Azokkal a régiekkel nem volt gond, amelyek közül az egyik végleg megadta magát.
Igen mindig a bal oldali alszik el, ezért volt hogy megcseréltem az izzókat, ekkor pedig a jobb oldali aludt el, emiatt gyanakodtam arra, hogy az izzóval van probléma. De miután vettem 2 újat megint a bal oldali csinálja ezt.
Nincs benne rendszer, egyszer csak fogja magát kialszik 3-4 másodpercre, majd világít újra normálisan.
Néha viszont látok finom vibrálást is, ezt viszont lehet mindkettő csinálja.
1db Kanlux transzformátor van és erről megy mindkét izzó.
"vegyél már 2db olcsó, teszkós halogént és azzal teszteld a cuccosaidat."
A régi izzókat gyorsan eldobta, ezért most azt sem tudja, hogy hány wattosak voltak. Ha most túl nagy wattosat vesz (mert pl éppen az van akciós áron), akkor talán leég a fürdőszobája :)
A régieket azért dobtam ki, mert az egyik kialudt, végleg. Ezután vettem 2db újat, mert együtt akartam cserélni őket. Bejött ez a pislogás, arra gondoltam selejt az izzó, ezért kb 2 hét után vettem 2db ugyanolyat, de a pislogás ezeknél is fennál.
A Wattszám szerintetek lehet befolyásoló tényező?
Most 4,5W-osak vannak bent, de létezik ebből a ledes változatból 7,5W-os is, azzal lehet nem pislogna?
Vagy létezik ebből a kivitelből /2 tűlábas csatlakozója van/ nem ledes is?
Az eredetit sajnos nem néztem meg, hogy milyen volt.
Sajnos az alábbi probléma nem oldódott meg az érintkezők megcsiszolásától.
Van valakinek még valami tippje?
A fürdőszobámban van 2 db LED GU5.3 reflector izzó /12V/4,5W/ Pár hete cseréltem ki mindkettőt. A régiekkel nem volt gond, ezekkel viszont előfordul, hogy az egyik fogja magát és 3-4 másodpercre kialszik. /Tescóban vettem őket./ -> ezekután vetem még kettőt ugyanúgy Tescóban, de ugyanezt csinálja.
Esetleg tudja valaki, hogy mi okozhatja ezt és hogy lehetne orvosolni?
Nálunk a fal volt előkészítve. 3+2 vastag aludrót behúzva, de az áramszolgáltató már nem enged senkinek 32ampert 1 fázisra, csak ha átbuherálják az egész házat. Onnantól mindenhová mehet a 32. Átalánygáz is van.
Régebben előírták, hogy a mérőhelyet elő kell készíteni 3 fázisra. Így be kellett húzni a tábla, és a mérő közé +2 feketét ha bővítés van 3 fázisra nem kell hozzányúlni.
Gazdagréten láttam ilyet ahol nem vezették be a gázt és mindenki villannyal főz. 40A kismegszakító az óránál (tudom, hogy nem szabványos máshol eddig nem is láttam) és innen vezetékeztek be. Az elején 3f-ra terveztek a végén 1 fázis lett ezért van a 3 vezeték kikötve.
masfel szobas panellakas elosztoszekrenyebe 3 alu kabelen jon be a fazis. Nem hinnem, hogy 3 fazisu, hanem hogy 3 kabelen jon be ugyanaz a fazis.
a) meg lehet egyszeruen allapitani, hogy 3 kulon fazis-e esetleg?
b) a harom faziskabelbol ketto log szigszallagozva, egyetlen egy van vegigvezetve a 4 db kismegszakiton. Az taplalja az egesz lakast. Normalis dolog ez? Mit akarhatott, aki ezt igy alakitotta ki?
Koszonom
Fogyasztok: Villanysuto, huto, mikro, szobai lampak, teve, wifi router, plusz egy jelenleg nem csatlakoztatott klima.
A fürdőszobámban van 2 db LED GU5.3 reflector izzó /12V/4,5W/ Pár hete cseréltem ki mindkettőt. A régiekkel nem volt gond, ezekkel viszont előfordul, hogy az egyik fogja magát és 3-4 másodpercre kialszik. /Tescóban vettem őket./ -> ezekután vetem még kettőt ugyanúgy Tescóban, de ugyanezt csinálja.
Esetleg tudja valaki, hogy mi okozhatja ezt és hogy lehetne orvosolni?