"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Több mint egy éve már volt Fradi-mez az MTK labdarúgóján.
Labdarúgó-berkekben elterjedt a híre, hogy a Ferencváros vezetése tárgyalást folytat - illetve folytatott - Czvitkovics Péterrel, az MTK labdarúgójával. - Czvitkoviccsal valóban tárgyaltunk, de utoljára 2004 januárjában, azóta nem - mondta Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezető igazgatója -, és bár most valóban felmerült a futballista neve, de csak ötlet szintjén. Fülöp Ferenccel, az MTK ügyvezetőjével nagyon jó viszonyban vagyok, beszélgettünk is vele Czvitkovics Péterről, de lényegi tárgyalást nem folytattunk az ügyben. Mint ismeretes 2004 januárjában az MTK labdarúgója egy felkészülési mérkőzés erejéig már egyszer zöld-fehér mezbe öltözött.
A Besztercebányával is megmérkőzünk [2005-06-13 16:45]
A 100% Fradi információi szerint a mieink július 5-én 17 órától a szlovák Besztercebánya csapatával játszanak előkészületi mérkőzést, minden bizonnyal hazai környezetben. -100% Fradi- A beszterceiek az utolsó forduló előtt a 4. helyen állnak a szlovák bajnokságban. Legismertebb játékosuk az a Róbert Semeník, aki a Kassa labdarúgójaként és Telek András csapattársaként megjárta a Bajnokok Ligáját is. Semeník egyébként 12 góljával a Beszterce legeredményesebb játékosa. Biztossá vált az is, hogy csapatunk nem utazik az ausztriai tornára, mivel az nem illeszkedik a felkészülésünkbe (szerintem meg azért mert nem lesz 11 szerződtetett játékosunk abban az időszakban). Pár nappal később ugyanis Lipcseiéknek már UEFA Kupa-selejtezőn kell pályára lépniük. A mieink csütörtökön kezdik meg a munkát az új szezonra, vasárnap 17 órától pedig Szentesen játszanak emlékmérkőzést a Pusztai család megsegítésére.
Nem vagyunk elkésve, sőt úgy gondolom, hogy nagyjából összeálltak a következő idényre vonatkozó tervek. Ami a játékoskeretet illeti: tizenkét játékosnak jár le a szerződése, hétre nyártól nem tartunk igényt. Azokat, akikre szükségünk van, megpróbáljuk itt tartani. Köztük van például Huszti Szabolcs is, akit szintén marasztalunk. 19-20 fős keretben gondolkodunk, így érkezők is lesznek. Két játékossal már gyakorlatilag megállapodtunk, neveket értelemszerűen nem említenék, és további három játékos is a kiszemeltek között van, az ő leigazolásukra is jó az esély. Elsősorban magyar játékosokat szeretnénk igazolni. Annyit elárulok, hogy van közöttük olyan, aki válogatott, és jelenleg még külföldön játszik. Külföldről is igazolnánk, az egyik környező országból, de a kiszemelt valójában magyar nemzetiségű. Ami a költségvetést illeti, nos szeretnénk mindenképpen lefaragni abból. Hamarosan összeállítunk egy olyat, amit a Ligának is el kell fogadnia, hiszen gyakorlatilag csak azzal az összeggel tervezünk, amire biztosan meg van a fedezet. Úgy gondolom, hogy a jövőben 500 millió forint körüli összegből gazdálkodik majd a labdarúgószakosztály.
tucatnyi lejáró szerződésű focista közül hetet szeretnénk megtartani - mondta az FTC elnöke, Furulyás János. - 19-20 focistával elvben már megállapodtunk. Tárgyalunk még három magyarral, az egyikük stabil válogatott. Van magyar nemzetiségű, de környező országban szereplő jelöltünk is.
Ne zavarjanak azok a hangok Takikam.Ameddig vannak olyan buzeransok akik lemondjak a valogatottsagot es olyanok akik ugy jatszanak ,hogy nem erdekli oket hogy a valogatott mezeben egy nemzetet kepviselnek addig ne zavarjon teged.Jatszal becsuletesen es akkor elhallgatnak azok a bizonyos hangok.
Takács: A Fradiban is újra biztonyítanom kell [2005-06-13 13:29]
A Franciaország elleni barátságos mérkőzésen csereként debütált, majd az izlandi VB-selejtezőn már kezdőként kapott lehetőséget a válogatottban Takács Ákos. - 100%Fradi - Játékosunkkkal a debütálásáról és annak utózöngéiről beszélgettünk. Mint újoncot, hogyan fogadtak a rutinosabb társak a válogatottban? - Barátságosan, egyáltalán nem éreztették velem, hogy újonc vagyok. Tiszteletben tartották a kapitány döntését, aki úgy gondolta, helyem van a csapatban. Tudom ugyanakkor, hogy a meghívásom megosztotta a közvéleményt; voltak, akik nem értettek egyet vele, mondván mit keres a nemzeti együttesben egy olyan játékos, aki néhány hónapja még a tartalék bajnokságban szerepelt. Bántanak ezek a hangok? - Elég kellemetlen, amikor ilyeneket hall magáról az ember, de tisztában vagyok vele, hogy senkit sem szerethet mindenki. Hogy ez alól én sem vagyok kivétel, azzal most, a válogatottságom kapcsán szembesültem igazán. Azt azonban egyszerűen nem hagyom, hogy ezek a kritikák elvegyék a kedvemet, s emiatt legközelebb bátortalanul játsszak. Továbbra is úgy kell játszanom, mint eddig, legalább úgy, de inkább még jobban. Lothar Matthäus más poszton szánt neked szerepet, mint László Csaba. - Igen, a válogatottban védekező középpályást játszottam. Ezen a poszton kevésbé volt lehetőségem látványosan játszani. Tudom, hogy sokan hiányolták az elfutásaimat, hiszen a szurkolók úgy ismertek meg, mint aki a szélen sprintelget, beadásokkal, esetleg gólpasszokkal segíti a támadásokat. A nemzeti csapatban azonban más poszton szerepeltem, így a feladatom is más volt. Folytatás az argentinok ellen? Bízom benne, hogy igen, előtte azonban még itt a Fradiban kell újra bizonytanom.
a tárgyalások biztatóan zajlanak, de néhány egyeztetésre még szükség van. a befektető kilétét néhány napon belül felfedik, ám a helyzet komolyságára való tekintettel - a befektető külön kérésére - személyét egyenlőre titok övezi.
Győzelemmel zárt U14-es csapatunk [2005-06-13 12:12]Fölényes győzelmmel zárta a szezont a bajnoki címét már korábban bebiztosító U14-es csapatunk. - 100%Fradi - Balogh Gábor együttese a záróforulóban a Videoton együttesét fogadta, és győzte le magabiztosan, 7-0-ra. A gólokon hét játékos, Balajti, Grimm, Laczkovich, Reith, Ruzsics, Stijacic és Szalai osztoztak. A fehérváriak elleni volt zsinőrban a huszonharmadik(!) győzelme U14-es csapatunknak. Balogh Gábor gárdája a bajnoki címét az Újpest elleni diadallal már egy fordulóval a szezon vége előtt bebiztosította. U14-es csapatunk sorozatban harmadszor lett bajnok.
A mai blikkben benne van - sajnos az internetes verszióban nincs fent - hogy Horváth Ferit, a REAC-on kívül a székesfehérvári és a pápai csapat érdeklődőtt utána. Ennyit tudok róla.
Horvát F., Mátyus Jani és Lisztes Krisztián. Ha ők hárman visszatérnének hozzánk, hát... inkább maradok a realitás táján., hogy ez csak egy álom lenne.