"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A benzinkutas sztoriról csak annyit, hogy ott parkoltunk és az események után kb. 10 percel érkeztünk oda. A kutas saját maga mondta miután elvitték a kollégáját a mentők, hogy "kis köcsög fradisták voltak, akiknek semmi köze sincs a szurkoláshoz csak balhéznak"
Amúgy nagyon jól esett a Stefánián a mi van parasztok hova mentek, várnak a disznók meg egyebek, de ez annyira nem jelentős.
Én kívánom nektek, hogy egyszer még legyen egy normális ferencváros!!!
Szombaton utazunk Zalaegerszegre [2005-08-25 15:41]
Ma délután eldőlt, hogy csapatunk szombaton, a mérkőzés napján utazik el a Zalaegerszeg elleni idegenbeli bajnokira. - 100% Fradi - A mieink Budapesten ebédelnek és utána 14 órakor indulnak el a találkozó helyszínére. A szakmai stáb indoklása szerint az esti, 19 órás kezdés miatt nem szükséges már egy nappal korábban elutazni Zalaegerszegre. Természetesen délelőtti vagy kora délutáni kezdési időpont esetén a jövőben is az idegenbeli meccsünk helyszínén tölti a csapat a mérkőzést megelőző éjszakát. A Zalaegerszegen szombaton 19 órakor kezdődő mérkőzésről honlapunkon élő közvetítésben számolunk be.
ÉLn sem vagyok Grósz fan, csak kiválasztottam a legjobb megoldást a mai választékból. Biztos vagyok benne, hogy ő jelenleg a legjobb bekkünk. Na nem a baloson ahol L.Cs. erőltette.
Az újpestieknek a származása miatt volt bajuk Grósszal (ezért én sem szívlelem), de kérdezd meg például a soproniakat vagy a siófokiakat náluk milyen jól nyomta(mellesleg többszörös utánpótlás válogatott volt). Én soha nem érzelmek alapján döntök hanem az alapján amit látok. A Budovinszkyben tévedtem ezt elismerem, de azt továbbra is vallom ha ő azt hozná amit Kispesten meg nálunk az edzőmeccseken nyújtott, akkor nem jártunk volna rosszul vele(ehelyett két hétig ivott a Mohácson, nagy torokgyuszival küszködve). Ha Kemenest valaki csak a nyári ifi válogatott meccseken látta védeni, akkor róla is azt mondja, hogy egy utolsó senki... Nem szabad fél szezonokból itélkezni.
Érdemes utánakérdezni, mert a benzínkutas sztorit keletről érkezett műmajmok alakították, fizetés helyett megverték a kutast. Ott 5 őrizetbevételt kezdeményezett a yard.
Ő mindenkit ismer! A Fradistákat is, akik megdobáltál a buszukat. A buszban hogy halotta, hogy milyen nyelven beszélnek a dobáló? Vagy nyitott tetejű Barbie-busz volt?
Nem bántani akarlak, de az edzőmeccsek után Budót is dícsérted. :)))
Szvsz két igazolásunk volt idén: Kemenes és Jovánczai. Ezekből még akár focista is lehet. A többit talán pillanatnyi önkívületében választotta a szakmai stáb.
van köztük egy két nyomoronc, aki szembeköpné magát, de, hogy kollektív szurkolás lett volna részükről az kizárt. Innentől a grabopopo írása egy hazugság.
Hacsak nem ismert mindenkit a stadionba személyesen.)
Nem volt rossz az edzőmeccseken. Egyike volt azoknak, akikben volt lendület. Jobbfutóként jobb mint a Taki, védőként nem szabad játszatni mert könnyelmű.
Grósz, miért, Grósz,könyörgöm, mire fel?? Kripo, én bírlak téged, de ne kergess már az öngyilkosságba, Grósz, a lilák tavaly annyi gólt kaptak, ahányszor az ő oldalán támadott valaki. Grósz. Az agyam ledobja az ékszíjat (by Hofi)