"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
most is eszembe jut, amikor a szektorunk előtt, csinál egy jó kis műesést, amit persze a bíró nem vett be, abból fordultak a csehek, kontra, Huszti szabálytalankodik, beivelés, gól
áááááááááááááá
műbrazil kis köcsög!
lilaleó
de tény, hogy most beférne
nemhsizem, hogy ez a Borbély jobb lenne nála
vagy nem lenne jobb, ha balhátvédben nyomná, ahogy a Haliban is
Pedig pont miattuk volt tavaly ősszel jóval masszívabb a baloldalunk,mint a jobboldalon. Pl jópárszor megfigyeltem, hogy Huszti és Leo egyérintőzve milyen szépen fölhozták a labdát, addig a jobboldalon csak a bénázás ment, egyérintő nuku.
Leandroban szerintem sokkal több van, mint Husztiban - Husztinak egyedül a mentalitása volt kiemelkedő, de úgy érzem ez az előny elveszett akkor, amikor elhitte magáról, hogy - ha csak magyar szinten is - kiemelkedő focista. Onnantól nem is igen volt jó meccse. Kicsit tartok tőle, hogy a kis Takival is ez lesz.
A brazil csinált hülyeségeket, a hozzáállása sem volt mindig megfelelő, de az utolsó itt töltött szezonjában már stabil teljesítményre volt képes. És ő vissza akar jönni, míg a Fradi nevelések, mint Huszti és Gyepes a Fradi érdekeit figyelmen kivül hagyva rohannak amerre látnak.
" Mindkettő válogatott, mindkettő játszott pár BL és UEFA-meccset. Huszti kezdő a francia bajnokságban. "
Már megbocsáss, ezek még önmagában NEM EREDMÉNY-ek. Főleg amilyen BL meccseket játszottunk. Huszti mindössze ott tart hogy megkapta A Lehetőséget.
Az is jelent valamit hogy Leo-t nem nagyon marasztalják a Nagy Vízen túl.
" Budovinszky, Tímár, Erős vajon mikor tud ilyen szerény dolgokat felmutatni? "
A fent említettek nem is fognak, ez tény. Valószínűleg azért, mert ebben az idényben nem végzünk olyan előkelő helyen. Másfél év múlva meg már nem lesznek nálunk. Remélhetőleg!
:-)))
" Ha nem vetted volna észre, akkor én csak a saját házunk tájáról hoztam fel példákat. A közelmúltból. Hogy ne kelljen messzire menni. Egyenlőre sajnos ez is egy mérce nálunk... "
Észrevettem.
De attól, hogy jelenleg van a keretünkben néhány Selejt3 besorolású labdarúgó, még nem ok arra hogy párás szemmel emlegessek olyanokat, akik annó a Selejt1 és a Tűrhető2 kategória határán egyensúlyoztak.
> Bomba valóban sokkal többet tud annál, amit kifocizik magából, halkan jegyzem meg, ha tegnap berúgja azt az embertelen nagy helyzetét és simán behúzzuk a meccset, akkor most Ő az Isten... <
Volt annál nagyobb ziccerünk is.
Ha emléxel a szitura, már az dícséretes volt, hogy nem pattant le a védőről, hanem pont fordítva. Ki tudta magának verekedni a helyzetet és akkor sem tudták elnyomni.
(Csak épp annyira hogy egy kicsit fölé menjen a laszti.)
Az sokkal dühítőbb volt nekem, amikor a Vasas-védők elnyomták a mieinket.
S ez nem csak felépítés kérdése.
Nézzétek meg Rósát. Hetek óta a csapat legjobbja, korszerűen, gyorsan, erőszakosan játszik.
Tegnap is a termete ellenére elfejelt egy csomó labdát.
Laczkóval tényleg várj, csatár lenne az istenadta, de ballábas védekező játékos hiányában rendre balbekket játszat vele ez a nagyon okos edzőnk...
Szóval, így nehéz lesz neki bebizonyítani a szurkolók felé, milyen jó kis csatár.
Bár a tegnapi elfutása, 11-est és 3 pontot ért... :-)
Bomba valóban sokkal többet tud annál, amit kifocizik magából, halkan jegyzem meg, ha tegnap berúgja azt az embertelen nagy helyzetét és simán behúzzuk a meccset, akkor most Ő az Isten...
A Pálhalma 11-0-ás legyőzésével zárta a bajnokság ez évi szakaszát női futballcsapatunk. A lányok ezzel a tabella éléről várhatják a tavaszi folytatást. Női csapatunk az Újpestet megelőzve végzett a tabella élén. A lányok tízmeccsen 67 gólt lőttek és mindössze 12-t kaptak.
Szép hétvégénk van. Remélem női kéziseink is nyernek.
Kellene egy-két hátvéd és egy csatár. Lehetnek ők is fiatalok, csak legyen kicsit több tapasztalatuk. A Fradi a mélyvíz, itt nagyok az elvárások, amiknek nagyon hamar meg kéne felelniük ezeknek a srácoknak.