Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149426

Próbált volna meg nem a Fradinak szurkolni. Határon túli magyarok kiutálták volna! :-)

Előzmény: Törölt nick (149415)
HORI Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149425

Hidd el van az ide írók között jópár értelmes ember, én elég sokat ismerek közülük személyesen.

 

Az hogy ki mikor mit ír ide, az egy dolog, nem kell ahhoz politikusnak lenni, hogy az ember tudja, hogy mikor milyen hozzászólással milyen hatást érhet el... Úgyhogy nem (csak) abból kell megítélni valakit, hogy mit ír ebbe a fórumba.

 

És nem kell engem piedesztálra emelni, csináltam én sok hülyeséget a Fradi kapcsán, amit ma már nem csinálnék. Úgyhogy engem sem egy hozzászólás alapján kell/lehet megítélni helyesen, mert nagyot csalódhat az ember.

 

Pl. én egyáltalán nem ítélem el a jobboldalt, sőt minden liberális, szocialista, kommunista elképzelést/elvet (szándékosan nem értéket írok, mert az szvsz ezekben nincs...) zsigerből (sajnos saját tapasztalat alpján is) elutasítok. Illetve majdnem mindet. Persze ami ma Magyarországon jobboldali politizálás néven folyik (illetve dehogy ma, az utóbbi min. 3 évben) az felháborító, ennél már csak egy rosszabb van a hazai baloldal, mely előszeretettel hangoztatja a "felejtés lehetetlenségét ha, bizonyos népcsoport tragédiájáról esik szó - viszont kikéri magának, ha az ő 4 évtizedes múltjával szembesítik...)

 

De ez már nagyon off itt.

 

Üdv:

 

HORI (aki volt már lelkes, fanatikus szurkoló; máskor meg csőcselék - pedig ugyanúgy viselkedett...)

 

 

Előzmény: Izlandi nyár (149370)
Kcsita Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149424
Na végre egy őszinte Furulya beszéd.
 
Furulyás a 100% Fradinak a kupadöntőről, a következményekről és a jövőről
[2005-05-12 15:43]Amint arról már beszámoltunk, ma elnökségi ülést tartott a Ferencváros, és ezen egyetlen napirendi pontként a befektetőkérdés szerepelt. Korábbi hírünkben már szerepelt, hogy milyen döntés született a befektetőjelöltekkel kapcsolatosan. Furulyás János, a klub elnöke a 100%Fradinak adott interjújában részletesen szólt a befektetőkkel zajló egyeztetésekről, a szerdai kupadöntőről, a szakmai munkáról, a nyári igazolásokról és a jövőről.
- Három ajánlatot terjesztettem az elnökség elé - kezdte Furulyás János. - Közülük az elnökség döntése értelmében az egyikkel nem foglalkozunk a továbbiakban, hiszen a leadott tervezetben csak általánosítva voltak az elképzelések, semmi konkrétumot nem tartalmazott az. Miután az elnökség megtekintette az ajánlatokat, jelen állás szerint úgy döntöttünk, hogy az egyik, nem európai csoporttal kezdjük meg azonnal a tárgyalásokat. Az ő kérésüknek megfelelően bővebb tájékoztatást nem tudok adni a csoportról, ám annyi elárulok, hogy őket az ingatlan érdekli, de feltétel, hogy vadonatúj stadiont is építsenek az Üllői útra.
Ha ők nem vesznek részvényt, akkor miből lesz bevétele az rt.-nek?
- A területhasználatért általuk kifizetett összeg ha nem is hosszú időre, de átmenetileg megoldaná a klub és a részvénytársaság gondjait. Ebből fedezni tudnánk az adósságokat, egy ideig rendben lenne a működés is, addig pedig volna időnk arra, hogy befektetőket keressünk, vagy olyan céget, csoportot, amely megvásárolja a részvényeket, természetesen ez utána azzal járna, hogy neki kellene működtetni a labdarúgó csapatot irányító gazdasági társaságot. A most szóbanforgó befektetői csoporttal június 3-ig alá kell írni az előszerződést, különben elállnak a szerződéskötéstől. Ezért is fontos lenne minél előbb az álammal azt a megállapodást tető alá hozni, amely szerint a Ferencváros megkapja az Üllői úti sportterület vagyonkezelői jogát.
Mi a helyzet most ezen a téren?
- Én személyes ígéretet kaptam egy évvel ezelőtt az akkor sportminisztertől - aki ma az ország miniszterelnöke – Gyurcsány Ferenctől, hogy megkapjuk a vagyonkezelői jogokat. Az azóta eltelt hónapokban még nem született ez ügyben végleges, megnyugtató döntés. Nemrégiben írtam neki egy hivatalos levelet ez ügyben, de ugyanilyen irányú megkeresés megtörtént az államtitkár úrral, Ábrahám Attilával is. Úgy gondolom, hogy 10 napon belül erre érdemben valamit kell reagálnia az állami sportvezetésnek. Nagyon bízom ebben, ellenkező esetben a nyilvánossághoz kell fordulnunk, hogy az okokat feltárjuk. Azért is fontos lenne, hogy az állami jóváhagyás legkésőbb május végéig megtörténjen, mert ellenkező esetben kifutunk a határidőből. Egyelőre meg arról is vita zajlik, hogy 49 vagy 99 évre kapnánk-e meg a vagyonkezelői jogokat, és ez nem könnyíti meg a helyzetünket, és az sem dőlt el még teljesen, hogy mi lesz a vitatott két hektár sorsa, amelynek vevője pályázat útján kerül majd ki.
Mi a helyzet a harmadik ajánlattal?
- A csoport képviselőivel a jövő héten tárgyalunk. Ez a cég még nem véglegesítette teljesen az elképzeléseit, azt is mondhatom, meglátásom szerint az esetükben evés közben jön meg az étvágy. Az európai csoport az eredeti tervek szerint befektetne a részvénytársaságba, de most már az ingatlan is érdekli őket, hiszen nemrégiben bekértek minden erre vonatkozó adatot is tőlünk. Természetesen az ajtó mindenki előtt nyitva áll, sőt, ha az állami vezetés úgy dönt, hogy ők tudnak vevőt hozni a területre, de vállalják azt a kitételünket – amit mindenki felé megfogalmaztunk -, mely szerint a nyolc hektárból hármon egy új, korszerű stadionnak kell állnia, akkor abban is benne vagyunk.
A bajnokságról és a kupadöntőről A klub jövőjének szempontjából hogyan értékeli a szerdai kupadöntőt?
- A Ferencvárosnál mindig elvárás a nemzetközi kupaszereplés, de igazán örülni a bajnoki címeknek és a kupagyőzelmeknek tudunk. Sajnos előbbinek az esélye gyakorlatilag elszállt, utóbbinak pedig a tegnapi vereséggel biztosan. A vereség sajnos mindig benne van a játékban, kikapni – mégha fájó is – ki lehet, ám nem mehetek el szó nélkül amellett, ami a pályán, a kispadon és ami a találkozó után történt. A Ferencváros játékosai nem futballozhatnak sportszerűtlenül, a pálya mellet lévőknek – gondolok itt elsősorban a szakmai vezetőkre – pedig mindig kordában kell tartani az indulatokat, meg kell fékezni azokat, nem pedig gerjeszteni. Arra sem lehet mentség az inkorrekt játékvezetői teljesítmény, hogy nem vettük át az ezüstérmeket. Erről egészen biztosan beszélnünk kell a játékosokkal és a szakmai vezetőkkel is.
A tegnapi vereséget követően a nemzetközi kupaszereplés korántsem tűnik biztosnak, pedig az a vezetés és a szponzorok minimális elvárása volt. Nem tart attól ebben a helyzetben, hogy az eddig kitartó támogatók bizalma megrendül?
- Sajnos egyet kell értenem azzal, hogy komoly veszélybe került a nemzetközi kupaszereplésünk. Nagyon nehéz meccsek várnak ránk, és bizony nagyon-nagyon össze kell szednie magát a társaságnak, hogy megszerezze legalább a második helyet, és nem akarok vészmadár lenni, de még ezt sem látom garantáltnak. Főtámogatónkkal a T-Mobile-lal kapcsolatosan azt tudom mondani, hogy komoly összeggel támogatnak minket, mindig korrektek voltak velünk szemben, ezért nemhiába várnak el cserébe eredményeket tőlünk. Ez adott esetben bajnoki címet vagy kupát jelent, és nemzetközi kupaszereplést, hiszen nekik elsősorban az jár komoly visszhanggal. A mobilvállalattal 2007-ig szóló szerződésünk van, ám amennyiben a cég úgy érzi, hogy sérülnek az érdekei, akkor dönthet annak megszakításáról, vagy a támogatás csökkentéséről. Ezért is tartom nagyon fontosnak, hogy kijussunk a nemzetközi porondra.
Említette, hogy a tegnapi döntőn tapasztalt viselkedésnek még lehetnek következményei, de a szurkolókat nyilván aggasztja a csapat eredménytelensége is. A legnépszerűbb, legnagyobb és legeredményesebb magyar klub, a Ferencváros esetében egy elvesztett kupadöntő és egy ilyen visszafogott tavaszi idény után mindez érthetően felvet kérdéseket.
- Én azt látom, hogy volt egy remek őszünk, amelynek tavasszal nyoma sincs. Azt is látom, hogy nem mennek rendben a dolgok. És sajnos azt is látnom kell, hogy a vezetőedző, a pályaedző és az erőnléti edző nincsenek egy hullámhosszon. Így pedig dolgozni nem lehet. Az lehet, hogy az edző rossz taktikát mond, vagy rosszul kezeli a helyzeteket, ám segítőjének mindig el kell fogadnia, amit a vezetőedző elképzel. Nem szeretnék a sajtón keresztül üzengetni edzőkérdésben, így erre egyelőre nem tudok mit mondani. Hamarosan lesz egy igazgatósági ülés, ott megvizsgáljuk majd a helyzetet, és minden körülményt figyelembe véve levonjuk a megfelelő konzekvenciákat, és döntünk. A jövőről… Lassan vége az idénynek, hamarosan kezdődik a következő. Hogy ne kerüljünk hátrányba, már kész terveknek kell lennie a játékoskeretre, a költségvetésre vonatkozóan. Hogy állunk ezen a téren?
- Nem vagyunk elkésve, sőt úgy gondolom, hogy nagyjából összeálltak a következő idényre vonatkozó tervek. Ami a játékoskeretet illeti: tizenkét játékosnak jár le a szerződése, hétre nyártól nem tartunk igényt. Azokat, akikre szükségünk van, megpróbáljuk itt tartani. Köztük van például Huszti Szabolcs is, akit szintén marasztalunk. 19-20 fős keretben gondolkodunk, így érkezők is lesznek. Két játékossal már gyakorlatilag megállapodtunk, neveket értelemszerűen nem említenék, és további három játékos is a kiszemeltek között van, az ő leigazolásukra is jó az esély. Elsősorban magyar játékosokat szeretnénk igazolni. Annyit elárulok, hogy van közöttük olyan, aki válogatott, és jelenleg még külföldön játszik. Külföldről is igazolnánk, az egyik környező országból, de a kiszemelt valójában magyar nemzetiségű. Ami a költségvetést illeti, nos szeretnénk mindenképpen lefaragni abból. Hamarosan összeállítunk egy olyat, amit a Ligának is el kell fogadnia, hiszen gyakorlatilag csak azzal az összeggel tervezünk, amire biztosan meg van a fedezet. Úgy gondolom, hogy a jövőben 500 millió forint körüli összegből gazdálkodik majd a labdarúgószakosztály.
A többi szakosztály ügyében van-e előrelépés?
- Jó esélyt látok arra, hogy az új befektető színrelépése után mindig rendelkezésünkre áll majd az az évi 120-130 millió forint, amiből a többieknek kell a biztos munkához. A jégkorongozóinknál vannak örömteli fejlemények: biztosítottnak látszik a csarnok probléma, hiszen szerződésünk van az Astra Zenecával, sőt annyit is elárulok, hogy ha minden jól megy, akkor hamarosan sor kerül egy bejelentésre, mely szerint egy tőkeerős magyar cég beáll a ferencvárosi jégkorongsport mögé.
GABA76 Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149423
Azért meri megtenni a Lipcsei, mert te is egyetértesz azzal, amit tett, és felmented!
Előzmény: Greenie (149392)
Kcsita Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149422

Hát nem egy közölünk volt, vki?
 
Pintér: Az MK-döntőket a jövőben is rá lehetne bízni külföldi bírókra
[2005-05-12 14:59]A tegnapi kupadöntő után a helyszínen meglepve hallgattuk Pintér Attila szavait, amint az egyik televíziós társaságnak nyilatkozott a horvát Trivkovic játékvezető ténykedéséről.
-100% Fradi-
A soproniak szakvezetője a horvát bírók működésével kapcsolatban a következőket mondta: - Nekem mindegy volt, hogy ki lesz a bíró, a Sopron tulajdonosi köre szorgalmazta a külföldi játékvezetők kijelölését a döntőre. Úgy gondolom, hogy az MLSZ jogosan hozta meg ezt a döntést. Ebből lehetne rendszert csinálni, a jövőben akár minden MK-döntőt rá lehetne bízni külföldi játékvezetőkre.

 

Hihetetlen... No comment.

green_d Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149421

Srácok!

 

Én Csankot nem szerettem edzőnek, Yodánál azt mondtam egy ideig jó, Pintérnek örültem, LCs-t is FRADI szintű jó edzőnek tartom. Ha a szívünkre tesszük a kezünket igazán egyik edző alatt sem olyan volt a játék és a hozzáállás amilyet szerettünk volna.

Én azt mondom Yodától számítva jó edzőink voltak, és most sem velük van gond. Jó lenne ha már nem edzőcserén gondolkodnánk ha nem úgy megy a szekér hanem a valódi okokra keresnénk gyógyírt. (befektető-tulajdonos- keresése,vezetés tehetetlensége, utánpótlás állapota, fiatalok és kiemelten a saját fiatalok beépítése, légiósok számának csökkentése stb.)

Koncentrájunk a bajnokságra, és húzzuk be a 2. helyet. Hajrá FRADI!!!!

Total Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149420

Innen üzenném a sok péniszimádónak akik az anifradista topikokban folyamatosan arról fosnak hogy a 11-es jogos volt , hogy legyenek saját testvéreik nemzői .

 

Nem mintha bármit is számítana ez már . De , hogy egy nyilvánvaló igazságot is elvitassanak tőlem(tőlünk) az sötét rosszindulat és annak is van határa .

elefantkillah Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149419

a csank jó olyan csapatoknál ahol védekezni kell. ahol egy-két évig tartó jó eredmény az sikert jelent. az én elvárásom más. támadjunk, támadjunk.

 

Előzmény: zépé (149418)
zépé Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149418
Hááát.
Ehhez csak azt tudom mondani, hogy amikor Csank kapott egy kis teret és időt egész korrekt csapatokat épített. És nem pénzéhes sztárokból.
Előzmény: bode1899 (149401)
zépé Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149417
az eredmény számít. ez a teher valahol meg is nyomorítja a munkát (ilyen pénztelen időkben)
ezért fogalmaztam úgy, hogy el kellene fogadtatni a Táborral
Előzmény: Green Army (149397)
Greeneagle Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149416

 

Csongrádi korrekt volt. Én kifejezetten a degenerált ikerriporterekről beszélek, és nagyot tévedtek, ha azt hiszitek, hogy akárcsak semlegesek is lennének, ehhez még csak a közvetítés alatti röhögésüket sem kellett hallani, tanúbizonyságot tettek Fradi utálatukról már jóval régebben.

Mindegy, ők is csak két újabb paraszt, akiknek ennyi jutott.

Előzmény: bode1899 (149413)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149415

A Duna TV-s riporter (asszem Mogyorósi vagy hogy hívják) egyértelműen nekünk drukkolt.

 

Még mosolyogtam is rajta, végig a bíróval foglalkozott :-)

Előzmény: Greeneagle (149410)
boles Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149414
Szerintem semmi nem indokolhatja, hogy az ellenfélen vegyen durva elégtételt a bíró hülyeségéért. Ha ki akarja állíttatni magát, elég ha simán letolja a gatyáját a bíró előtt és a seggére mutogat :)
Előzmény: Greenie (149392)
bode1899 Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149413
Szerintem nem volt velük gond. Csongrádi meg kifejezetten korrekt volt, elmondta, hogy a 11-es nem volt az, a bíró belenyúlt a meccsbe a pirosakkal.
Előzmény: Greeneagle (149410)
Frankysfrank Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149412

 

  Sziasztok..

 

  Tegnap : Szörnyűűű

  Akik meg itt élvezkednek, húzzanak vissza a saját kuplerájukba a kurva nyjukba!

  Fúúúú, pedig azt hittem már nyugodt vagyok.

 

  Tegnap az Írt sem szálltuk meg, bár voltunk benn Fradisták páran. Kívül volt egy

  kis box, nem is igazán értettem, mert a mieink megállítottak egy soproni kisbuszt,

  majd ütésváltás, de mintha úgy láttam volna, hogy a soproniak között volt

  2 Ferencváros mezben is. Mire innen kiszaladtak páran még, már vége lett......

  jöttek a zsaruk. Értetlenül néztük, ma sem értem ki kivel volt, meg méééér...

  Persze a kibuszból 2!!!!!! ember mert először kiszállni. A többi piros, benn

  gubbasztott.

 

  Meccs : Nem akarom ugyanazokat leírni, mint amit már ezren leírtak de :

  A kis KÖCSÖG huszti tapolcai sutyerák paraszt, mi a kurva anyjának jött oda

  a tábor elé ünnepeltetni magát másodikként!!!!!!!!!!!

  A környezetemben mindenki csak!! megölte volna!!! Ordítottak neki rendesen.

  Szücs nulla, egyik kezemben cigi, másikban sör : így is védtem volna az elsőt.

  A csapat amúgy küzdött, legfőképpen Peti. Az ámokfutása számomra

  érthető volt, lehet ezért elitélni.

  László pöcs igazmagyarszékely elmehet a kurva anyjába, de ezt már

  meccsekkel ezelőtt is írtam. Nem csak edzőként 0, hanem sportemberként is.

  A szurkolás 1-3-ig nullás. Igazán ekkor kezdett rá a Fradi tábor úgy, hogy

  zengett-rengett az egész stadion. Valaki szólhatna lenn a hangosbemondó

  srácoknak, hogy a 0-0, vagy 0-1-nél a "mindent bele" kicsit ökörségnek tűnik,

  szart is rájuk mindenki!! Meg a többi faszság hallatán sem jött lázba senki.

  Ellenben mikor jöttek a régi dalok, amit valakik többen hiányoltak itt a fórumon is,

  lázba is jött az egész tábor.

 

  Azért is idegesít a sok kiállítás mert : Megint rá lehet valamire fogni, hogy miért is

  kaptunk ki. Ezért kicsit  szar az egész. Bár szerintem amúgy is kikaptunk volna.

 

  Pintér meg elmehet, remélem többet nem látom az Üllői környékén.

  Ötosztályos buzi!!!

 

  Nem érzem, hogy megtartjuk a 2. helyünket.

 

  Összefoglalva : Amúgy támadtunk mint állat, még a végén is. Lehet jobb lett

  volna rögtön az elején kevesebben kimenni???

 

  És ez a szargeci disznópásztor csürhe 2 győzelemmel van előttünk........

  Király a bajnokság!!!!!

 

   HAJRÁ FERENCVÁROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149411

Amit továbbra sem értek: az egész ősszel alibiző, szarfoshugy Zava zsuzsi helyett miért nem lehetett kipróbálni a Takácsot? Sőt, évekkel ezelőtt már be lehetett volna dobni, hisz Zava előtt ugye Zizu játszott azon a poszton...

 

Tkp. nem volt egy épkézláb jobboldali kp-unk a Sisak óta :-)))

Greeneagle Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149410

 

Ja, ha másnak is ugyanolyan szimpatikus volt a DunaTVn a faszszopó riporter ikerpáros, ahogy élveztek, akkor a Videoton topic-ban személyesen meg lehet nekik köszönni, hogy raknák teherbe a jó édes anyjukat.

Green Army Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149409

passz..

vasárnap még semmi baja nem volt....

Előzmény: andD (149407)
Green Army Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149408
egyébként pedig annyit Csaba védelmében, hogy az egész problémát Furulya gerjeszette azzal, hogy nyár óta lassan 10 játékos ment el pénzhiány miatt...
Előzmény: Green Army (149403)
andD Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149407
Vukmir sérült volt, hogy tegnap csak a kispadon volt?
Előzmény: Green Army (149403)
Greenie Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149406
Ezen a meccsen már minden mindegy volt.
Előzmény: andD (149402)
Kevin Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149405
Azt el kell ismerni, hogy a palyan levo soproni jatekosok vegig korrektek voltak.
Greenie Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149404
Igy van. Ennek tudható be a instabil idegállapot. Félő, hogy a 3 év alatt ott maradnánk a középszerűségben.
Előzmény: Green Army (149397)
Green Army Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149403

egyetértünk, én még Vukmirt tartanám meg Botis mellett a külföldiek közül..

(ja és persze az Igort:))))

szerintem UEFA-ba úgyse megyünk, itthon meg el lehet bohóckodni a fiatalokkal is..

 

Előzmény: rjdrain (149388)
andD Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149402
Furcsa, hogy elküldték a Lászlót a kispadról, aztán később már újra ott reklamált. Nem vette észre a bíró, hogy visszament?
Előzmény: Greenie (149392)
bode1899 Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149401
Amellett, hogy ezzel nekem is vannak kétségeim, szvsz erre Csank pont nem alkalmas. Yoda vagy LCS sokkal jobb pedagógus a fiatalokkal. Egyébként az tényleg jó volt, amikor Yoda anno lekapcsolta a Pintért. (Csak azt tudnám neki feledni, hogy néha nem cserélt a végén, mert talán aludt - így ment el például a Dunaferr elleni meccsünk anno).
Előzmény: zépé (149395)
Greenie Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149400
Az még tettszett is a hurkás parasztoknak, ahogy mondják: Milyen aranyos volt....
Előzmény: Törölt nick (149394)
Green Army Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149399

"ban" lemaradt..

sorry

Előzmény: Green Army (149397)
andD Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149398
De az első és a legfontosabb lépés akkor is az lenne, hogy a Furulyás már végre eltakarodjon a klubtól.
Előzmény: zépé (149395)
Green Army Creative Commons License 2005.05.12 0 0 149397

ezt meg lehetne tenni egy vidéki kiscsapatnál, azon itt mindig csak az EREDMÉNY számít..

halva született ötlet..

Előzmény: zépé (149395)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!