Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

szabykRST Creative Commons License 2012.03.23 0 0 4924

megneznem es akkor tudunk alkudozni ,ha jo neked :)

hol lehetseges ez?

koszi

Előzmény: fúrómester (4923)
fúrómester Creative Commons License 2012.03.23 0 0 4923

130?

Előzmény: szabykRST (4922)
szabykRST Creative Commons License 2012.03.23 0 0 4922

netto??? :D

Előzmény: fúrómester (4921)
fúrómester Creative Commons License 2012.03.23 0 0 4921

Akkor énis.

Stilauto 5+5 ös 8x17" 235/50 Pirelli P6000 es van rajta félig elkopva.

150.000 BRUTTO

KCTUNING Creative Commons License 2012.03.22 0 0 4920

Üdv mindenkinek,

Lenne eladó 4db alufelnim 16colos et40 es,csavarokkal,vivaro traficra való.

205/65 16 c good year cargo g26-os gumival szerelve(70-80%-osak).

A felni hibátlan karcmentes új állapotu kb 5000km van benne.

Ára 160e.ft.

Kc.

Peeeti85 Creative Commons License 2012.03.22 0 0 4919

Sziasztok.

Most voltunk olajcserén a Traficunkal (F9Q760) és a szerelő gyerek kicsit alánézett, egy olyan dologra lett figyelmes, hogy a turbó levegő szivó cső meg van repedezve valami hajlatba. Azt mondta a srác ezt ki kell cserélni, nehogy farslevegőt szívjon a turbó. A segítségeteket/véleményeteket szeretném kérni a dologgal kapcsolatban, hogy milyen irányba induljak el a cső után... hol érdemes rákeresni, kit érdemes felhívni. Esetleg nincs-e valamelyikőtöknek elfekvőben ilyen.. Tudom, a legegyszerűbb bemenni a Rönóékhoz, de ha meg lehet oldani másképp is akkor nem feltétlen hagynék ott egy vagyon. A segítséget és az építő jellegű hozzászólást előre is köszönöm.

További szép napot.

vanyek82 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4918

Van 4db goodyear cargo g26-os gumim 205/65 16C egyk vadonat új az 9,5mm a többi 9mm körüli, szóval kb 95%-osak. 80E a 4db

cs!pesz Creative Commons License 2012.03.20 0 0 4917

Én láttam már nem is egyet sajnos, ami beleszakadt. Az utolsó 6-8 cm maradt benne. Sztem ezzel sem jött volna ki, de próbának persze jó lett volna.

Előzmény: attys (4915)
bergember2 Creative Commons License 2012.03.19 0 0 4916

Sziasztok!

Honnan lehetne keveset futott 1,9DCI motort, 6-os váltót, futóművet varázsolni?

attys Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4915

Ilyen műszer kellene :)

http://youtu.be/Fg5YSNHU-kc

gezaguszti Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4914

Sajnos a kilométeróra tekergetés az nálunk aféle nemzeti sport. De az új jogszabályok értelmében már büntetendő is. Csak mivel ez a jogszabály még új, mostantól lesznek rögzitve Km-óra állások minden hivatalos aktusnál (pl: adásvétel), ezért csak a jövőben lesz ellenőrizhető a kocsik futástörténete, úgyhogy ezzel most én nem vagyok kisegítve.

Egyébként az a gond, hogy a tekergetés hitelt érdemlő bizonyítása elég költéges, hosszadalmas és időigényes (igazságügyi szakértő, bíróság stb).

Előzmény: Smanno (4912)
gezaguszti Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4913

Azért az 5/6 személyes verziót néztem, mert ez lenne a családi vagen is, és négyen vagyunk a családban. Sajnos a piszkos anyagiak szűkösek ahhoz, hogy két autóra fizessünk kötelezőt, súlyadót stb. (Válság van !!!) Gondolkodtunk a két autós verzióban, de költségek miatt elvetettük. A hátsóüléssort már több esetben néztem, sajnos tényleg nem a kényelem magasfoka, de az egyik Nyíregyházi kereskedésben láttam egy olyan megoldást, hogy a hátfal benne maradt, és az ülések helyére, némi zártszelvény felhasználásával beszerkesztettek 3db Opel személygépkocsi elsőülést. Úgy, hogy az összes állíthatósága megmaradt és külön-külön állítható volt mindhárom ülés. Ez a megoldás tetszett nekem és ha  végképpen nem fogjuk tudni elviselni a kényelmetlen üléseket, akkor pártízezer beinvesztálásával átalakítom. (Otthon, szervíz igénybevétele nélkül, némi szabadidő rááldozásával.)  Az autó a feleségem vállalkozása miatt kell, az Áfa pedig  ezzel jár. A 9 személyest csak az Áfa miatt vetettük el, pedig az nekem is nagyon tetszik. Tudom, hogy a menetlevél vezetés plusz macera, de sajnos ezt be kell vállalni. Előző munkahelyemen többször közlekedtem menetleveles autóval és semmit sem utáltam jobban, mint a menetlevél tartalmának visszafelé történő kitalálását, amikor az előttem vezető kolega napokig egy sort sem írt bele.

Egyébként tudomásom szerint, az 5/6 személyes is teherautó, ha úgy van levizsgáztatva.

Smanno-nak köszönöm a tippet, a jövőhéten lesznek konkrét adataim, rendszám alvázszám és utánanézek a megadott oldalon. 

Előzmény: T_H (4911)
Smanno Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4912

Én vásárlást megelőzően az okmányirodában és renault servizbe érdeklödtem. Idén vizsgáztatni kellet az autót. Mikor kérdezi a vizsgáztató a km óra állást kiderűlt ,hogy előző vizsgán 44 000 tőbb volt az orába. Igy a 244 minimum 320 km Ha kétségeid vanna afelöl ,hogy volt e törve az autó akkor erdemes lehet a voltetorve.hu oldalon kicsit nézelödni. Ezt az oldalt mikor én vásároltam az autót nem ismertem, és azt sem tudtam ,hogy vizsgán fényképezik a km órát.

Bár én utólag sem törödnék sokat az óra állásával./ugyse annyi van benne mint óra szerint/

Egy forumon olvastam ,hogy ha utolag kiderül a kilométeróra tekergetés jó eséjjel lehet a vételárbol visszakérni. Ha valakinek van ezen a téren tapasztalata ,ne tartsa vissza:)

Előzmény: gezaguszti (4899)
T_H Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4911

Amúgy miért nézted ki az 5 személyes változatot?

- a hátsó üléssor eléggé meredek, utazni ott nem igazán kényelmes és a lábtér se elegendő. Gyerekek jól elvannak, de felnőttnek hosszú távon eléggé strapás

- ÁFA törvény is eléggé macerás az 5(6) személyes teherautóknál

"Személygépkocsinak minősül továbbá az a vegyes használatú, 2500 kg-ot meg nem haladó megengedett együttes tömegű, olyan gépjármű (nagy rakodóterű személygépkocsi), amelynek rakodótere gyárilag kialakítva kettőnél több utas szállítására alkalmas, de kézzel egyszerűen oldható ülésrögzítése révén a felhasználás szerinti terhek szállítására bármikor átalakítható a válaszfal mögötti rakodótér, ideértve azt az esetet is, ha az ülés eltávolítására visszafordíthatatlan műszaki átalakítással került sor."

- Ha nem tudod visszaigényelni az ÁFA-t akkor inkább vegyél kisbuszt, mert abban nincs ennyi kötöttség, nem kell menetlevél, az üléseket úgy variálod ahogy akarod, az ülések sokkal kényelmesebbek, ha összejön a család/haverok, akkor 9 személlyel is tudsz menni.

- ha cégben az ÁFA-t vissza tudod igényelni, de nem szükséges, hogy 3 embernél több üljön benne, akkor pedig vegyél 3 személyes dobozost, mert nincs az ÁFA probléma, mert azt teherautónak elismerik, és még a rövid változatnál is sokkal jobban pakolható a raktér.

T_H Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4910

Jé ez majdnem úgy néz ki mint az enyém, csak az enyémen kicsit több a festék (a műanyagok le vannak fújva), 1-el kevesebb légzsák van benne és ködlámpát is raktak bele.

Amúgy a belseje, viselkedése teljesen személyautós, igaz a hosszított kivitel miatt a parkolóházak nem a kedvencei.

A hátsó rész jól pakolható 2m-es cuccokig. Ha nagyon kell a hely ideiglenesen, a hátsó műanyag 6db csavar kicsavarása után előre tolható, nyerve kb 40cm-t.

De a lényeg.

172 000-el vettem, szervízkönyvvel amiből és állapotból talán hihető a km.

De a váltót javítani kellett, mert hangos volt az 5. 6.  Most van egy kis kopogás valamelyik futómű elemben (talán kerékcsapágy, szilent)

A renaultban akkor fognak infót adni, hogy ha viszed a forgalmit (a volvónál telefonon is adtak alvázszám után)

Keresd meg itt a fúrumon Vargamunkát (elérhetősége ott van az adatlapján) és "béreld" fel, hogy menjen el veled átnézni a gépet. Látott már pár autót, hogy az alap dolgokat kiszűrje.

ateszmester888 Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4909

Kiváncsian várjuk a hozzászólásod!

("Zsolti" továbbra sem folyik a vizem úgyhogy ez jólett, ráadásul a fagyálózást is megúsztam hisz itt a tavasz:-))

Apropó: Aki esetleg nyárigumit szeretne nézzen el Gödöllőre. Tavaly télen vettem 195/65R16 C áfa nélkül 25 ért darabját vatta újan. (Barum snovanis 2011 es)

Akkor azt mondta a gumis, hogy tavasszal is lesz ilyen áron ebben a méretben michelin aghilis 25E ft/db nyári!

Ha vkit érdekel tudok telefonszámot!

Én az idén kihagyom a nyárit majd 2 év múlva megint télit veszek. :(

Holnap F1 albert park úgy hogy tényleg itt a tavasz!

Előzmény: gezaguszti (4905)
gore101 Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4908
köszönöm keresem!
Előzmény: ateszmester888 (4907)
ateszmester888 Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4907

Zsolti!

Keresnek!

Vidd a vargamunkához, a fórumon megtalálod!

Előzmény: gore101 (4904)
fúrómester Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4906

"de a márkaszervízben többen is azt mondták, hogy ez nem gond még van elég."

Ez jó, :-))) tetszik, :-)))) van még elég, :-)))))

Előzmény: marces (4896)
gezaguszti Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4905

Köszönöm az eddigi segítő hozzászólásokat !

Azt én is tapasztaltam sajnos, hogy a 2002-es évjáratuban is 150e Km van, ugyanúgy, mint a 2010-esekben. De a régebbi évjáratokhoz általában nincs szervízkönyv, vagy ha van akkor az utolsó pecsét a vásárlás után 1évvel került bele kb. 30e Km-nél. 

Sajnos ilyen a magyar autópiac. Sértődés ne essék, természetesen vannak tisztességes eladók és kereskedők is. Ha sikerül a vásárlás, akkor megpróbálom veletek megosztani a tapasztalatokat. Remélem, hogy pozitívak lesznek. A későbbiekben pedig megosztom a használat tapasztalatait, mert több oldalon olvastam róla hideget meleget és nekem ez a csapat  tűnik a leginkább hitelesnek.

gore101 Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4904
beteg traficomhoz keresek orvost segitsetek! Budapesti a kocsi.levegősödik a vizrendszer.forralja a vizet télen nem volt fütés.
ateszmester888 Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4903

Üdvözlégy a forumon!!

Szép az autó amit néztél, ha megveszed akkor balesetmentes vezetést kívánok hozzá!!

Egyébként ha megfigyelitek általában a használtautó.hu-n szinte minden dieselbe 150Ekm körül van.

Az enyémbe 8évesen volt 155Ekm. Bár Vargamunka szerint lehet benne 300E is. Én inkább a Zsoltinak hiszek!

Egyébként pedig vedd meg szerethető autó!

Igaz??? Kedves fórumozó társak???

marces Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4902

Szia, ez már láncos és így első ránézésre, képek szerint jó. Nekem egyenlőre csak egy hónapja van Traficom, úgyhogy sok tapasztalatom még nincs.

marces Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4901

Szia, köszi a választ, azt hiszem követem tanácsodat és cseréltetek olajat.

Előzmény: T_H (4897)
vanyek82 Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4900

Nagyon egyszerű. Kérdezd le, h valóban rönóéknál szervízelték-e, ha igen akkor vedd meg. Az ég világon semmi baja nem lehet - fékbetét-tárcsán kívül - ez a fajta 3-400-at elmegy szó nélkül (kivéve kinyomócsapágy) :D

gezaguszti Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4899

Sziasztok fórumozók !

Traficot vagy Vivarot készülök vásárolni.

Teljesen tájékozatlan vagyok mindkét tipusban, azonkívül, hogy már jónéhányat megnéztem, konkrét ismereteim nincsennek ezekről az autókról, csak annyit tudok amit az interneten összeböngésztem, meg ezen a fórumon. Ezért szeretnék tőletek némi információt kérni, mert úgy látom, hogy ti mindannyian ezeket a tipusokat használjátok.

Mi az amit meg kell nézni, hallgatni, mire kell figyelni a kipróbálás során.    

Erről az autóról van szó:

http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/renault/trafic/renault_trafic_2.0_dci_l2h1_business_szervizk._serulesmentes_lo-5547207

A kereskdő minden szépet és jót állít róla, nem vonom kétségbe szavahihetőségét, de felkészülten szeretnék vásárolni menni, mert eddig amiket láttam, azoknál a valóság borzasztóan messze volt, a telefonon elmondottaktól és a fényképeken látottaktól.

Például nem tudom, hogy ez a tipus vezérműszijas vagy láncos. A kereskedő sem tudja. Állítólag vezetett szervízkönyves és leinformálhazó, Renault szervízben.

Kérem, hogy ha tudtok segítsetek nekem, előreis nagyon köszönöm. HELP ME !

cs!pesz Creative Commons License 2012.03.17 0 0 4898

Jó, hosszú, hétvégét mindenkinek!
Az F1-et ne felejtsétek el reggel aki ráér nézze!

T_H Creative Commons License 2012.03.14 0 0 4897

Egyszerűen cseréld/tesd ki az olajat.

3l olaj nem túl vészes és megvan hamar is.

Ha keés az olaj:

- nem kap kenést a csapágy

- felpattogzik, a fémdarabok olyan helyre mennek, ahová nem lenne szabad pl nyelestengely

- megkopnak a fogaskerekek...

Hol vagy helyileg?

Van itt a fórumon pár szaki, akihez nyugodtan viheted.

Előzmény: marces (4896)
marces Creative Commons License 2012.03.14 0 0 4896

Egy viszonylag új 2.0 DCI -s Traficot (2010-es ) vettem (tesztautó volt) egy hónapja és  észrevettem, hogy kis olajfolt van alatta. A szervízben orvosolták a problémát, a váltóolaj leeresztő csavar volt kicsit kilazulva. Én aggódtam, hogy túl sok olaj "ment el", de a márkaszervízben többen is azt mondták, hogy ez nem gond még van elég. Szerintetek mit csináljak? Hogy tudom ellenőrizni, hogy tényleg elég a váltóban az olaj? Mi van ha túl kevés az olaj benne? Hogy veszem észre? Aggódok, hogy valami "súlyos" következménye lehet.

frecska Creative Commons License 2012.03.13 0 0 4895

Szia.

Az enyém Magyar.

Kiválasztod a szerviz információt, utána a típust és a kulcsszó-keresésénél beírod, hogy

lökhárító és enter, 11 találatot ad és abból lesz az egyik.

Előzmény: T_H (4894)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!