Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Nekem tetszik, mert rajta van a hiúz is. Ha kicsikét nagyobbak, és vastagabbak lennének a betűk, talán jobban lehetne olvani, de így is nagyon elegáns.
kicsit unatkoztam tegnap (na jó, kicsit elegem lett Garibaldiból és a nagy nemzetegyesítésből) és bannereket csinálgattam. Ehhez mit szólnátok? (csak az első próbálkozás, úgyhogy olyan amilyen...
(A lényege, hogy az astanás versenyzőknek nála szerződése van 2008 év végéig. Semmi akadály nem lehet, mert a bicikliket, a kocsikat, a buszokat, a lefagyasztott gyógyszereket nem tudta megtartani, de a liszencét igen. Úgyhogy ettől eltekintve úgy tudnak működni, mint egy pro tour csapat, ő csak felteszi a lábát, amíg az emberei a ház körül szorgoskodnak.
Jesus Manzano állította, hogy a bringások közül sokan lesznek kábítószer, vagy gyógyszefüggők.
Részlet Sarah Vandenbroucke interjújából, a radsport-news-ból:
"Az utolsó években egyre gyakrabban szedett drogokat. Amphetamint, kokaint, altatószereket, óriási mennyiségben, amelyek közül soknak hallucinogén hatása volt. Ilyenkor nagyon agresszívvá vált. Gyakran megvert. Elhagytam és visszamentem a szüleimhez. Ezt nem tudta elfogadni, és gyakran megfenyegetett. Azzal fenyegetett, hogy kinyír engem is, és a családomat is."
Vanda, köszi a videót, nagyon élveztem, bár bevallom, végig izgultam, hogy egyszer nagyot bukik valamelyik. De nem. :) Hihetetlen volt, mikor a levegőben ugráltak azokon a kis hidakon, főleg mikor a híd közepe hiányzott. :)
Persze a kicsinek is első dolga volt, hogy földerítse, hol lógnak ki a cicák a kapu alatt. Úgyhogy egyedül nem lehet kinnt hagyni, mert megszökik a macskák után.
Az enyém ma alkotott. Anyu kiment az utcára beszélgetni a szomszéddal. A Kisasszonynak persze nem tetszett, hogy ő nem mehet, de szerencsére nem tud kimenni a kerítésen. Viszont fifikás őkelme, kilógott hátra a kertbe, onnan be a szomszéd udvarba, majd onnan ki az utcára. :-) És persze mélységesen megsértődött, mikor nem értékeltük az akcióját. :-)
Ő csak 7 hetes, és a lányom barátnőjétől hoztuk. Egyedül a Rexnek van némi respektje előtte, de ez nem akadályozza meg abban, hogy amikor alszik, a fogaival csipkedje a tappancsát szegény öregnek.
Amikor elhoztuk a kutyát, nálunk is az első dolga volt, hogy megjelölte a fotelt magának. Aztán első este bennaludt, és akkor is telealkotta a lakást. Menhelyről hoztuk, és ennek megfelelően eléggé félt az embertől, jó fél év volt, mire félelem nélkül élt közöttünk. Ma meg már annyira lökött, hogy kész :).
Egy nap alatt az újja köré csavarta az egész családot, mindent szétszedett, mindent összepisilt, ráifrikált a nappaliban a szőnyegre, szétrágta az öreg kutya fülét. Amikor véletlenül elalszik, mindenki gyorsan ledől egy kicsit aludni, hogy kihasználja a kedvező lehetőséget.
A kérdés jó. :) Csak mert ebben idén már itthon laktam, ami 20 km-re van Pécstől. De Pécset sokkal jobban szeretem. :) Nem jött be tanulás szempontjából a barátnőkkel lakás. :) Szóval most ide látogat a Tour de Pécs mezőnye. :)