Sziasztok! Zánkával kapcsolatban segítséget kérnék, kit merre keressek foglalni fizetni. Anno a táblázatban jeleztem, hogy megyek, csak azóta nem volt időm foglalkozni és hol ment a forum hol nem, de hallottam most ez is aktív.
Linknek örülnék szállással kapcsolatban és ha kell frissíteni a résztvevők listáját ott is megerősíteném a részvételem :)
A JBX-ről jut eszembe: a régi bejelentkező képről lementettem a 4tx rajzát. Nekem fel tudták rakni pólóra. Ha valakit érdekel, megpróbálom ide betenni.
Bammeg, ott lesz endruz meg ati, azok kinemmonyukok és kibaszott nagy mindegyik, sokáig égnek. Meg különben is a zöld csak füstöl de nem ég rendesen. :D
Kérdezem tőled, hogy a reggelit vagy a vacsorát rendelted meg így utólag, mert én korábban csak vacsit kértem, és mégiscsak jó lenne reggelizni is ott helyben.
3vd-s kollégák!!! Lett egy eladó, mai vásárlású Exide akkumulátorom! 4tx-be dagi, ezért eladó, friss, ropogós, ép csak felsavazva lett. Számlával, garival persze, 10eFt-ért vihető!
Nekem meg ma baxták fel az agyam de nagyon csúnyán ezzel a Zánkával. Nem hogy nem tudok pénteken lemenni, de most találta ki ez a szájbakúrt buzi főnököm, hogy arra a szombatra grillpartit szervez a főtérre, oszt kb 5-ig pörgethetem a kibaszott csirkéit, ha 6-ra hazaérek, akkor már örülhetek. A megrendelt vacsiról tuti lemaradunk és nem valószínű hogy az esti tábortűznél előbb odaérek. Ha meg még később végzek, akkor már lemenni se nagyon van értelme.