Keresés

Részletes keresés

nobodybuilder Creative Commons License 2000.04.14 0 0 332
Már bocsánat, ez nem egy fogyókúra-motivációs topik?
: )))
Yv Creative Commons License 2000.04.14 0 0 331
Megkérdezem Nagyimat, hogy akar-e sütni:))

Viszont, ha most elindulsz, akkor ehetsz egy csomó sütit majd Húsvétkor, hiszen aki több, mint egy hetet gyalogol, az láda sütit érdemel:))

Előzmény: Vének Tanácsa TM (330)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2000.04.14 0 0 330
Ha a sárgolyó mellé még őszibarackot is sütsz (ismeritek?) , máris indulok...
Előzmény: Kobzoska (329)
Kobzoska Creative Commons License 2000.04.14 0 0 329
És hozzám mikor jöttök (természetesen gyalog)?
Előzmény: Vének Tanácsa TM (327)
Yv Creative Commons License 2000.04.14 0 0 328
:)))))))

Barátnőmmel az egyik nyáron rengeteget bicajoztunk. Kedvenc irányunk volt az Isaszegi fagyizó:) Nem csak azért, mert ott a legfinomabb a fagyi, hanem azért is, mert 10 km oda, fagyi, 10 km vissza, és már nem is látszott, hogy ettünk valaha is fagyit:)))

Előzmény: Vének Tanácsa TM (327)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2000.04.14 0 0 327
Látod, ezt megígérhetem, így lesz :)) Legfeljebb tényleg elmegyek felétek - GYALOG! - és lemozgom a felesleget.
Előzmény: Yv (326)
Yv Creative Commons License 2000.04.14 0 0 326
Szerintem Húsvétkor/Karácsonykor mindent egyél, de mértékkel. Még egy-egy süti is lecsúszhat, mint kóstoló. Ha mozogsz mellette rendesen, akkor nem árthat meg. Maximum abban az időszakban nem fogsz. De nem is hízol. A közérzeted pedig jobb lesz, tuti:) Nem kell nézni, ahogy a többiek tömik a finomságokat magukba, hiszen Te is ehetsz.
Yv Creative Commons License 2000.04.14 0 0 325
Hát akkor nosza, gyere, meghívlak:) Ne tartson vissza az se, hogy életemben először sütök ilyet.:) Sőt még csak Anyukám se csinált ilyet, csak a barátnője:)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2000.04.14 0 0 324
Azt hiszem, így ünnepek tájékán teljesen meddő próbálkozás a fogyókúra. A sonka_tojás_csecse_csülök, meg a sütiözön nagyon próbára teszi az akaraterőt...
(Bár volt már, hogy pont Karácsony tájéka is beleesett a kúra időszakába, és meg bírtam állni a nagy zabálást.)
Előzmény: Kobzoska (323)
Kobzoska Creative Commons License 2000.04.14 0 0 323
Mézes krémes, méteres kalács, nyami-nyami, de finókák!

A húgommal még gyerekkorunkban kifejlesztettük a sárgolyót, ami ugyanolyan, mint a hólabda, csak csokipudinggal. Az se rossz!

Előzmény: Vének Tanácsa TM (322)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2000.04.14 0 0 322
Mmmmm, hógolyó... Honnan tudod, hogy az egyik kedvencem? (Meg a méteres kalács, a zserbó, a krémes-mézes, és a kerek süti, szögletes süti...)
Előzmény: Yv (321)
Yv Creative Commons License 2000.04.14 0 0 321
Udjanmár, udjanmár.. a világ nem dölt össze..

Ha Húsvétkor Pécel felé jársz, ugorj be hozzánk, finya hógolyó nevű sütit sütök:))

Előzmény: Vének Tanácsa TM (317)
iceberg Creative Commons License 2000.04.14 0 0 320
Természetesen:))
Előzmény: trebb (319)
trebb Creative Commons License 2000.04.14 0 0 319
36 hosszú, ugye? :))))))))))))
Előzmény: iceberg (312)
Lappantyú Creative Commons License 2000.04.14 0 0 318
Érdekes, én a nagy pofonok archozvétele után rendszerint rászabadulok a hűtőszekrényre és ez jár nekem! felkiáltással magamhoz veszem kiolvasztatlanul a tartalmát. :-)
(Nálam a legjobb módszer a fogyókúrára a rámszabadult nagy boldogság, akkor minden fontosabb, mint az evés és pikk-pakk betartom a magamnak kirótt szabályokat.)
Én azt hiszem, hogy a legfontosabb a fogyókúrában az, hogy az ember önmagához igazítsa a szabályokat és soha ne felejtse el azt, hogy öt-tíz kiló minusszal sem lesz belőle Cindy Crawford. :-) De hogy jobban érzi magát és ezáltal pozitív energiát küldöz a világ felé, az biztos.
Lappa
Előzmény: Kobzoska (314)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2000.04.14 0 0 317
Hát ez az!! :) És -3 kg volt kitűzve addig, nem +1. Pedig hogy örültem, hogy a farmerom lötyög rajtam...
Előzmény: Yv (315)
beny Creative Commons License 2000.04.14 0 0 316
Kedves Iceberg!

Ne is mondd, a párom már előre meg van ijedve, hogy hogy fogom viselni a terhességet, hogy nő a hasam, hízok stb.
De azért én már várom, nagyon-nagyon...

Előzmény: iceberg (312)
Yv Creative Commons License 2000.04.14 0 0 315
És mindjárt itt a Húsvét...
Előzmény: Vének Tanácsa TM (313)
Kobzoska Creative Commons License 2000.04.14 0 0 314
Egy kedves kolléganőm azzal vigasztalt, hogy egyszer csak majd kapok valami nagy pofont és annak hatására észhez térek és menni fog a fogyókúra.
Kb. ugyanezeket mondta egy zűrös kapcsolatomra is, amit nem tudtam lezárni, és igaza lett.
Remélem, hogy most sem tévedett. Csak jönne már az a pofon!

Más. A topik gazdája, SWEETozár üzenetét teszem itt most közre:

Egyszer csak lesz már elérésem, aztán lesz nektek nemulass,
majd megnézem ki hol tart. Azért sok sikert és kitartást kívánok
minden szenvedonek, lassan én is betársulok (újból xx-xx kg között
vagyok, ez a sok ünneplés...). :-)))

Előzmény: Vének Tanácsa TM (313)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2000.04.14 0 0 313
Vigasztaljon aza a tudat, hogy egyhetes szabim alatt visszamászott rám egy teljes kiló. Hja, az édes semmittevés (+ az édes csokik)... Még jó, hogy nem egy hónapra mentem szabira!
Előzmény: Kobzoska (310)
iceberg Creative Commons License 2000.04.14 0 0 312
Kedves Beny,nekem a nyári farmerom (36-os) a cél,már elővettem megnézni,hogy nem ment-e bele a moly:)) Felpróbálni még nem mertem,gyanús,mintha a téli hidegben kissé összement volna.
A menses előtti depresszió ellen van egy tutti tippem.
A hatása cirka-kábé 9 hónapig tart,és közben fogyózni sem kell.:))
Na,nem jó ötlet?
Előzmény: beny (304)
beny Creative Commons License 2000.04.14 0 0 311
Ne bánkódj Kobzoska, nem vagy egyedül...
Előzmény: Kobzoska (310)
Kobzoska Creative Commons License 2000.04.14 0 0 310
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerül fogynia, én sajnos nem dicsekedhetek semmivel. Talán nem megfelelő a holdállás, vagy mit tudom én, de lehet, hogy csak gyenge az akaratom.
Előzmény: beny (304)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.04.14 0 0 309
hát még ha a nyelvét látnád ilyenkor! fehér : ))
állítólag ott jönnek ki a méreganyagok. én ilyenkor persze csak vigyorgok ...
Előzmény: beny (307)
Lappantyú Creative Commons License 2000.04.14 0 0 308
Jó reggelt mindenki!

Ez az ivós dolog nekem nagyon nem jön be, másfél-két liter, jesszasz, max. sörből bírnék annyit magamhoz venni, azt meg ugye nem olyan nagyon kéne, ha az ember fogyókúrázik.
Én tkp. csak éjszaka vagyok szomjas, de akkor mindig. Hogy ez vajon mitől van?!

Nbb, egyél a salátához kenyeret, meg husit, akkor nem is kell nyúlfog! :))

Lappa

beny Creative Commons License 2000.04.14 0 0 307
Nem semmi a párod....
Előzmény: nobodybuilder (305)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2000.04.14 0 0 306
Majd nyúlfogakat növesztek

Csak a kecskepatára vigyázz, mert még Luciferinek néznek. Meg hát a bakkecskék szaga...

Előzmény: nobodybuilder (305)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.04.14 0 0 305
Ja, azt el is felejtettem megírni nektek, hogy a párom is kúrázik. Igaz, ez inkább méregtelenítő kúra, mintsem fogyó, a lényeg az, hogy hétfő reggel óta csakis száz százalékos, cukor- és tartósítószer-mentes gyümölcsleveket vesz magához, ötödik napja semmit nem eszik. Állítólat ettől nagyon jól érzi magát, évente 2-3 alkalommal is megcsinálja. Mivel most fogyni is akar, a jövő héten tervezi megismételni. A hétvégén meg saláta lesz a kaja. Majd nyúlfogakat növesztek : ))
beny Creative Commons License 2000.04.14 0 0 304
Szia Iceberg!

Örülök, hogy itt vagy! Szánom-bánom a vétkeimet, de nem fogyókúrázok. Tudod a havi "baj" előtt, teljesen feldagadok mindenütt (vagy legalább is így érzem és látom magam) és nagyon rossz a közérzetem. De ahogy megjön, egyből lemegy 1 kiló és lehet, hogy hülyeség,de teljesen jól érzem magam a bőrömben. Sportolok, nem zabálok, így stagnál a mérleg is. Tudom, hogy lenne pár kiló, amitől megszabadulhatnék, de most úgy jól elvagyok, majd menstruálás előtt megint rám jön a depresszió.
És Te hol tartasz?

Előzmény: iceberg (303)
iceberg Creative Commons License 2000.04.14 0 0 303
Ebben a folyadékbevitelben tényleg lehet valami,kedves Aquila,mert amióta többet iszom,szinte soha nem fáj a fejem.(Pedig nekem is van férjem!)
Én gyümölcsteával indítottam,ami nagyon fincsi volt,de miután még éjjel kettőkor is malmoztam a benne lévő élénkítőszertől,hát átálltam a Zöldtea hársfavirággal készítményre.Elég jó.
Beny,hogy állsz a fogyózással? Nekem már lötyög a farmerom,a végén még belefogyok a
36-os gatyáimba?
Hol van az a "fenékkerekremaszírozó" izé?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!