Keresés

Részletes keresés

Greenie Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171260

utánpótlás

Most látom, hogy ezzel a résszel is foglalkoznak. Vannak képek a fiatalokról.

Talán szemlélet váltás történt az ftc.hun?

Előzmény: Matt (171191)
Dugo80 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171259

"Kézi-igazán európai körülmények - ember nem emlékszik teltházra."

Te miről beszélsz te nagyon hülye??????

Előzmény: Furulyás maradj (171258)
Furulyás maradj Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171258

" Nem a mindenki a fontos, hanem a többség. "

Az FTC történelmének talán legsikeresebb évtizedén vagyunk túl.

Miközben nem lehet 20 db jegynél többett eladni a pólómeccsen.

Nem ját 30 ember hokira, családtagokkal.

Kézi-igazán európai körülmények - ember nem emlékszik teltházra.

Focira meg jövőre már nem kéne bérletet árulni, a Tóni bérét ne fedezi a dolog.

Akkor milyen többségnek a nevében beszélsz ?

Előzmény: HORI (171237)
bode1899 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171257
Kripo, reménytelen. A falnak beszélsz... Nem éri meg, hogy emiatt koptasd a billentyűd, meg idegesítsd magad. Én se vagyok tagja egy csoportnak se, se az FSZSZ-nek, de az mindegy. Ha ilyeneket gondolsz, te is a kipenderítendők közé tartozol...
Előzmény: KRIPO.67. (171255)
HORI Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171256
cshorv@chello.hu
Előzmény: Matt (171244)
KRIPO.67. Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171255

Látom védekezésképp támadásba lendültetek!

It nagyon sokan vagyunk, aki nem vagyunk tagjai semmilyen szurkolói és más szövetségnek, csoportosulásnak sem.

Nem bántottunk soha senkit és nem üldöztük el az FTC nagyjait. Nem üvöltöttük, hogy "Furulyás takarodj".

Velünk szóbaálltok???

Mert mi is azon az állásponton vagyunk ám, mint a FSZSZ. Sőt. Egyre többen osztjuk nézeteiket. Magyarországon és az egész Kárpátmedencében lassan mindenki rájön, hogy mi a helyzet.

Benneteket az sem érdekel, ha a Fradisták 99%-a az FTC teljes újjászületését követeli???

Előzmény: Furulyás maradj (171216)
bode1899 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171254
Bankrablás volt az Üllői úton. Csak nem Furulya talált befektetőt? :)))
green_d Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171252

"vélhetően egy orrlövész "

Ez csak Dombi lehetett. :-))

Előzmény: Kcsita (171243)
Kcsita Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171251
Én egyszer nyertem a Toto-n. 10-m volt és egyből visszaforgattam a totóra :D. A Tippmixeltem egy ideje, de abbahagytam. :). Erről ennyit! :D.
Előzmény: Apus (171250)
Apus Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171250
A lottó jobban fizet...
Előzmény: Kcsita (171249)
Kcsita Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171249
Nem inkább, tippmix?:).
Előzmény: Apus (171248)
Apus Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171248
wazze
Jósdát nyitok és még ma feladok egy lottószelvényt!!!!
Előzmény: roli33 (171238)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171247
"egy orrlövész mellkason lőtte" - Aláhord? :)))))))
Előzmény: Kcsita (171243)
Kcsita Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171246
László: Nem tudom, meddig tart a bizalom
[2005-08-26 12:27]Csapatunk az első három fordulóban egy pontot gyűjtött és a tabella 15. helyén áll.
- 100% Fradi -
Az elmúlt hónapokban egyre többen kritizálták László Csaba vezetőedzőt, a bajnoki rajttól pedig ezek a hangok egyre inkább felerősödtek. A sajtóban, több helyen is megjelent, amennyiben csapatunk nem nyer Zalaegerszegen, Lászlónak mennie kell. A vezetőedző a 100% Fradinak nyilatkozott a kialakult helyzetről.
- A két hazai meccsen verhető ellenfelekkel találkoztunk és hat pontot kellett volna szereznünk - mondta László Csaba a 100% Fradinak. - Sajnos nagyon rosszul kezdtük a bajnokságot. A Fehérvár ellen számtalan helyzetet kidolgoztunk, a Pápa ellen pedig háromgólos előnyt adtunk le 45 perc alatt.
- Ilyen gyenge rajtra azonban szinte senki nem számított...
- Tudomásul kell venni, hogy egy teljesen új csapatot kell kialakítani és ez nem megy egyik percről a másikra. Szerettünk volna neves játékosokat szerződtetni, akik azonban nem fogadták el az ajánlatunkat. Fiatal tehetségeinknek, illetve azoknak, akik hozzánk érkeztek, össze kell szokniuk. Apró mozaikonként kell összerakni a csapatot. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, rögös utat választottunk, de biztos vagyok benne, hogy jó úton járunk. Természetesen tisztában vagyok azzal is, hogy amíg nem nyerünk meccseket, addig rengeteg bírálat ér minket és személy szerint engem is.
- Jogosnak érzed a bírálatokat?
- Az újságírónak az a dolga, hogy leírja, amit lát és természetesen megírhatja a véleményét. Nincs is ezzel semmi gond, amíg nem ér övön aluli támadás. Az egyik lapban címlapon jelent meg velem kapcsolatban, hogy Elég volt!. Ez túlment az elviselhetőség határán, hiszen ezt csak a munkáltatóm mondhatja nekem. Egyetlen újságíró sem szólíthat fel ilyen nyíltan lemondásra egy edzőt, legalábbis szerintem.
- A Pápa elleni meccsünk után a szurkolók is kifejezték nemtetszésüket.
- A szurkolók kritikája nem esik jól, de ezt tudom a leginkább megérteni. Mindent megteszünk a kollégáimmal azért, hogy minél hamarabb elkezdjünk nyerni és akkor a bírálók is újra mellénk állnak.
- Azt is a szemedre vetették, hogy nem azon a poszton játszanak a játékosaink, ahol a legtöbbre képesek.
- Sajnos nagyon behatároltak a lehetőségeink és tényleg kénytelen vagyok máshol szerepeltetni néhány embert, mint ahol szeretném. Tímár Krisztián miatt kaptam talán a legtöbb bírálatot. Krisztián világ életében belső védő volt, amikor azonban Balog Zoltán még nem írt alá, akkor kényszerből jobbhátvédet kellett játszania. Nem tudta úgy megoldani a feladatot, ahogy kellett volna, de meg kellett próbálni, mert nem volt más lehetőségünk. Ez csak egy kiragadott példa volt, amivel azt akartam érzékeltetni, hogy milyen problémákkal szembesülünk naponta. Apránként kell összerakni a csapatot. Hiszek a játékosokban és az elvégzett munkában. Egy győzelem hihetetlen lökést adna.
- Lesz még időd győzni?
- A vezetők mellettem állnak és bíznak bennem, ők is tudják, hogy nehéz utat választottunk. Hogy ez a bizalom meddig tart, azt nem tőlem kell megkérdezni.
szaltósGera Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171245

off

a sipka a boltont akarta...

mintha az gyengébb lenne

érdekes

Előzmény: roli33 (171238)
Matt Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171244
HORI,
Rapid meccsre mennénk.
tudsz segíteni jegyet szerezni?
ha igen hol érlek el?
Előzmény: HORI (171240)
Kcsita Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171243

Offf:

De durva

Lelőtték a Lokomotiv Plovdiv tulajdonosát
2005.08.26. 12:36

Csütörtök este lelőtték Georgij Ilievet, a bolgár Lokomotiv Plovdiv labdarúgócsapatának tulajdonosát.

A 39 éves sportvezető - aki a VAI társaság elnöke is egyben - éppen csapata UEFA Kupa továbbjutását ünnepelte egy étteremben, amikor vélhetően egy orrlövész mellkason lőtte. Iliev nem élte túl a támadást. Az országban több hasonló eset is történt az elmúlt években, a szervezett bűnözői csoportok rendszeresen követnek el merényleteket a nagy hatalmú gazdasági társaságok vezetői ellen.
monteverde Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171242

Akkor lehet,hogy mégis  jól sejtettem...

Pista,

szép dolog,hogy amig te ténylegesen HÜLYÉRE keresed magad,addig a testvérednek

abból kell elboldogulnia,amit a jani csepegtet neki?

NAGY sz@rrágó vagy te Pistukám!

Előzmény: HORI (171237)
Zig Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171241
Hori,

Én csak lehetőséget akartam adni neki, hogy meggyőzzön minket.
Hátha élőben jobban össze tudja szedni a gondolatait és nem gyűlölködik annyit.
Ha nem, hát nem.

De akkor lássuk inkább egy jól azonosítható, valódi - és létező - szereplő nyilatkozatát (amit, természetesen, már mindenki ismer):

"Tisztességes munkával fél év alatt rendbe tehető a klub." – Furulyás János, 2001. május 3.

Hogy' is szoktad mondani, Öreg? Jegyezzük fel.

Mint azt tudjuk, Elnök urunk, profi, hozzáértő, felelős vezető.

Szavai, cselekedetei és személye szent és sérthetetlen.

A fentiek értelmében valaki nem dolgozott tisztességesen.

A profi, hozzáértő, felelős vezető, gondolom, le tudja vonni a személyekre lebontott konzekvenciát.

Tehát nincs mitől félnünk.

Azt hiszem megyek nyaralni... ;)
Előzmény: HORI (171234)
HORI Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171240
Te nem tudtad, hogy az is az FSZSZ bűne, hogy Gera 1,5 millió fontos vételárából 1,5 millió eurót kapot a Ferencváros???
Előzmény: Free D (171199)
Ioanes Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171239
A közel 50 éves Fradi- drukkerségem alatt éltem át ragyogó és boldog napokat, éveket, voltak persze mélypontok is, de a mostani helyzethez hasonló kilátástalanság soha. Egy biztosnak látszik: V á l t o z t a t n i  k e l l ! És nem lent, nem a játékosokkal, és talán nem is az edzővel kellene kezdeni! Valószínű, itt is " A fejtől büdösödik a hal!"
roli33 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171238
A láki megy a levesbe, se lóve, se csoportkör.  Sahtar Donyeck!
HORI Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171237

Nem lehetne ignorálni az öreget?

Mi a fasznak kell felülni a hülyeségeinek?

Tudja csak meg mindenki, hogy a kedves testvére (aki minden tiszteletet megérdemel) évekig a Fradiból élt, hála a penderítgetős Jani bának. Így mindjárt érthetőbbé is válik az elkötelezettsége.

Mi a fasznak tévedtek zsákutcákba, meg tértek le a (nem biztos hogy helyes) megkezdett útról?

Előzmény: Zig (171225)
Free D Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171236

Éljen.

Újra itt tartunk.

Mint 1945 után számtalanszor.

A szurkolók tehetnek mindenről.

Szóval a Fradi-szurkolók csőcselék.

Mert még kijárnak.

Az elvtársak polgárság részére fenntartott, tiszta mosdókkal, normális büfével, normális biztonsági személyzettel és hozzáértő menedzsment mellett magas színvonalú labdarugókkal: mert ez kell a polgárságnak.

Javaslom a helyzet rendezése érdekében az elmúlt évtizedekben jól bevált

-kardlapozó lovasrendőrök bevetését,

-civil ruhás nyomozók és további besúgók tömegbe vegyítését,

-a zöld-fehér zászló betiltását,

-atovábbra is lelkesen kitartó szurkolók meccs idejére történő előállítását, ha kell, más bűncselekmények (pl. nemzetőr-karszalag viselése) miatti elítélését.

Ne beszéljünk ezekkel az elvetemült rajongókkal, akik pénzüket és idejüket költik a klubra, (amely a pénzt többek közt arra is költi, hogy eltarja a szakértő menedzsmentet).

Beszéljünk komoly emberekkel: Celladam és a többi szélhámos (tényleges tőke nélküli off-shore cégek stb.), akik az elmúlt évtizedben feltűntek -és eltűntek - és be lettek harangozva (nem a szurkolók, a vezetés által)!

Elnök úr, ha ilyesmire kíváncsi a polgárság és az ifjúság, akkor cirkuszba megy!

Kcsita Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171235

Off

Mit szólsz a Mizo-Pécs kálváriájához?

Előzmény: bode1899 (171233)
HORI Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171234

Zig,

remélem nem komolyan írtad, hogy le akartok ülni vele - minek???

Azért tartás legyen már bennetek, ha holnap valami másik marha jön, akkor azt is meg kell győzni?

Nem a mindenki a fontos, hanem a többség.

Hagy lökje csak a rizsáját az Öreg, értelmes, nem vak ember úgysem hisz neki - és ettől még csak az FSZSZ-szel sem kell egyetérteni...

Előzmény: Zig (171205)
bode1899 Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171233

Off

Úgy látszik, a biztos anyagi háttér sem minden. A Debrecen most igazolt egy játékost, német-brazil. Az eredményei:

http://www.fussballdaten.de/spieler/hengemuehlefrancielrodrigo/

Hát ezt talán a Jovánczai is megoldja, de még talán anno a Sasu is hozta volna. :)))

Zig Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171232
Na, ez így jobban tetszik:

De nincs miről beszélni a kommunistákkal*.

Az őket alkotó csoportokkal, akik a legnagyobb FTC sportolók becsületébe gázoltak bele, aki náluknál gyengébb fradistákat vertek, akik tönkretették a Ferencvárost.

Nincs miről beszélni velük.

Takarodjanak ki a kommunisták* a Fradi-pályáról.

Takarodjanak ki, hogy ismét elfoglalhassa helyét Budapest polgársága és diáksága az FTC stadion lelátóin.

Annak a városnak a polgársága és ifjúsága, akiknek az elődjeik megcsinálták az FTC-t.

ÁLLÍTSUK MEG A FURULYÁS* HAZUGSÁG GYÁRÁT !

---------------

*A "kommunsita" szabadon behelyettesíthető "párttitkár"-ral, "TSZ elnök"-kel, stb., bár talán ez a kifejezés fedi le legjobban a jelenséget.
monteverde Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171231

Pontosan.

Ez az a fa amelynek gyökerei átölelik a  mi csodálatos jánosunk mára már egy picit megkopott ,de a mi Pistánknak még mindig a legfinomabb aranyvesszejét:)

Előzmény: Apus (171227)
Vinyó Creative Commons License 2005.08.26 0 0 171230

Téged miért érdekel az, hogy ki van a lelátón? Te úgyis otthon maradsz... :)

"Aki Fradista otthon marad..."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!