"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Nos, tehát se Gyepi, se Vuki, se, Lipcsei? Csepregit be kell vetni! Sőt, azt mondom, hogy Hortváth Dávidot is! Thomas mellé beraknám. Tudom ez az én véleményem, de akkor is!
Szűcs/Udvarácz
Takács/Bognár/Balog, Botis, Huszti/Keller
Takács/Bognár, Rósa, Kapic, Tőzsér
Horváth, Sowunmi, Vagne
Robinak több időt és türelmet neki. Bajevski eljátszotta a bizalmat nálam. Ki látta édeni a Szabó Kálmánt és Szerovayt? Jön a következő szezon és itt van két idős kapusunk. Udvarácz 38 és a Lajos, pedig 32 éves. Csak gondolkozom...
nemcsak az ő belépője volt pirosat érő... A kis buzeráns fehér csabit és a farkast is ki lehetett volna szórni
fel vagyok nagyon dúlva
megverhettük volna egy ezt a szar ujpestet. Huszti a labdát meg is állíthatta volna és be is gyalogolhatott volna a kapuig, ha egy kicsit van esze.
Botisnak nem volt szerencséje, mellesleg amellett, hogy télleg ő volt a legjobb, a lilák gólját megelőző beadásánál ő hibázott, nem is akármekkorát, az más kérdés, hogy Lajos ismét (sokadszorra) nem vetődött ki a beadásra. Egy méterre volt tőle a zsé.
Az eredménnyel előtte elégedett lettem volna, de így...
ja, még egy, ezt a véber gyereket valaki tapossa már meg. ilyen kis uszító férget! gondolkodás nélkül meg kellett volna csapni őt is, nemcsak fehért
Hajrá mentős!
A Lipcsei barom volt, meg is lett az ára a dolognak. Más kérdés, hogy a túloldalon senki nem kapott lapot.
nagyon feldúlt vagyok
Hajrá Fradi
Ui: tiszteletem azoknak a lemaradó liláknak, akik megint sportszerűen elkapták az arra békésen kortyolgató, szotyizgató fradistákat
Az RTL Klub és az EMKTv, elmehet oda ahova akar. ********. Ez a véleményme róluk!
Grrr.
Sajnálom, hogy nem nyertünk tegnap. NS = objektivitás? Na, persze. Szigorúan szakmailag nézve... erősen fogalmaztak az urak. A Megyebirónál kicsúzott a kezéből a meccs. Ha az indulatokat időben visszatudta volna fogni, akkor nem lett volna, botrány! De, ezért 8-ast adni? A Peti jogosan kapott, de akkor a Vanczák Vili, vagy a Farkasnak is ugyanúgy kijárt volna a piros. De, min csodálkozak ezen? Egyátalán csodálkozzak?
A Pápa ellen szombaton, ha törik, ha szakad nyerni kell. Sok újdonságot nem mondtam.
Mit várunk apukakedvencegézától és véberpiacospókhasúbicebócaművagánygyurkától?
Komolyan mondom ilyen arcok űlnének a kispadunkon én szégyellném magamat!
Az meg vicces ezzel a két helikopterfigyelő jancsibohóccal együtt, hogy ők hivatkoznak külső körülményekre, amikor az elmúlt években nem volt olyan újpest-FRADI, amikor ne repült volna (képekkel, felvételekkel bizonyítottan) kő/petárda/bazaltdarab/más használati tárgy a pályára.
Az meg külön megmosolyogtató, hogy a vlaszákhomoxesualgéza játssza a lápföldi hőst, mert nem fetrengett egy petárdától és (az amúgy abszolúte számára hízelgő) 10 forintosoktól, amik irányába érkeztek.
Bár nem tudom kinek ért ez a nullakopaszféreg ennyit is meg!
Komolyan edzőstül mindenenstül megkaphatnák az év síróskurvája díjat...
Ha Vanczakot kiallitja a biro (ahogy a szabalyok szerint ki kellett volna allitania) akkor teljesen mas a meccs... Tothrol nem is beszelve (o is megerdemelt volna egy pirosat).
Azert a masodik helynel hatrebb ne vegezzunk, ha mar a hurkasoknak kotelezo megnyerniuk a bajnoksagot.
Milyen edző az, aki arra készíti fel a játékosait, hogy ha csak hozzád érnek is, fetrengj egy nagyot. Mert minden komolyabb párharc után ez volt. Ordítottak, fogták a fejüket, sírtak akkor is, ha csak a lábak találkoztak. Farkast meg az elmeorvosnak kéne közveszélyessé nyílvánítani és elzavarni még a pálya közeléből is. Már az első percekben látszott a kis pirospozsgás arcán, hogy nem normális, be van kattanva. Lehet, hogy veszett is, remélem nem harapott meg senkit.
Lipcsei óriási butaságot csinált..... rajta ment el a meccs. egyébként a döntetlen igazságosnak mondható. a szomorú az, hogy több fantáziát láttam az Újpest játékában mint a miénkben, attól függetlenül hogy több helyzetünk volt.
Huszti helyzete.. Botis fejese... Kapics lövése... (élete gólja lehetett volna...)
Ja. Őket olvasva a lilák szinte nem is szabálytalankodtak egész meccsen. Megyebíró tehet arról is, hogy egész meccsen 3 lövésük találta el a kaput. Ha valaki 2 méteres lesen beleér a lövésbe, az szabályos gól. Megjegyzem még a szabályokat sem ismerik, mert elég ha a labda útjának közelében áll, már az sem tétlen les. Siralmasak, akárcsak "közép-európa legjobb középpályája" :-)))
Én meg várhatók a retekre éjjel negyed2-re. Akkor kezdődik az összefoglaló! Kisgonosz nem tudnád felvenni? Tutti, hogy a hétvégén nem adják le, és nincs Sport2-m.
Mash4
Jók a képek, csak ennyit akartam mondani neked! :).