"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Szvsz Furulya eltávolítása önmagában nem elég. Sajnos a Ferencváros teljes vezetősége (nem csak az Rt.-é) ludas a mostani helyzetért. Félek, hogy ha egy jó menedzser talpra is állítja az Rt.-t, az esetleges nyereség a többi szakosztály veszteségének pótlására menne, s esély sem maradna a fejlődésre.
Biztos, hogy van. A politikában, gazdaságban is gyakorlat, hogy semmihez sem értő, hülye, de hatalommániás ember kiváló szakemberekkel veszi körül. Sajnos furujának ehhez sincs esze. Tőlem lehetne elnök, ha a valós dolgokat hozzáértő emberek irányatanák.
Ezt a hangulatot kellene valahogy visszahozni. Én hiszek benne, hogy sikerül. A tisztulási folyamat szerintem elengedhetetlen és ehhez személycserék kellenek. A vezetésben elsősorban. Olyan emberekre van szükség, akik megfelelő jogi, gazdasági képzettséggel, szemlélettel rendelkeznek, de emellett tudják, mit jelent az, hogy Ferencváros.
Hát itt eddig sem álltunk túl jól, ezt mutatja a rengeteg bekapott gól.
Utoljára a Dragó nyújtott elfogadhatót ezen a poszton.
Oda egy rutinos, bejáratott spíler kell.(nálam jó a Kuttor)
Ritkán fordul elő, hogy a semmiből sikerül egy megfelelő fiatalt előhúzni, mint 92-ben a Mancit.
Én tisztelem a Kuttor mentalitását és lelkesedését. És nem utolsó szempont, hogy remekül fogja össze a fiatalokat és veszélyes a kapura is. Persze nem árt neki lerajzolni, hogy melyik az ellen kapuja!
Bátran írtam a Kuttort, mert futó szerződése van, így soha nem igazoljuk le.
Most hallottam egy sztorit. Az egyik játékosunkat hívta egy csapat. Minimális fizetést kínáltak neki, de azt mondták, kap zsebbe 15 milliót. Ráadásul ez a csapat iszonyatos nagy sz@rban van...
S bár minket nem vigasztal, úgy néz ki, a Vasasnál is meghúzzák a nadrágszíjat...(De fentebb nem róluk volt szó!)
Szakadó eső, teltház, 5:0, igazi Fradisták, igazi Fradi hangulat. A meccs után többen voltunk a klubház előtt ünnepelni, mint idén egy bajnoki meccsen. A zsoldosokkal ez a hangulat veszett el.