"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Nem vagyok nagyon oda az erőszakért, magam soha sem alkalmazom.
De van egy mondás: "Aki nem akarja hogy megbasszák, ne menjen kuplerájba."
Magatoknak köszönhetitek. Évek óta mást sem tesz a loki tábor, minthogy megpróbál az FTC-UTE ellenségeskedés közé "emelni" magát. Minket a lilák dalaival ("utálunk szar..."), őket a mi dalainkkal ("alé ó, fasszopó...") szídjátok.
Most meg fel vagytok háborodva, hogy "részesei" vagytok ennek az ellenségeskedésnek.
Ettől függetlenül sajnálom a történteket, senki sem örülne neki, ha kövekkel dobálnák kocsiját, buszát...
Nem értek vele egyet, mert szerintem nem ezzel kéne foglalkoznunk. De ez azért kicsit más, mint, hogy egyesek csupán abban lelik örömüket, hogy ránk vadásznak a mérkőzés után!!!
Jogos a 2 pont, a kepet nem Te linkelted be, hanem a "Debreczeni..." kollega. Neki probaltam valaszolni, nem Neked. Bocsanat. De nem is ez a lenyeg.
Nem lehetne valamit tenni (szurkoloi szinten) az FTC jelenlegi helyzetenek javitasaert? Nem akarom feltalalni a meleg vizet, gondolom volt mar ilyen felvetes.
Elő kereshetnéd az összes olyan hozzászólásomat, amiben képet linkeltem, és megmutathatnád melyik nem tetszik! Megbeszélhetjük... Már, ha akarsz róla beszélni!