Keresés

Részletes keresés

andD Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154857
Érdekes lenne, ha  a Horváth Feri pont Rákospalotára menne...
Előzmény: Törölt nick (154855)
Green Army Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154856
összeáll az álomcsatársor Palotán:)
Előzmény: Törölt nick (154855)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154855
Nem csak Torma Gábor az egyetlen kiszemeltje az élvonalba idén feljutott REAC-nak, az újoncnál ugyanis komolyan gondolják az elmúlt fél évet a skót élvonalban töltő Horváth Ferenc leigazolását is. A 32-szeres válogatott csatárral már megkezdték a tárgyalásokat, és bár még további megbeszélésekre van szükség, annyi bizonyos: Horváthra nem csak a pályán számítanának Rákospalotán
Green Army Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154854
Csupa jó hír:))
Előzmény: Törölt nick (154851)
Austin_Powers Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154853
Lipcsei Peti oké, a többi kurva.
Előzmény: Törölt nick (154851)
Green Army Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154852

Szerintem nehéz ősz elé nézünk, akár lesz befektető akár nem..

A tavasz még más kérdés, kérdés mekkora hátrányt szedünk össze, ha nem sokat , s lesz pénz, még minden lehet.

Előzmény: FradiKA (154850)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154851
Mai Nap: FTC:hosszabbítások nélkül
[2005-06-11 14:43] Hiába várják a szurkolók, a lejárt szerződésű labdarúgók közül eddig senkivel sem tudott megállapodni a ferencvárosi klubvezetés.
A nehéz anyagi helyzetben lévő klubhoz új játékosok érkezhetnek, az idő pedig sürget. A zöld-fehéreknek július 6-ig be kell nevezniük keretüket az UEFA Kupára. A zöld-fehéreknél 15 játékosnak jár le a szerződése június 30-án, és bár a klubvezetés megkezdte a tárgyalásokat a marasztalt játékosokkal, egyelőre nem tudtak senkivel sem hosszabbítani. Az biztos, hogy Sorin Botis és Bognár Zsolt nem az Üllői úton folytatja, előbbi Moldáviába, utóbbi Sopronba igazolt. Több játékosra a vezetés, illetve László Csaba edző nem tartott igényt: Szkukalek Igor, Aleksandar Bajevszki, Robert Vágner és Marek Penksa kereshet magának új klubot. A légiósok közül a klubot többször feljelentő Adem Kapicot a Vasassal hozták hírbe, és a jelenlegi állapotok közt Dragan Vukmir maradására sem lehet mérget venni. Az ugyancsak védő Balog Zoltán válogatottbeli szereplésével felkelthette a menedzserek érdeklődését, és a több klub által is körüludvarolt Huszti Szabolcs esetében is több külföldi megkeresésről lehet hallani. A hírek szerint a klubot az UEFA Kupába lövő Thomas Sowunmit is szívesen viszontlátná a Vasas, de megegyezés nélkül Rósa Dénes távozása is elképzelhető, Lipcsei Péter pedig jó eséllyel megegyezhet a klubbal. Korábban arról lehetett hallani, hogy Szűcs Lajos semmiképpen sem marad a klubnál, de a kapus tárgyalni szeretne a vezetőkkel.
- Én csak a saját nevemben tudok beszélni, a sorsom továbbra sem dőlt el - mondta Szűcs. - Jelenleg a szabadságomat töltöm, de az alapozás kezdétével még akár meg is egyezhetünk a klubbal. Ellenkező esetben új csapatot kell keresnem, de egyelőre semmi konkrétumról nem tudok beszámolni.
Természetesen sok függ attól, hogy Furulyás János klubelnöknek sikerül-e befektetőt találnia, és ki tudja-e fizetni az elmaradt béreket. Ettől függhet az érkezők névsora is, ám egyelőre nem tolonganak új játékosok a székház előtt. A Werdertől búcsúzó Lisztes Krisztián biztosan nem lesz a Fradi játékosa, és Tököli Attilát sem tudná kivásárolni a csapat Kölnből. Az ugyancsak megfigyelt Oláh Lóránt információk szerint szinte biztosan Újpesten folytatja pályafutását, Vadócz Krisztián sorsa pedig a kispesti helyzettől is függ, igaz, a középpályás inkább külföldre szerződne. A jelek tehát nem jók, pláne úgy, hogy július 6-ig le kell adni a nevezést az UEFA Kupára.
FradiKA Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154850

Koszi de sajnos valami hiba miatt nem tudom megnezni.

Ami a fiatalitast illeti.Ha sok sajat nevelesu fiatalt teszunk be a csapatba akkor elkepzelheto hogy egy ket evig a kozepmezonyben leszunk de utanna jon a ZOLD HENGER!!!!!!

Hajra,FRADI!!!

Előzmény: badhool_16 (154808)
vuk_d Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154848

Örülök, hogy Te is így látod a helyzetet. Egyszer jó volna azt meglépni, hogy nem az edzőt tesszük mindenért felelősnek, hanem a nehezebb utat választva a mocskos környezetét takarítjuk el. Egy tolvonással el lehet zavarni Csabát, és jöhet ide bárki, ha olyan emberek veszik körül, akik egyrészt levelező-tagozat tagjai, másrészt képesek arra, hogy bojkottáljanak egy egész félévet. Rövid időn belül megint lenne valami baj.

Ez az egyik fele a dolognak. A másik meg az, hogy ha most elküldenénk a Csabát, azzal pont azoknak kedveznénk, akik ki akarják nyírni őt. Gyárfástól kezdve Csankon át az NS-ig mind jót röhögne a markában, hogy milyen jó munkát végeztek. Kilökni közülünk, aki nem a mi érdekkörünk tagja, aki jobb nálunk. Matthaust sem véletlenül kóstolgatják...

Jövő évben ezeknek mind egy nagy pofont lehetne adni egy sikeres szerepléssel.

Előzmény: andD (154847)
andD Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154847

Szerintem a Csabával volt a legkevesebb gond az elmúlt egy év alatt. Ő lenne az utolsó, akit elküldenék a klubtól. Ő legalább nem hisztizett, hogy hol a pénze, hanem dolgozott.  A többi ingyenélő, semmirekelő játékost kell elküldeni a kurva anyjukba!

Előzmény: vuk_d (154846)
vuk_d Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154846

Jó, most ugyan vagy nem ugyan, nagyon úgy fest, hogy Csaba marad az edző. Ha rajtam múlna a dolog, akkor én még adnék neki egy évet, de ezt tényleg nem a vita kedvéért írom, olvastam itt is sok érvet ellene és mellette, én már nem tudok és nem is akarok meggyőzni senkit arról, hogy alkalmas a Fradi kispadjára.

Az igazolósdi az meg sajnos idén is pénzkérdés...ha tavaly nyáron lett volna belőle, ma 6-7 válogatottal több lenne a keretben. Ha idén lenne, megint jöhetnének olyanok, akik jobbak az ittlevőknek. De bármiféle anyagi háttér nélkül nélkül szerintem kár is rációról beszélni az esetleges erősítések kapcsán.

Amúgy teljesen igazad van ezzel a dologgal kapcsolatban, én is boldog lennék, ha átgondolt, szervezett, jól strukturált vezetésünk lenne szakmai és pénzügyi vonalon egyaránt, de ugye momentán nagyon távol vagyunk ettől, és ezek hiányában még az "ésszel való igazolás" is túlzott elvárás:(

Előzmény: Total (154843)
takacsi Creative Commons License 2005.06.12 0 0 154845
Szép volt zöldek!

Kis botránnyal?

Többször dulakodtak, lökdösődtek, kvázi verekedtek a tartalékjátékosokkal együtt a pályán a végefelé.

Sokkal nagyobb botrány, mint ami fehérvárott történt.
Ahol senki nem sérült meg, nem verekedett senki, beszédért kiállított három embert, egyet keménységért (ami gyakori egy meccsen).

Nem vettük át az érmeket.
Ezért nem indulhat a Fradi az MK-ban.
Nem szabad fellebbezni. Nem is tudnak, mert nincs pénz a büntetésre.

De mocskos dolog volt a büntetés a Fraditól.
Előzmény: Total (154839)
Total Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154843

Ugyan !

László Csaba aranyos , kedves ember , csupa szív de ez a tavasz bebizonyította ,hogy ide Ő kevés .

(Én még a tavaszi harmadik-ötödik forduló környékén összevitatkoztam itt többekkel , mert edzőváltásról beszéltem . Azóta egy szót nem írtam erről , de azt figyeltem meg , hogy az idény végére még azoknak is változott a véleményük az edzőváltás irányába akik akkor még őlni tudtak volna Csabáért . Persze ez az én véleményem és megfigyelésem .)

Nem hiszem , hogy jobb lesz majd ha idény közben leszünk kénytelenek váltani .

A játékos kiválasztásba , meg nálunk soha nem volt jellemző az edzői kívánságlista , de mi volna ha esetleg most másként lenne ?! Ha pedig elindulunk az első osztályban akkor azért csak kéne venni egy-két játékost és mi volna ha ránk teljesen nem jellemző módon , ésszel csinálnánk ?!

Előzmény: vuk_d (154840)
gugugaga Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154842
Hajrá Fradi!!!
Előzmény: KRIPO.67. (154841)
KRIPO.67. Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154841
vuk_d Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154840

Most már nem hiszem, hogy váltás lenne edzőposzton. Megvolt rá a lehetőség, de nem gondolták úgy, hogy mennie kellene Csabának (hozzáteszem, én sem küldtem volna el)

Úgy meg nehéz nem "ez van ezt köll szeretni típusú" embereket idehozni, hogy 3 Ft 60-at tudunk ajánlani egy hónapra, de azt is úgy, hogy a játékos fizesse...

Remélem az eddig szóbahozott "erősítéseinket" is épp ez fogja végül elriasztani tőlünk...komolyan, inkább senki se jöjjön ide, ha ilyen Budovinszky meg Oláh jelentenék a jövőt...

Előzmény: Total (154837)
Total Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154839

Kis botránnyal , de megvan !

:-)

Előzmény: takacsi (154838)
takacsi Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154838
Hajrá BETIS!

Hosszabítás a Sport1-en a spanyol kupában.
Total Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154837

Ja!

Csatár kéne vagy kettő . Középre is valaki .

De ezt már az új edzőnek (is) kéne intéznie mert így , az "ez van ezt köl szeretni " tipusú játékosokkal , az első körből is nehezen megyük tovább .

Előzmény: Greenie (154836)
Greenie Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154836

Játékos kéne...

Lassan elfogy a csapat. Mondjuk ezt nem bánnám ha a sok szerencsétlen eltünne végleg.

Előzmény: Total (154835)
Total Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154835
Pedig kéne valami . Mingyá UEFA ...
Előzmény: Greenie (154834)
Greenie Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154834
semmi
Előzmény: Total (154833)
Total Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154833

Még 1szer megkérdezném !

Edzőügyben semmi hír ?

Kcsita Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154832
Csak szeretett volna! De ez már történelem. Nézzünk előre. Tetszik nekem a "Győzike" megszólitás:).
Előzmény: Greenie (154830)
IVÓ Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154831
Ellenben tavaly azért volt a Honvéd első körös a lilákkal szemben, mert, ha a kupamásodik indulhat, akkor viszont a bajnoki ezüstérmes az előrébb rangsorolt...
Előzmény: Greeneagle (154828)
Greenie Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154830
A győzike, hol csinált fiatal csapatot?
Előzmény: Kcsita (154818)
Greenie Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154829
Ki a faszt érdekel az udvarácz, főleg a kupadöntőn kapott gól után...?
Előzmény: DINO (154817)
Greeneagle Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154828

Az hogy ki hol kezd, az ország rangsortól függ, azon belül pedig az UEFA kupában a kupagyőztest előrébb sorolják, mint a 2., 3. stb. helyezettet. Ezért kezd a Sopron a 2. körben, mi meg az elsőben. A kiemelésnél viszont a csapat pontszám dönt, így míg mi az első és második selejtezőkörben is kiemeltek vagyunk, a Sopron nem lesz az.

Előzmény: zdzicht (154823)
Kcsita Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154827
Ajánlólevele: gólkirályi cím
[2005-06-11 19:48]Nagyszerű idényt tudhat maga mögött Horváth Dávid. Fiatal támadónk 21 góllal a Liga bajnokságban ezüstéremet szerző tartalék csapatunk házi gólkirálya lett, a PMFC elleni idegenbeli mérkőzésen pedig bemutatkozhatott a felnőttek között is.
Az idény elején még a tartalék csapatban is alig kaptál lehetőséget, miért?
- Sok volt a visszajátszó, így még a kispadra is nehéz volt odakerülni. Később aztán csereként rendszeresen pályára léphettem, és mert elég jól ment a játék, tavasszal már több lehetőséget kaptam.
Sőt, a PMFC ellen bemutatkozhattál az élvonalban is. Mit gondolsz, ősszel továbbgyarapítod NB1-es meccseid számát?
- Bízom benne, hogy igen. Az elsőcsapat játékoskerete ugyan még nem végleges, így egyelőre nem tudom, kikkel kell megküzdenem a csapatba kerülésért. Azon leszek, hogy az edző nekem is bizalmat szavazzon.
Egy gólkirályi cím nem rossz ajánlólevél...Így 21 gólt szereztél, de vajon meddig jutottál volna, ha már ősszel is rendszeresen játszol?
- Nehéz megtippelni, az biztos, hogy jobban megközelíthettem volna a negyvenes rekordomat. Ennyi volt a legtöbb gól, amit egy idényben szereztem, még az U17-es bajnokságban.
Majd az élvonalban?!
- Magam is ezt remélem.
KRIPO.67. Creative Commons License 2005.06.11 0 0 154826

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!