Keresés

Részletes keresés

Luca_Brasi Creative Commons License 2003.08.29 0 0 901

a use your illusion a rocktortenelem egyik legnagyobb albuma

raadasul dupla:)

Előzmény: SpinyNorman (894)
kultúrális ellenőr Creative Commons License 2003.08.29 0 0 900
melyiket számo(ka)t érzed befejezetlennek?
Előzmény: SpinyNorman (896)
Matyika_ Creative Commons License 2003.08.29 0 0 899
ami a spájzos elméletet illeti, sok rossz dal nincs az Illusionön, talán ha 3
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.29 0 0 898
De ők szomszédok voltak :) Na jó, lehet, erős, de így érzem. Persze belekezdhetnék a "törvényszerű volt..." kezdetű okfejtésembe is, de azzal majd később fárasztlak benneteket :)
Előzmény: stevebi (897)
stevebi Creative Commons License 2003.08.29 0 0 897
Sztem az utsó mondatod kicsit erős; ami a dalszerzést illeti , igazad lehet. Sok más nagy banda dolgozik így, pláne Amerikában. Csak küldözgetik egymásnak a mesterszalagokat.:)))
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.29 0 0 896
Azért nem :) De lehet, most a fejemet veszitek, de én az UYI-albumoknál azt érzem, hogy egyrészt mindent ki akartak adni, ami volt a spájzban (ez Slash és Duff interjúiból ki is derül - bár így is kifelejtettek pár számot), másrészt némelyik szám befejezetlennek tűnik. Vagy azért, mert nem zenekarként írtak már az UYI-ra (bár az is megérne egy misét, hogy az AFD-korszakban született számokat miért külön jegyzik), vagy pedig a tökük kivolt már és végezni akartak. Én az elsőt valószínűsítem. Sőt, odaáig mennék, hogy a GN'R igazából már az UYI-albumok felvétele előtt-alatt felbomlott, csak a siker még együtt tartotta őket egy darabig.
Előzmény: zAcsKO (895)
zAcsKO Creative Commons License 2003.08.29 0 0 895
Azért nem hozták azokat a számokat olyan rosszul az UYI albumokon:)
Előzmény: SpinyNorman (894)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.29 0 0 894
Nekem olyannak tűnt, mint ami az első Snakepitről maradt le (mert nem volt elég jó). Azon a lemezen pedig Matt is dalszerző volt. Ennek ellenére vagy éppen emiatt zseniális lemez, kár, hogy nem találtak Eric Dovernél jobb énekest. Valószínű amúgy, hogy az első VR-lemezen is sok Sorum-szerzemény lesz, mert Duff szerint Mattből "strong songwriter" lett. Azért bízom benne, hogy zenekarként írják a számokat, Slash vezetésével, nem úgy, mint pl. az UYI albumokat, amikor mindenki bezárkózott otthon, aztán hozta a többé-kevésbé kész számait.
Előzmény: stevebi (893)
stevebi Creative Commons License 2003.08.29 0 0 893
A Set Me Free stílusa alapján én azt hittem, hogy Duff a nóta kiagyalója.:)
Előzmény: SpinyNorman (892)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.29 0 0 892
Valóban sokkoló. Kicsit úgy érzem, ha valaki nem szólógitáros vagy énekes, az idővel frusztrált lesz és úgy érzi, bizonyítania kell. Emiatt aztán Duff, Matt, Dizzy, Tommy Stinson mind-mind hathúros gitárt ragadnak és kiéneklik bánatukat. Nem baj, legalább levezetik a feszültséget. Nem tudom, Matt mennyire tud énekelni meg gitározni, de a Set Me Free-t állítólag ő írta. (Slash-számnak gyengének is tűnt...)
Előzmény: stevebi (891)
stevebi Creative Commons License 2003.08.29 0 0 891
Amíg mi lemaradtunk egy koncertről, addig Axl korábbi társai gőzerővel melóznak.:)
Érdekes, h Matt fog énekelni a lemezen....?.....

"Velvet Revolver: Matt Sorum dobos szólóalbumot készít (2003.08.26.)

A Velvet revolver dobosa Matt Sorum állítólag szerződést kötött a Sixthman kiadóval és "Hollywood Zen" című szólóalbuma az ő gondozásukban jelenik majd meg.

'A lemezem stílusa igencsak eltér a régiekétől. A jó öreg rock és a modern bandák zenéjét próbáltam ötvözni rengeteg dobbal kiegészítve. A legmókásabb a dob felvétel volt. Kibéreltem egy analóg stúdiót és majdnem az összes dobomat odavittem. Azt csináltam amit csak akartam, hisz ez az én felvételem.'

A CD-n Chuck Wright a korábbi QUIET RIOT/HOUSE OF LORDS basszere is közreműködik, aki az album borítóját is tervezte. Sorum énekel és gitározik a lemezen, és ha minden jól megy egy turnéra is sor kerül."

www.headbanger.hu

Mike McCready Creative Commons License 2003.08.28 0 0 890
sejtem.
Előzmény: ViPeRa (889)
ViPeRa Creative Commons License 2003.08.28 0 0 889
Igazad van... egyel több e betű csúszott be a kelleténél. De azért sejtetted, hogy kire gondoltam?
Előzmény: Mike McCready (886)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.28 0 0 888
Valóban felmerült, hogy Izzy is beszáll, írtak is együtt pár dalt, amik nem tudni, rajta lesznek-e a lemezen. Izzyről köztudott, hogy tömeg- és sikeriszonya van, ezért várható volt, hogy végül nem lép be - elvégre még a saját albumait sem nagyon turnéztatja, inkább "a barátnőjével meg a kutyáival lóg", ahogy Duff már jó tíz éve megmondta. Állítólag Izzy ezúttal érzett némi késztetést a komolyabb zenélésre, de azt akarta, hogy ő meg Duff énekeljenek - ez megbukott, éppen Duffon, aki szerint a Loadedban még elmegy, amit ő csinál éneklés címszó alatt, de Slasht és Mattet inkább megkímálná ettől, hiszen megérdemelnek egy rendes énekest. Scott Weiland az? Én a STP-t nem nagyon ismerem, ez biztos égő, de ez van. Egyébként a Rolling Stone szerint ha Slashék számára a drogos-pszicho Scott Weiland jó megoldásnak tűnt, akkor Axl Rose tényleg IGAZÁN őrült lehet. Ők mondták :)))
Előzmény: Mad Scientist (864)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.08.28 0 0 887
a rendőrség keresi azt az "ismeretlen elkövetőt", aki augusztus 26-án s 27-én a Lurdy ház parkolójában árulta a jegyeket.

Akinek tehaát információi vannak az ügyről, hívja a XI. kerületi Rendőrkapitányságot a 381-4300/51-140-es melléken, vagy küldjön "elektronikus levelet" a zsombi@interware.hu e-mail címre. Lehetőség van az ingyenes tanútelefon használatára is, a 06-80-555-111-es számon.

Mike McCready Creative Commons License 2003.08.28 0 0 886
Ki az az Axel?
Előzmény: ViPeRa (884)
terminator x Creative Commons License 2003.08.28 0 0 885
Dehogynem vicces. Szétröhögtem magam a szerencsétlen lúzereken. Ismét bebizonyosodott, hogy a hülyékből kiválóan meg lehet élni. Kár, hogy nem nekem jutott eszembe először.
Szívesen mondanám, hogy legalább tanultak az esetből, de valószínűleg a következő hasonló átverésnek megint bedőlnek. De hát, aki hülye, az megérdemli.
Előzmény: Luca_Brasi (871)
ViPeRa Creative Commons License 2003.08.28 0 0 884
Rá van írva a jegyre, hogy a programváltozás jogát fenttartják. Most pontosan ez történt. Vegyétek úgy, hogy Axel náthája miatt maradt el a koncert. A lényegen nem változtat.
bivisz Creative Commons License 2003.08.28 0 0 883
Csak a miheztartás végett (tudom hogy későn reagálok és akkor is minek, DE): én úgy emlékszem, hogy egy Yes-koncert kapcsán már átb*ták az "intelligens" prog-rockereket is egyszer, kis hazánkban...és nem is ez volt az egyetlen...a Welcome To The Jungle meg a Sweet Child meg klasszikus, még akkor is, ha a hozzánk érő G'n'R-re azért ment ki a közönség, hogy a "fütyülős-terminátoros" nótát hallja, ahogy azt annak idején megírta a MHH, és mint tudjuk, "a tudomány a Metál Hámmer Újság" (Tudósok)...szóval ne legyen már különbség "okos" rocker meg íkúmentes rocker között...csak beugrottam szólni, na. A jegyről nincs valami scan valahol?
Előzmény: Z80A (845)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.28 0 0 882
persze,hogy nem vicces,de nem kell mindent elhinni,főleg nem ha egy ember árilja a jegyeket a parkolóba,ennyi erőből bárki csináltathat néhány plakátot,hogy Rolling Stones koncert lesz a Kékes-tetőn és jegyeket lehet kapni a kerek erdő közepén egy napig
Előzmény: Luca_Brasi (871)
rage Creative Commons License 2003.08.28 0 0 881
Jelezném, hogy Blackmore's Night koncert lesz, a magyar szervezőiroda tud róla.
kábelbúvár Creative Commons License 2003.08.28 0 0 880
Ügyes designer csinálta! :(
Előzmény: break2 (865)
zAcsKO Creative Commons License 2003.08.28 0 0 879
Főleg ha sittre vágják az illetőt.
A képek alapján nem lesz nehéz rátalálni. Remélem jó sok évet kapnak az elkövetők, a GnR rajongókkal nem lehet büntetlenül b@szakodni!!!
Előzmény: Pögó (877)
kultúrális ellenőr Creative Commons License 2003.08.28 0 0 878
mi ez a sok iq20-as zene? :))
Előzmény: Z80A (848)
Pögó Creative Commons License 2003.08.28 0 0 877
18 milka nem rossz nyereség...... az ön költség nem lehet több pár ezer forintnál. A BIG átverés!
Mike McCready Creative Commons License 2003.08.28 0 0 876
De bena...
Előzmény: Z80A (848)
alexrose1972 Creative Commons License 2003.08.28 0 0 875
Sziasztok
Itt megtalálható a tegnapi RTl Klubos és TV2-ős interjúk:

www.alexrose.hu/letoltes.html

Előzmény: stevebi (874)
stevebi Creative Commons License 2003.08.28 0 0 874
80 IQ felettiek helyett nem a 80 év felettieket akartad írni??:)))

Tegnap még a tv2 Híradójában és a Fókuszban is foglalkoztak a témával.
Megszólalt a repülőtér vezetője, koncertszervező stb.....

Luca_Brasi Creative Commons License 2003.08.28 0 0 873

ez igaz, megsem kell szopatni oket, eleg nekik a veszteseg
Előzmény: JuanSancezVialobosRamirez (872)
JuanSancezVialobosRamirez Creative Commons License 2003.08.28 0 0 872
Én azt csuknám le, aki képes jegyet venni bármire egy bevásárlóközpont parkolójában. Gondolom, az ilyen adott pénzt Esmeralda szem mütétjére, és Isaura felszabadítására is...

Mekkora barmok vagyunk, és milyen sokan...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!