"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Simenkek szerződése van. (szerencsére) bár pont ma olvastam h felül akarják vizsgálni. ettől függetlenül sose lássam zöld-fehérben. őszintén szólva nagyon-nagyon kétlem h tudnánk/akarnánk többet ajánlani mint a lilák.
Egyébként valóban, aki most hozzánk aláír, az tuti nem lehúzni akarja a fradit (mint korábban oly sokan). Tehát fogadjuk így pl. Budót is! A Simekben egyébként nem hiszek.
A dolog pikantériája, hogy LCs szeretné a Simeket, nem?:). Akkor nem kell fizetni az Újpestnek, úgy tudom. De nagyon mosolygok, pont ő jönne, aki azt mondta hogy a gyorsvonat nem áll meg a Fradi pályán. :)). A titi én is szívesen látnám. Tehát ha jól értelmezem a dolgokat, most első lépésben a megtartani pár rutinos játékost és utána új játékoskkal, a fiatalokkal kiegészülne a keret?
Rosszul vezetem le a dolgot?
Mindenestre érdekes, amit irtál.
Kunticsról nem volt szó? Sőt Most akkor rendeződőtt a viszony Keller Józsi és László Csaba között?
Most beszéltem egy sráccal aki a Rósával kispályázik rendszeresen. Nos tegnap a Dini azt mondta neki, hogy eddig háromszor tárgyalt a Tepszicsékkel az első megbeszélésen a tavalyi szerzijének a felét kínálták neki. Azóta az álláspontok közeledtek, de még mindig elég karcsú az ajánlat. Hasonló a helyzet a Lajossal meg a Thomassal is. Tepszics legújabb ígérete szerint 30.-ig kifizetnek minden tartozást. Valaki említette itt a napokban Simek nevét, nos a Rósa szerint hétfőn a klubházban volt a menedzserével együtt...
Na igen Kuntics Bodajkon bizonyított.Kb ő azon kevés légiósok egyike akit anno telejsen elfogadott a Fradi, és akit szerintem most is elfogadnának.De szerintem űgyis Mattheus lesz az edző...
Az elsőcsapathoz hasonlóan csütörtökön tartalék együttesünk is megkezdi a felkészülést a következő szezonra. A Vépi Péter-Ebedli Zoltán kettős először csütörtökön délelőtt vezényel edzést a csapatnak. A 2004/05-ös idényben ezüstéremt szerző gárdáról hosszabb összeállítás olvasható a 0%Fradi legfrissebb számában, amelyben
Ezüstös tartalékok
Képgaléria Vépi Péter mellett megszólal az együttes két meghatározó játékosa, Csurka Zoltán és Szálkai Zsolt is. Utóbbi a szezon hajrájában már leülhetett a felnőtt csapat kispadjára. - A Pécs elleni bajnokin bekerültem a csapat keretébe, utána azonban egy húzódás miatt "harcképtelenné" váltam, így élvonalbeli bemutatkozásom még várat magára - bízom benne, hogy már nem sokáig. A BL-emlékmeccsen pályára léphettem, és ugyan ez egy tét nélküli mérkőzés volt, szeretném hinni, hogy szerepeltetésem jelzés értékű volt. Csurka Zoltán ellenben már bemutatkozott az elsőosztályban. A védőnek június 30-án lejár ugyan a szerződése, ám minden bizonnyal a következő szezonban is a Ferencvárost erősíti majd. - A vezetőség jelezte, hogy szívesen meghosszabbítanák a kontraktust, ez mindenesetre jó jel a jövőm tekintetében - mondta a felnőttek között a ZTE ellen debütáló játékos. - Bízom benne, hogy a következő szezonban sok fiatal kap lehetőséget az élvonalban, és bízom abban is, hogy köztük leszek én is...
GYepessel nem azért kötöttek sok évre szóló, magas fizetéses szerződést, hogy majd zsíros pénzekért lehessen eladni? nem azért kapott ő olyan fizut, mert egy kimonodott géniusz tehát, hanem azért mert pénzt akartak belőle látni. egy ilyen teljesítmény után, amikor elég jól keresett van pofája nekiállni hisztizni, hogy mostmár magára gondol. gondolj a póth diánára ahogy éppen pumpálja valaki.
Csak a lényegről nem kérdezték, mármint, hogy marad-e?
Lipcsei térde rendbe jött [2005-06-15 12:41]
Alig egy hónapja, hogy Lipcsei Péter térdműtéten esett át, csapatkapitányunk azonban valószínűleg már a jövő héten együtt edzhet társaival. - 100%Fradi -Az operációra porcsérülés miatt volt szükség, emiatt középpályásunk nem is léphetett pályára csapatunk utolsó két bajnoki mérkőzésén. - Éppen ma voltam kontrollvizsgálaton. Mit mondtak az orvosok? - Mindent rendbe találtak. Azt mondják, szépen javul a térdem, és én magam is ezt tapasztalom. Ez azt jelenti, hogy hamarosan edzhetsz? - Már el is kezdtem. Hetek óta járok erősíteni, jó ideje pedig kocogok is, és eddig semmiféle fájdalom nem jelentkezett. Mikortól végezhetsz teljes értékű munkát? - Amennyiben az elkövetkezendő napokban sem lesz probléma a műtött térdemmel, a jövő héttől már együtt készülhetek a többiekkel. :