Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Ebben tökéletesen igazad van, szerintem se a francia lány a hibás, hanem ez a Bernát nevű csapatkapitány. Ő azért kapja a fizetését, hogy rendet tartson a csapatában. Ha nem tudja megtenni, akkor ne vállalja, vagy vigyen olyan versenyzőket, akikkel tud bánni.
Csak az esik rosszul, hogy ennek a nőnek a MOB el tudta intézni, hogy indulhasson magyar színekben, Remák Zolinak pedig nem, pedig ő igazán megérdemelte volna.
Egy tizedmásodpercig se szeretném védeni a francia-magyar (vagy magyar-francia?) hölgyet, de ott ahol egy évek óta együtt dolgozó csapatot képes egy újonnan bekerülő hónapok alatt ennyire lezülleszteni, ott biza erősen el kell gondolkodni a csapatvezetésnek, hogy nem saját maga ellen kéne-e elindítani a fegyelmit... Merthogy valszeg Virginie nélkül sem volt minden rendben.
Jó ötlet. Mirajtunk szerintem is csak egy örült milliomos segíthet.
Amúgy is el vagyok keseredve, ez za Ujlaki Virgine nevű vivónő, aki magyarul se tud, és semmire se mentek vele, indulhatott az olimpián. Remák Zoli meg egy éve visszavonult egy szál lyukas biciklis nadrágban. Rosszul van ez a világ berendezve. Biztos vagyok, hogy Zoli a szívét-lelkét is kitette volna ezen az olimpián ha elintézik neki, hogy indulhasson. De a MOB-nak nem kellett a nemzet legszebb zöld szempárja. qrva élet:-(
Ez - a szerintem túl magasnak nem nevezhető 100.000 Ft-os bruttó havi fizetéssel kalkulálva - nem elég 5 főállású alkalmazott bérére és a kapcsolódó közterhekre. És akkor még egy darab müzliszeletet se vettek, nemhogy bringát...
Wazze, kérjük meg Michael Ball-t, hogy fogadja már örökbe a magyar kerékpársportot. Annál nagyobb kihívás, mint ezt a katymazt felvirágoztatni, a világon nincs...
A magyar kerékpáros szövetség évi költségvetése 7.800.000 Ft. Ez kb 31.000 euro, ami egy neo profi ifjú bringás évi fizetése egy pro tour csapatban. Szóval egy 10 milliós ország kerépárosszövetség annyit költhet szervezésre, fejlesztésre, versenyekre, támogatásokra, amiből a 22 éves Arkaitz Duran él a szülei házában szép Baszkföldön. Bravo! Csak így tovább!
Vandi,nem vagy egyedül! A hátamon is fel áll, a nemlétező szőr,ha Baló-t meghallom! Nem hiszem el,hogy nem volt egy valamire való magyar nyelvű tag?! Pont az Olimpiára kellett berakni,hadd törje ki a frász az embert!:)
Délelőtt hallottam a rádióban egy riportot Tiszeker Ágnessel és Aján Tamással. A doktornő finoman, Aján keményebben küldte el a francba az embert. Mindketten azt mondták, hogy ez a fickó magánvéleménye, nem pedig a wada hivatalos álláspontja.
Borzasztó! Ennyi pesszimista ember hogy gyűlhet össze a Magyar Rádióban? Kedveltem Lantát (Lantos Gábort) calypsos múltja miatt, de most inkább azt javasolnám neki, hogy váltson pályát és menjen el vészmadárnak!
Egyedül Sipi és Novotny élvezhető. Én úgy gondolom, hogy nekik akik ott vannak a helyszínen, pozitív energiákat kellene sugározni az olimpikonok felé...
Vagy vegyenek példát az eurosportos úszást közvetítőkről!
Mi lenne Vanda ha az olimpiai kerékpárversenyeket rövidítve csak kerékpárversenyeknek keresztelnéd át, így sem kerülhetne vissza , mondjuk azt írnád, hogy megváltozott a belbecs.
Egy velem egyidős tornásznő, aki harminckét éve a montreáli olimpián üstökösként tűnt fel, három arany és egy ezüst érmet nyert, 6 alkalommal kapott 10 pontot a gyakorlatára. 1989-ben kalandos úton került ki Amerikába. A szertorna legendás alakja.