"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Jellemző: Simek után ácsingóznak, miközben a sajátjainkat nem becsülik, mitöbb, le se szarják. Ha csak a legtehetségesebbeket meg tuzdnánk tartani 23-24 éves korukig, sose kéne igazolnunk. Ha most lenne egy Vass, ZSivótczky, Kemenes, Selei, Hajnal, semmi gáz nem lenne. Ami miatt a befektető-keresősditől is tartok: sose teremtenek nálunk új értékeket, mindig csak a pillanatnyi érdek és a pazarlás megy. Nem azért kell a befektető, mert vele majd minden remek lesz, stb, hanem hogy vele éppen túléljük valameddig, aztán megint egyújabb átmeneti megoldás, közben meg mégjobban lemaradunk Európától. Senki nem érdekelt a változásba, pedig biztos lenne, aki hajlandó lenne segíteni. Ha én egy magamra valamit is adó klubvezető vagyok, magam zavarom ki a Tehetvonatot a klubházamból, mert ez a FERENCVÁROS, ide ő max. vendégként jöhet. Nem szabad igazolni senkit, sőt fel kell hozni az U-19-ből Sebestyént, Fitost, Cserit, és a Nagy-tesókat és csókolom. Legalább annyi tartás legyen bennünk, hogy szorult helyzetünkben sem hozunk ide akárkit. KUNTICSOT A FRADIBA!!!
Kap egy életnagyságú szobrot is majd, ami azt fogja ábrázolni, amint éppen az akasztói stadionban (Dunaferr-Fradi) a labda alól kirúgja a gyeptéglát és kurva nagyot perecel... :))))))))
Simenkek szerződése van. (szerencsére) bár pont ma olvastam h felül akarják vizsgálni. ettől függetlenül sose lássam zöld-fehérben. őszintén szólva nagyon-nagyon kétlem h tudnánk/akarnánk többet ajánlani mint a lilák.
Egyébként valóban, aki most hozzánk aláír, az tuti nem lehúzni akarja a fradit (mint korábban oly sokan). Tehát fogadjuk így pl. Budót is! A Simekben egyébként nem hiszek.