Keresés

Részletes keresés

vzstrial Creative Commons License 2006.10.20 0 0 4032
süti:)
Előzmény: Zeusz (4031)
Zeusz Creative Commons License 2006.10.20 0 0 4031
Én erre is az iTunest használom. EGy tízgigás media library után már nem rántok be csak úgy 15 albumot, hanem egyesével, amikor jön valami finom, akkor berántom, megteggelem, szincselek. It aint no rocket science, bazmeg.;)
Előzmény: RogerWilco (4030)
RogerWilco Creative Commons License 2006.10.20 0 0 4030
Arra pedig célszerszámot érdemes használni - normális könytárszerkezet esetében pillanatok alatt megvan. Grabbelt CD-nél meg amúgy is automatice megy a id3-tag.
Előzmény: Zeusz (4028)
Skywalker. Creative Commons License 2006.10.20 0 0 4029

persze!

ez nálunk (Nálad, nálam) alap.

de mi vagyunk kevesebben.

aki nem ilyen "igényes", de elcsábul és podot vesz, az bizony szívni fog, mert ugye a "bedobálom a számokat mint a winampba" megoldás "érdekes" működést fog eredményezni... 

Előzmény: Zeusz (4028)
Zeusz Creative Commons License 2006.10.20 0 0 4028
(Hozzáteszem: aki nem taggel rendesen, az meg is érdemli.)
Skywalker. Creative Commons License 2006.10.20 0 0 4027

lehet kezelni, de meg kell tanulni bánni vele

bonyolult, relatíve sok munkát igényel

rengeteg szolgáltatást nyújt (bár nekem még lennének ötleteim...), emiatt könnyű elkeveredni a részletekben

lacus igen profi volt már a témában, frankón minden kis iTunes biz-baszról tudta mire jó, és tessék...

konkrét probléma nincs, maga a program van annyira összetett, h aki nem szereti az ilyet, vagy csak a pofonegyszerű, 2 perc alatt megtanulható megoldásokat kedveli, az fog vele szívni bőven, pláne az első időkben...

ennyi

pl ha nincsenek igényesen betagelve, rendben tartva az mp3 file-jaid, akkor készülj fel a legrosszabbra! :)

Előzmény: james_23 (4023)
vzstrial Creative Commons License 2006.10.20 0 0 4026
szutsok = szutyok
Előzmény: vzstrial (4025)
vzstrial Creative Commons License 2006.10.20 0 0 4025
ja és neki vót szutsok windóza... oké, értem én:)
Előzmény: w8800 (4014)
Zeusz Creative Commons License 2006.10.20 0 0 4024
Nem tudom. Én nem videózom ugyan, de a családban van egy mini, meg egy photo. Az iTunes megbízhatóan működik, szinkronizál, tölt, és minden százas rajta. Nem hekkelünk, nem baszogatjuk, nem akarunk többet kihozni belőle, mint amire kitalálták. Zenéthallgatunk, taggelünk, szinkronizálunk, kész.

iTunes jó. iTunes szép.
Előzmény: james_23 (4023)
james_23 Creative Commons License 2006.10.20 0 0 4023
Ahha, értem. De lehet normálisan kezelni az iTunes-t csak túl bonyolult vagy sok munkát igényel?

De vki irja már le a konkrét problémáját az itunes-nak. (hogy mi az ami nehézkes)
Kösz.
Skywalker. Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4022
laci:

vannak nagyon jó tag-elő programok
sőt, van ami borcsit is vadászik
mondtam már ezerszer, nem kell kézzel szívni a dologgal, talán végre megtanulod őket kezelni! :)
Előzmény: MASTER LACUS (4010)
Skywalker. Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4021
videózásra a 30 GB-os tavalyi iPod modellek a legolcsóbbak. de ezeket semigen kapod meg 60 alatt. amúgy a videozás csak egy jó poén, ne emiatt vegyél ipdot. az, h a 20ezres ipodklónok mit tudnak, ne érdekeljen, ha te ipodot akarsz venni. külön világ.
az én 306-os peugeot-omban van ülésfűtés, a haverom audijában meg nincs. mégsem jut eszembe a kettőt még véletlenségből sem összehasonlítani... :)
Előzmény: james_23 (4017)
Skywalker. Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4020
az, h nehézkes, és ha nem vagy fullprofi a témában, akkor, mint látod hamar hazavághatod a zenegyüjteményedet...
Előzmény: james_23 (4019)
james_23 Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4019
Hát ez nem nagyon értem...

Az iTunes az olyan mint például a windows media player médiatára, listában tartja a számokat ami agépeden van. És ott be kell jelölni hogy mit másoljon a ipodra? és amit nem jelölsz be azt is átmásolja az iPodra, erre gondoltál?

Vagyis most nem értem mi a hiba az itunes-szal...
mikrobeee Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4018

Khmm... anélkül, hogy tovább birizgálnám a már amúgy is - nyilván okkal - pattanásig feszült idegeidet, nagyon nagyon szelíden felhívnám a figyelmed az előző hozzászólásom utolsó mondatára...

Természetesen ez mondjuk még nem indokolja, hogy az iTunes miért törli le a zenéket - mert ugye a logikus gondolkozás szerint amit nem jelölök ki szinkronizálásra, ahhoz elméletileg nem kéne, hogy nyúljon - de ez a program nem így gondolkozik. Az iTunes logika szerint amit nem jelölsz ki szinkronizálásra, azt is szinkronizálja csak éppenséggel ha nincs megadva célkönyvtár akkor a semmivel szinkronizálja...

Bocs ha nem voltam teljesen egyértelmű és hát jót mondtál...nálam megy a dolog rendesen...

james_23 Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4017
A memória szerintem nekem elég lenne.

És melyik verzió tud videózni ami árban alegközelebb van???

(bár lehet nem veszem figyelembe a videózást mert úgyis kicsi a kijelzője, csak elég furcsa hogy a 20ezres ipod klónok tudnak videót kezelni)

Ja és ezer hálám a gyors válaszért!!!
MASTER LACUS Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4016

Hello !

- Nem.

- Igen.

- Igen. (No, persze ez attól függ, milyen a hallásod. De biztos hallottad azt a frázist -gyártók is hangsúlyozzák- hogy ne hallgasd nagyon hangosan.)

- Kicsi tárhely. Ja, és most már ez is: iTunes kell a kezeléséhez !

Előzmény: james_23 (4015)
james_23 Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4015
Hello!

Szeretnék vásárolni majd egy Ipod nano 1 vagy 2Gb lejátszót, de még nem vagyok tisztában dolgokkal addig nem ugrok bele, ezért lenne néhány kérdésem:

- Videót játszik? .avi, .mpeg?

- Fülhalgatójának csatlakozója az általános, szóval bármilyen fülhalgatót rá lehet csatlakoztatni?

- A hangerőt fel lehet venni nagyon hangosra vagy a max hangereje nem olyan hangos?

- És akinek van ilyen lejátszója szerinte mik a negatívumok benne???

A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM. Légyszi válaszoljatok mert nem akarok bele ugrani hiszen nem olcsó (most 34 és 37ért láttam egyik oldalon).
w8800 Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4014
kinai jómunkásember bevitte a fia laptopjat a muhelybe. :)
Előzmény: vzstrial (4013)
vzstrial Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4013
akkor hogy kerülhetett a "vadzsi" új iPODokra windows vírus az apple gyárból?:) na mind1, én tojok amúgy az oprendszerekre, működjön aztán a vírust a NAV úgyis levadássza...
Előzmény: Fiir (4002)
bandikaa Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4012
nyugi cimbi, van megoldás:
http://www.finaldata.us/products/products_fd_prem.php

keress hozzá kódot a neten, tuti, hogy az összes file ott van a podon!

De még ez előtt megpróbálkozhatsz a yamipod progi visszaszedőjével is.
w8800 Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4011
Az év végi hajrá Thanksgiving (igy irják?) körül indul, hogy a karácsonyi vásárlásra rendesen meg lehessen dolgozni a piacot. Az a termék amit decemberben dobnak piacra, az már elkésett. Ha lesz még idén videós iPod, akkor azt hamarosan ki kell hozzák. Vagy legalább be kell jelenteni, akkor is, ha mondjuk csak november végefelé kezdik csak szállítani. De legalább addig is lehet róla beszélni.

A képek az iPhone-ról meg viccesek, a 3G-s iPod desing-ja van megdolgozva.

w8.
Előzmény: Skywalker. (4009)
MASTER LACUS Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4010

Először is elnézést ha nagyon fogok káromkodni.

Hát, barátom kurva jó tippet adtál ! Persze nem a te hibád, neked nyilván működött a dolog. Nálam mindössze annyi történt, hogy üresre törölte az iPodomat. Nem nagy gáz, végül is csak majd' 30 Gigányi zene illetve kb. 15 film volt rajta. Persze felmerül továbbra is a kérdés, mi a retkes faszért nem lehet filmeket rátenni az iPodra, amit eddig lehetett ?! És mi a pettenetért törölte az iTunes le az összes zenémet, mikor csak a filmek szinkronizálása volt kiválasztva ?! Ez az a pillanat amikor kiábrándultam az iTunesból... Mindjárt szétbasz az ideg ! A zenéimnek csak az egyharmada van archiválva. A többi az eredeti CD-ken van, úgyhogy lehet konvertálni és utána agyon "tagelni". (Adatok, borító, dalszöveg, stb.) Kurva sok munkám volt benne !

MIÉRT TÖRÖLTE LE ?!?!?!

Előzmény: mikrobeee (4008)
Skywalker. Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4009
mikrobeee Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4008

Nem tudom valaki írta-e már ezt a megoldást, ha igen akkor sorry!

Szóval!

Az iTunes7 felrakása után én is szívtam a videókkal, mert nem engedte belehúzni az Music listába őket mint a 6-os! Aztán a megoldás marha egyszerű volt:

Miután az iTunes elindult bal click a jobb oldalon lévő iPod sorra, ekkor bejön az iPod menü! Ezek után ki kell választani, hogy mit szinkronizáljon az iTunes. Ha azt akarjuk, hogy a videokat, akkor click a Movies fülre, pipa a sync movies ablakba és csak ki kell jelölgetnünk, hogy melyik videót szinkronizálja. Aztán click az Apply gombra! És kész...

Ez természetesen ugyanúgy vonatkozik a Music, Photos, és egyéb dolgokra is!

Jobi2 Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4007
Még egy kérdés nincs ötletetek hogy honnan(milyen boltból vagy milyen webes boltból) lehet venni olcsó ipohoz cuccokat(töltő tok stb..)?
Fiir Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4006
nekem olyan van, amit egy másik mp3 lejátszóhoz adtak, ami nem iPod és tökéletesen töltődik vele...
Előzmény: Jobi2 (4004)
Sir Dan Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4005
Valoszinuleg nem.
Előzmény: Jobi2 (4004)
Jobi2 Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4004
most askarok venn hálózeti töltőt és találtam egyet olcsón de ez nem kimondottan ipod töltő hanem egy táp amibe usb-s dugót kell tölteni vajon ez jo nekem?
Jobi2 Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4003
És ha lefuttattam ezt a restort akkor már menni e kell annak a programnek is?
és ha mégsem megy akkor mit tegyek?
mert nekem nem úgy tünt mintha restort küvetelne de azért reménykedek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!