Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Elnézést kérek előre, talán egyedül maradok, de én még merek bízni abban, hogy ez így lesz. Idő kérdése és megtudjuk, hogy így lett-e. Ha "füllentett" Johanunk, akkor el fogok gondolkodni...
A csapatvezetés szándéka szerint a következő szezonban Lance Armstrongnak meg kell küzdenie a csapatkapitányságért Alberto Contadorral. "A napok végén a legerősebb versenyzőt fogjuk támogatni, tekintet nélkül a nevére, vagy múltbeli teljesítményére"- mondta Johan Bruyneel.
2.
Megfogtam egy szúnyogot Nagyobb volt a lónál Kisütöttem a zsírját Több volt egy akónál.
Aki eztet elhiszi Szamarabb a lónál Aki eztet elhiszi Szamarabb a lónál.
Ezek aztán megadják a módját! A baszk tartományi önkormányzat hétfőn a bilbaói Guggenheim múzeumban fogja köszönteni Unai Elorriaga európa bajnok, Leire Olaberria olimpiai bronzérmes pályakerékpárosokat.
Én nem követem annyira a versenyzők mindennapjait mint ti, de a fiára is emlékszem régebbről Talán le is kattintottam őket családi kötelékben valamelyik touron... Nem bánnám, ha még láthatnám az apja nyomdokaiben valamelyik touron zöldtrikóért hajtani!