset.
Szerintem nem szabad az ftc.hu-ra hivatkoznotok, mert rettenetesen elfogultan nézik a meccset érthető módon... ahogy olvastam szerintük nem ért volna 11-est Szűcs szabálytalansága Bárányossal szemben... pedig szerintem azt nem nagyon lehet vitatni. nem provokálni akartam, csak szólni !