"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Meg amit akarsz csinálni. Általában senki nem akar semmit tenni, így lehet hazudozni. Ezt nem mendemonda alapján kellene kigondolni, hanem: tessék ezt írtam alá. Tudom, hülye voltam, de olyan okosak voltak a gabi hat ügyvédje, hogy csak csodálkoztam...
Ma három játékossal beszéltem telefonon szerintük szinte biztos a Szepessy-Albert duó. Én egy Kuntics-Albert kettősnek örülnék, ha már váltunk. Peczétől meg Szepessytől óvjon meg az Isten minket!!!
id. Albert Flórián, Szücs Lajos és Rákosi Gyula megszolgálja a pénzt. Utolsó dobásuk. Meg szakértőként az első. Ők lesznek a szakértői Furulyásnak holnap.
1. Holnap, gyakorlatilag biztosra vehetően, edzőváltás. A Szepessy-Albert-Kuntics triót rebesgetik, de van olyan forrás is, amely szerint Pecze Károly lesz a befutó
2. Valaki említette Szécsit. Ha ma nincs megegyezés, akkor irány Nizza!
Csak van egy pöti probléma: a részvény megszerzése csupán nyitánya annak, hogy még több zsét dobáljon be a saját érdekében. Semmi másra nem jó jelenleg sajnos. Ugyanis nincs más piacképes dolog az RT birtokában. A területet "fogják" a szocik, a ker. jogokat VG. Így szerinted mit ér az egész? Szerintem igen keveset.
Ez megint a furujás által elhintett demagóg baromság végkicsengése. Semmi, de SEMMI köze nincs a területnek a befektető kereséséhez egy sport üzletben. Vajon Glazer azért szállt be a MU-be, mert az Old Traffordon akar butikokat nyitni?? Ez a legkönnyebb, úgy kilavírozni, hogy az állam a hibás, mert nem adja nekünk INGYÉ a területet. Nekem meg az Andrássy utat adják, vazze, mert különben nem tudok befektetőt szerezni a focicsapatomnak!
A Ferencváros értéke a hitele, a nemzetközi hírneve, a reklámértéke (vicces ezt így leírni, ugyanis ebből semmi sem maradt mára, de egy normális futballklub esetében ez így működik) és ebből üzletet lehet csinálni. Nem kell új stadion, nekem jó a régi is, ha abban nézhető foci van, és valamelyik európai kupa nyolcaddöntőjéig menetelünk, a befektetők meg boldogan nyomják a pénzt a csapatba, hogy a reklámtábláikat elhelyezhessék, vagy a Takács Ákos jelenséget oktassák a főiskolán a Beckham jelenség helyett... erről szól a sportüzlet, nem a zöldségesről meg a butikusról a focipálya mellett.
A használati jog sincs a Club birtokában, mert elzálogosította titokban Furulyás.
Az elnökség, de senki nem tudott róla és utólag sem mondta meg nekik sem. Megsértette az Alapszabályt.
Természetesen az elnökségi tagok felelősek érte.
Furulyás János, Schillerwien István, Fodor Szabolcs, Wiesner Tams, Kruj Iván, Maglódi Lajos, Bathó Márta, Debreczeny István, Bognár Gyula, Fejős Mihály, v. az utódja az atletikától, Kovács-Megyesi Ádám, Albert Flórián, Farkas Czaja (már csak hivatalosan)
Hé! A Sugár az én ötletem volt! Most is, egy éve is (vissza lehet nézni)!
Nem ám idegen tollakkal ékeskedni...! :)
Egyébként nekem lassan már mindegy. Legyen Torgyán, Joszip Tot vagy Kaya Ibrahim, akárki! Ennél többet Kolompár Zsigmond sem tudna ártani a Fradinak, ha kiengednék, és elnökké tennék meg. Tiszta Eddie Murphy... Érdemes lenne megpróbálni. Szerepcsere. Furuját sittre, akárkit ki onnan a Fradi élére. Én boldogan benne lennék. A végén még jobban is járnánk.
tudom hogy hol vagy a lelátón, hiszen gyakorlatilag egy helyről nézzük a meccseket. tudom hogy nem ez a legfontosabb jelenleg. de jól jellemzi az Üllői úti állapotokat.
summa summarium: lehet bárki az elnök, lehet akár Demján, akár Sugár, bárki, akár Furulyás is, de addig itt nem kezd semmit, míg az állam meg nem mondja hogy mit akar a területtel. ezen múlik minden. egészen addig úgy lehet befektetőt hozni, hogy az kivár. kivár hogy hogy dönt a Magyar Kormány. addig lavírozni kell. okoskodni, innen-onnan pénzt szerezni. és amennyire lehet megsürgetni a döntéshozókat.
Sorozatos rossz döntések. Felsorolhatatlanul. Legalábbis nekem nincs rá egy napom, hogy összeszedjem. Ennek köszönhető az egész. Pedig ugye fél évnyi munkával, ha valaki rendesen dolgozik, rendbe lehetne rakni.... A többi etetés, blabla. Hol a zsidók, hol a szurkolók, hol a kormány (mindegy melyik), hol a multik, hol a befektetők, hol az időjárás, hol a hurrikán - valaki mindig hibás. Illetve egyvalaki sosem. Pedig ha nem vagyok képes kezelni, megfelelni a követelményeknek, akkor talán bennem is lehet hiba. Én így gondolom. Más nem.
Tudja vki, hogy mikor fog beszélni az Albert-Rákosi-Szűcs Vs. László Csabával?
Furulyás maradj!
Nem tudod, hogy mikor fog borítani a Jani bá a Demokratában? Mintha ezt ígérte volna, nem? Tényleg Vki tegye be ezt! Szeretnék tisztán látni itt a dolgokat, de soka zűrzavaros tények. Mennek ám, itt a konkrák egymás felé. De hova, merre? Világos tényeket szeretnék tudni. Miért nem lehet megtudni vagy akkor lehet csak megtudni, ha végre elindul a stadion pályázat? Egyébként Rácz Gábor cége, pont a sportpályákkal foglalkozik...
Csodálkoztok, ha fogy a szurkoló tábor és lassan minek irjunk ide, mert annyi féle információ van, hogy nem lehet átláni, hogy mi az igazság.
Sugár Andrást, a Fradi élére! Ennyit mondok. Sugár úr hozza, majd a megfelelő szakembereket.
A RT IT miért nem hívja vissza a Furulyást? Legalább, az RT-ben kellene egy kis rendet rakni...
Lassan egy könyvet lehetne írni, hogy mi van itt.... Kész brazil szappanopera...
KÉT ÉV MÚLVA, AMIKOR FELÉLTE A FRADI AZ INGATLANHASZNOSÍTÁSBÓL SZÁRMAZÓ PÉNZT, AKKOR MI LESZ A MENTŐÖV?
Mert itt nem gazdálkodás folyik, hanem a javak felélése. Ezért orbitális marhaság azt várni, hogy "megmenti" a Fradit a terület eladása. Egy f@szt! Elodázza a véget.