Keresés

Részletes keresés

random seed Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235307

:))))

na, a nagy keresztény "szolgálók" káslertől is fognak majd "tanításokat" átvenni? :D

 

https://444.hu/2019/08/17/kasler-istvan-ugy-alakitotta-ki-kereszteny-allamat-hogy-az-osok-hagyomanyara-hagyatekara-epitkezett

Paleokrites Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235306

én meg azt sajnálom, hogy a kereszténység hitető gépezete szippantja be az embereket reménytkeltő bibliai igékre hivalkodva, mintha isteni akarat lenne, közben meg a megélhetési vallási vezetőség, intézmények szolgalelkévé válnak!

 

Te sem ismersz egyetlen valódi Istent, hinni bármilyen libretto alapján lehet, a te döntésed, a te hited, a te befektetésed...., ezt senki el nem veszi tőled, éld így ahogy tanították a hazugságaikat igazságnak!

Előzmény: Törölt nick (235303)
random seed Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235305

juj, ez nagyon sötét kimagyarázgatás... ráadásul még ha tényleg szokás is volt, az se jelent semmit, plusz ügyebár a bibliai leírás szerint semennyire se ez volt a helyzet itt.

Előzmény: Zsebihal18 (235299)
Zsebihal18 Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235304

Gondolkodtam kicsit. David meglatta Batsevat, megkivanta, magahoz hivatta, magaeva tette, hazakuldte. Hogy Batseva lelkesen vett-e reszt a dologban, vagy felelembol, arrol nincs szo. Nem hiszem, hogy olyan helyzetben volt, hogy az elet-halal uranak nemet mondjon, foleg, hogy a ferje sem volt a kozelben. David azt hitte, le van tudva, amig B hirt nem adott neki, hogy gyereket var. Akkor a botrany megelozesere hazahivta gyorsan Uriast, gondolta, hogyne halna a felesegevel, ennyi ido utan, utana meg kicsit korabban jott a gyerek, elofordul.

Csakhogy Urias a tarsai iranti szolidaritasbol nem ment be Batsebahoz.

Batseva nyilvan emondta volna Uriasnak, hogy a gyerek Davide, es nagyon rossz fenyt vetett volna ra, hogy kiraly letere nem tartja meg a torvenyeket, plane a katonai szeme elott nagyot bukott volna, hogy akarmelyikuk feleseget meghaghatja - semmi ertelme lojalisnak lenni egy ilyen kiralyhoz, destabilizalta volna az uralmat. Abortuszt csinaltathatott volna B-nak, de az nagyon kockazatos, es kitudodhat; Batsevat "baleset" erheti, es a sirba viszi a titkot; elteteti Uriast lab alol, es remeli, hogy semmi nem tudodik ki, plusz az ove marad a kivanatos testu no es a gyerek.

 

Jobb lett volna, ha nem tetezi a bunet meg rosszabbal. Az orszag igy is destabilizalodott, a Biblia szerint David bune miatt, pedig megbanta, de a puszta megbanas nem tesz jova ilyen sulyos bunt. Es a kicsi is meghalt. 

 

 

Ezt sikerult a talmudistaknak sulytalanitani. A keresztenyek azt hiszik, a zsidok az oszovetseget kovetik, pedig dehogy, a Talmudot, es a Talmud egeszen mas. Lam, a talmudi otletek beszivarognak az egyhazba, es eszre sem veszik az emberek. 

Előzmény: Zsebihal18 (235299)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235303

no comment...

 

Megtettem az elmúlt évek alatt a számodra sokszor, hogy sok mindent írtam neked az Igével kapcsolatban, a saját életemmel kapcsolatban is.

Sajnálom, hogy hiába. Ennyi.

Előzmény: Paleokrites (235302)
Paleokrites Creative Commons License 2019.08.17 0 1 235302

" Mal 3:16 Akkor tanakodtak egymással az Úrnak tisztelői, az Úr pedig figyelt és hallgatott, és egy emlékkönyv iraték ő előtte azoknak, a kik félik az Urat és becsülik az ő nevét.

Mal 3:17 És azon a napon, azt mondja a Seregeknek Ura, a melyet én szerzek, tulajdonommá lesznek és kedvezek nékik, a mint kiki kedvez a maga fiának, a ki szolgálja őt.
Mal 3:18 És megtértek és meglátjátok, hogy különbség van az igaz és a gonosz között, az Isten szolgája között és a között, a ki nem szolgálja őt."

 

Ki az a Malakiás, te ismered?

 

Kié az ítélet, Német Sanyikáé, netán a pápáé, esetleg a bagyosoké, hgy-seké, szektáké, felekezeteké, hisz itt sem megy másképpen, mint bibliai könyvekből idézeteket vagdalnak másokhoz, mintha érne is valamit így?

 

Tudod, ha nem ismered Istent, akkor ismersz irodalmat egy vallástól és azon magyarázatait, amiket a tínítói hivatal hitelesít isteninek...., ez a te döntésed, nem az enyém, ellenben hagyjuk már Istenre hogy eldöntse kit minek tart, kit hogyan ítél meg, hisz ismeri az embereket, vagy tévedek, míg te nem ismersz engemet sem, mert nem a név hitelesít, sem az amit írok, hanem a belsőm, ami nem közkincs!

 

Igaz és gonosz közti különbség, én azt mondom, hívők és nem hívők között is van igaz, hiteles, de a hívőség nem jogosít fel semmire, főleg hogy egy teológiai hittető dogmarendszert szolgálnak és nem Istent, mert amit istenszolgálatnak tartanak, az nem más, mint a szektavezérek lélekgyárosát szolgálják isteni nevekben!

 

 

Előzmény: Törölt nick (235298)
Vörösszőnyeg Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235301

A Sátán tudja, amit Jézus tanítványai nem: a "kereszténység" vagy Krisztus követése hatalommal jár. Hatalmat kapnak Jézus követői, hogy kígyókon és skorpiókon tapossanak, hogy ellenálljanak a gonosznak, hogy elvegyék, elhódítsák az ígéret földjét, hogy Isten fiaként, hetcegként járjanak, embereket vonzzanak... stb. Hiszen a megújúlt, újjászületett embernek ígéret szerint Krisztus természete adatik. Jézus, akinek minden erő és hatalom a kezében van, benne van a hívőben, együtt él, együtt jár a kereszténnyel. Isten szava, beszéde mindennél hatalmasabb energiákat hordozó fegyver vagy eszköz.

 

A kereszténység Róma óta folyamatosan összekeveredik a Sátán által kínált világi hatalom, erőforrások, anyagiak megszerzésének rejtett vagy nyíltabb céljaival. Az utolsó nagy csapat, Isten serege rá fog jönni, hogy a hatalom, amivel rendelkezik, sokkal nagyobb annál, minthogy világi célok szolgálatába állítsák, ahogy azt Róma vagy az amerikai karizmatikus keresztények teszik. Isten erejét a pénz felhalmozására, politikai befolyásgyakorlásra pazarolják. Látható, teljesen jól "működik". Isten egyszer azt mondta, hogy a keresztről való beszédben erő van, az imával hegyeket lehet mozdítani, az akkor is így van, ha az erőt a Sátán céljaira használják a megtévesztett emberek.

 

Isten bölcsességet fog adni, elmagyarázza az övéinek, hogy a szántóföldben talált kincs (az a másik birodalom, ott a másik dimenzióban) tényleg többet ér minden földi gazdagságnál, hatalomnál és hírnévnél. Most pillanatemberkék tündökölnek a Jézus Krisztustól lopott influenszerségükkel, mert a Biblia minden szavában erő van.

 

A kereszténység a maga beteg, béna és sánta mivoltában is megváltoztatta a világot! Mert Isten erőtlensége is erősebb az Isten nélküli emberiségnél. Európában nem lehet embereket keresztre feszíteni a hitükért, a hazasságtörőket nem lehet megkövezni. Sok-sok próféta vére, szenvedése árán élünk most egy védett, kényelmes világban. Ahová az evangélium eljut, a tarsadalom elindul szép lassan a humanitárius gondolkodásmód irányában. (Más kérdés, hogy egyesek ennek rosszulértelmezett kereszténységük fitogtatása mellett Európában nem örülnek, hiányzik nekik a kövezés meg a kereszt. De most ezt hagyjuk.)

 

Min csodálkozunk? Valaki elkezdi teljes mellszélességgel hirdetni az örömhírt, ennek következménye lesz! Rá nézve és a környezetére nézve. Ha ez az ember a már megszerzett hatalmi pozícióját, hírnevét kihasználva elkezdi a Sátán győzelmét propagálni, a kereszténynek meg jobban rá kéne kapcsolni, hogy beálljon a SzentSzellem sodrásába, és nem erővel, nem hatalommal, nem hírnévvel, nem gazdagsággal hanem Isten Szellemével folytassa a tervet, az építkezést. Hogy az Ördög szolgái úgy néznek ki, mint a jófiúk? Persze, meg van írva.

 

Az eklézsia meg fog tisztulni a pénz, tized, mammon, hierarchia, vilàgi hatalom imádásától, és el tudja majd venni Krisztus győzelmét, el tudja foglalni az egészség, a béke,  a szabadság, a bűntudattól mentesség országrészeket. Amíg a küszöbön ugrálunk, tizedet fizetünk azért, hogy Isten áldását megvegyük, "engedelmesek" vagyunk az önjelölt karizmatikus vezetőknek, hogy nehogy bűntudatunk legyen, a világ hatalmasait próbáljuk befolyásolni, hogy békét kapjunk, csak a felszínt kapargatjuk fogkefével.

 

Pedig ezek a kincsek mind ott vannak a szántóföldben, ingyen! Ki kéne ásni, ki kéne használni! Mienk a Krisztus, és vele együtt MINDEN! Nincs ára, ingyen van.. Na, ez az a hatalom, amit a Sátán nem szeretne, hogy felismerjünk és használjuk. Jó kis cselendzs, mi?

Előzmény: hegefeco (235269)
Zsebihal18 Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235300

Sabbat 56a, Avodah Zarah 4b es Szanhedrin 107a  helyeket emliti a Talmudbol az aish.

Előzmény: Zsebihal18 (235299)
Zsebihal18 Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235299

Olyat nem irtam, hanem a kesobbi rabbik mosdattak ki Davidot. Az aish linkbol:

"A Talmud megmagyarazza, hogy bevett gyakorlat volt a zsido katonaknal elvalni a feleseguktol, mielott harcba indultak ... Ezert David gyakorlatilag nem paraznalkodott, ferjezetlen not vett magahoz. ... mikor Natan profeta megrotta Davidot, lopaskent peldazta ... Batseba a Teremtes Hat Napja ota Davidnak volt szanva, de ugy vette el, mint "eretlen fuget" "

Előzmény: hegefeco (235292)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.17 0 1 235298

Figyelmedbe ajánlom:

 

Mal 3:16 Akkor tanakodtak egymással az Úrnak tisztelői, az Úr pedig figyelt és hallgatott, és egy emlékkönyv iraték ő előtte azoknak, a kik félik az Urat és becsülik az ő nevét.
Mal 3:17 És azon a napon, azt mondja a Seregeknek Ura, a melyet én szerzek, tulajdonommá lesznek és kedvezek nékik, a mint kiki kedvez a maga fiának, a ki szolgálja őt.
Mal 3:18 És megtértek és meglátjátok, hogy különbség van az igaz és a gonosz között, az Isten szolgája között és a között, a ki nem szolgálja őt.

 

Szerintem nagy botorság kell ahhoz, hogy Isten Igéjéről gúnyolódva tegyél megjegyzéseket itt évek óta, de te tudod mit csinálsz...

Előzmény: Paleokrites (235296)
hegefeco Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235297
Kriptokatolikus vezetők hatalmi mániájára utaló elképzelések.
Ki jöttek a rőmaiaktól, de a roma nem jött ki belőlük,
Ahogy a hgy se jött ki sokakból, akik elhagyták a hgy-t
Előzmény: pastenger (235295)
Paleokrites Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235296

" A szélsőségek megvizsgálás és az igazság kimondása mindig jó, de az arany közép út maradjon csak: Jézus Krisztus vagyis egyáltalán az egyetlen mennybe vezető és járható Út mindnyájunknak, és azt azért valljuk meg a Jelenések vége fel már nem nem tűnik túl liberálisnak...

 Boldogok, a kik megtartják az ő parancsolatait, hogy joguk legyen az életnek fájához, és bemehessenek a kapukon a városba.

 De kinn maradnak az ebek és a bűbájosok, és a paráznák és a gyilkosok, és a bálványimádók és mind a ki szereti és szólja a hazugságot.

Jel 22,13 "

 

A jelenések könyve nem kőbevéshető betartandó egyházi bizonylat arra, hogy Isten majd e tekintetben minden pontot úggy hajt végre, ahogyan a firkász hitbzugócsingok hintik a népeknek és az őket követők 2 ezer évre rá is az ilyen badarságos hittétellé vált szövegekkel fenyegetőzzenek!

 

Élet fája, mekkora etetmény, ahogyan Ádám kertészlegényként és neje őméltósága, aki férfiból klónozatolt nővé vált, egyazon vérből nemzettek gyerkőcöket, Istent is kifigurálva, avagy Isten törvényit taposta örömtelien, ej haj, hogy majdan az előrejósolt keresztény szekták vezető szövegeit idézgetve napi szinten tartsa ismeretlen szerzők agyment műveit...?

 

Hol az élő Isten, szerinted, NS csodaprédikátorban, netán a bagyosoknál, esetleg a pünki szekták médiumaiban, avagy a kálvini eszméseknél, reform felekezetek egyre szaporodó lélekkufárainál?

 

A élet az Isten, nektek Jézus, akkor mi ez a famese, ja egy betoldásból öröklétet meríteni oly jó dolog?

 

 

  

 

Előzmény: Kútásóóó (235293)
pastenger Creative Commons License 2019.08.17 0 2 235295

Sziasztok,

 

rövid úton eljutottunk a bárcsak betiltaná a Btk a homoszexualitást szerű érvekhez... szerintem ez simán visszaigazolja amit írtam. Testi eszközökkel operáló keresztények repertoárjából hiányzik a szellemi... nincs kedvem folytatni ezt a se vége se hossza vitát mert fölösleges és unalmas... 

 

Az Isten szabad akaratot adott az embernek, ezt a testi kereszténység hajlamos semmibe venni és mesterkélten ráerőltetni magát másokra. Régen szellemi eszközökkel harcoltunk és komoly eredményeket értünk el, ma meg itt vannak a silány petíciók... 

Kútásóóó Creative Commons License 2019.08.17 0 1 235294

A világi büntetőjog a számára láthatóan társadalom-ellenes tetteket bünteti. (Mást nem is várok el tőle.) Ha azonban látnák, hogy a többi erkölcsi bűnnek mik a következményei, akkor lehet, hogy kibővülne a BTK.

 

 

Igazad van Puntó kibővülhetne a BTK!

 

Mert ha a pedofilságot lehet  börtönnel büntetni, meg a vérfertőzést is simán, miért ne lehetne a homoszexualitást?

 

 

Puntó!

 

Nekem a véleményem az, hogy egy ország törvénye annál igazságosabb, minél inkább azonos az Mindenható törvényével, és annál igazságtalanabb, minél inkább eltérő attól.

Vagy talán jobbat találtak ki az ember Mózes Törvényénél?

 

Soha!

 

Távol legyen. Sőt inkább az Isten legyen igaz, minden ember pedig hazug, a mint meg van írva: Hogy igaznak ítéltessél a te beszédeidben, és győzedelmes légy, mikor vádolnak téged.

Róma.3,4

 

 

Figyeld, meg hogy a zsidók is addig liberálisak, amíg más országban vannak, ahogyan felszállnak a repülőre, otthon már amikor a saját nemzetükről van, szó ők is radikálisak.

(ha a migráns ott mászik a kerítésen, ott még tüzelnek is rájuk.)

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: puntooo (235287)
Kútásóóó Creative Commons License 2019.08.17 0 1 235293

Vezessük be újra az inkvizíciót! A szeretet Istenének nevében!

 

 

Várjunk csak!

 

Akkor most úgy gondoljunk, hogy a középkor sötét volt, és a világosságot a francia forradalom hozta el, nekünk, amikor a Bibliát  szamárral húzta végig a csürhe Párizs piszkos utcáin?

 

A szélsőségek megvizsgálás és az igazság kimondása mindig jó, de az arany közép út maradjon csak: Jézus Krisztus vagyis egyáltalán az egyetlen mennybe vezető és járható Út mindnyájunknak, és azt azért valljuk meg a Jelenések vége fel már nem nem tűnik túl liberálisnak...

 

 

 

Boldogok, a kik megtartják az ő parancsolatait, hogy joguk legyen az életnek fájához, és bemehessenek a kapukon a városba.

 De kinn maradnak az ebek és a bűbájosok, és a paráznák és a gyilkosok, és a bálványimádók és mind a ki szereti és szólja a hazugságot.

Jel 22,13

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: pastenger (235263)
hegefeco Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235292
Dávid korában talmud?
Előzmény: Zsebihal18 (235283)
hegefeco Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235291
Bár nem tudom, hogy mit írtál konkrétan, hisz az állításod hazugság, miszerint velem vitáztál volna, de azt tudom, hogy rendszeresen félre viszed a témát,
Előzmény: random seed (235280)
Kútásóóó Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235290

Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében.

 Ha pedig a te jobb szemed megbotránkoztat téged, vájd ki azt és vesd el magadtól; mert jobb néked, hogy egy vesszen el a te tagjaid közül, semhogy egész tested a gyehennára vettessék.

Mt 5,28

 

 

 

Mi valójában az "asszonyra tekintés"?

 

 

1. Ha valaki szemet vet más asszonyára (csak az esetleg nem jön össze neki, mert az nem válik el rendesen a pasijától vagy pedig a gyülekezetben nem hajlandóak összeadni őket )

 

2. Ha a férfiben vonzalmat kelt a fehérnép.

 

 

Hát én az eddigi biblia ismeretem alapján az elsőre tippelnék inkább, de mintha  a vallásos világ inkább második verzióval tartana bennünket folyamatos bűntudat alatt.  

 

(hogy sose legyünk méltók a klérus/laikus viszonyban felülre kerekedni és mindig mi fizessünk tudat alatt a bocsánatért, nem pedig a nekünk fordítva a vallási méltóságok)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kútásóóó Creative Commons License 2019.08.17 0 1 235289

Ez a fartúrós plakát egy újabb precedens, egy újabb lépés, ami egy újabb lépés, amire legalább lehet reagálni. Szemmel láthatólag, érezhetően radikalizálódik homokosokat toleráló oldal is.

 

 

Az iskolában amikor a történelem tanárunk azt hangoztatta, hogy , a homókat régen üldözték, ma legális, holnapra, kötelező lesz" szellemes megállapítás volt, de akkoriban még túlzóak tűnt, de abszolút igeinek.

 

 

 

 

Lefekvésök előtt a város férfiai, Sodoma férfiai körűlvevék a házat, ifja, örege, mind az egész község egytől egyig.

 És szólíták Lótot, mondván néki: Hol vannak a férfiak, a kik te hozzád jövének az éjjel? Hozd ki azokat mi hozzánk, hadd ismerjük őket.

 És kiméne Lót ő hozzájok az ajtó eleibe, és bezárá maga után az ajtót.

 És monda: Kérlek atyámfiai, ne cselekedjetek gonoszságot.

 Ímé van énnékem két leányom, a kik még nem ismertek férfiat, kihozom azokat ti hozzátok, és cselekedjetek velök a mint néktek tetszik, csakhogy ezekkel az emberekkel ne csináljatok semmit, mivelhogy az én hajlékom árnyéka alá jöttenek.

Azok pedig mondának: Eredj el innen. Ismét mondának: Ez egy maga nálunk a jövevény s ő szabja a törvényt? Majd gonoszbul cselekszünk veled, hogy nem azokkal. És reá rohanának a férfiúra, Lótra, felette igen, és azon valának, hogy betörik az ajtót.

1Móz 19,19

 

 

Pedig nem az igaz lót szabta a Törvényt, hisz az Úr nem adott jogot az embernek arra, hogy törvényt hozzon az Ő nevében... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

puntooo Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235288

Amit megtett később Ninive kedvetlen figyelmeztetésére is.=

Amit megtett később Ninive; Jónás kedvetlen figyelmeztetésére is. 

 

 

Előzmény: puntooo (235287)
puntooo Creative Commons License 2019.08.17 0 2 235287

Tökéletesen értem

 

Ehhez képest több állításomat forgattad ki: 

-Ki mondta, hogy nem a megtérés a cél? De emellett ami a hatalmában áll az embernek, azt erkölcsi kötelessége megtenni. Ismét kérdezem: ha meg tudnád győzni egy világi ismerősödet, hogy ne kövesse el a házasságtörését, nem tennéd meg?

-Ferdítés, hogy egy közvéleményt megerőszakoló plakát elleni tiltakozás szerinted egyenlő a  törvényi/fizikai erőszakkal. (Ugyanakkor meg a pride elleni fellépés -úgymond- elmaradását róttátok fel-alaptalanul), holott a valóban kényszerintézkedés lenne.

-A világi büntetőjog a számára láthatóan társadalom-ellenes tetteket bünteti. (Mást nem is várok el tőle.) Ha azonban látnák, hogy a többi erkölcsi bűnnek mik a következményei, akkor lehet, hogy kibővülne a BTK. Szodomában is minden bizonnyal létezett valamilyen törvény. Ha tudta volna előre a királya, hogy pusztulás vár a városára bizonyos bűnök miatt, akkor lehet, hogy maguk is világi bűnök közé sorolták volna az erkölcsi bűnöket. -Amit megtett később Ninive kedvetlen figyelmeztetésére is. 

Előzmény: pastenger (235259)
Kútásóóó Creative Commons License 2019.08.17 0 0 235286

Az tény, hogy adtak ők is utasításokat nekik, nem pedig felszabadították a szolgákat.

 

 

 

 

Előzmény: Zsebihal18 (235282)
Zsebihal18 Creative Commons License 2019.08.16 0 0 235285
Előzmény: Zsebihal18 (235283)
Zsebihal18 Creative Commons License 2019.08.16 0 0 235284

(Es valoban istentelenseg. Mar amennyire meg tudom itelni.)

Előzmény: Zsebihal18 (235283)
Zsebihal18 Creative Commons License 2019.08.16 0 0 235283

Azt, hogy David kiralynak joga volt Betsabeval halni, azt a Talmudbol szedtek.

Előzmény: random seed (235280)
Zsebihal18 Creative Commons License 2019.08.16 0 0 235282

Sose jutott eszembe, hogy az o szolgaik voltak. Szolgaltak a lakodalmas vendegeknek, mint felszolgalo stb. Nem tudom, csak mindig igy gondoltam.

Előzmény: Kútásóóó (235281)
Kútásóóó Creative Commons License 2019.08.16 -1 0 235281

Pál nem mondja, hogy csak akkor engedelmeskedjék a mondjuk görög rabszolga a mondjuk római gazdájának,

 

 


Nem tudom, hogy valahol valaha is, miféle értelme lett volna, olyan mihaszna szolgáknak, akik nem fogadnak szót, a gazdájuknak?

 

Miért buzdított volna Jézus vagy Pál pártütésre, bárhol valakit is!

Neked, ez talán tetszett volna?

Nem voltak ők, kommunisták vagy ilyesmik...

 

 

 

Még Jézuséknál is voltak szolgák, akiknek még Szűzmária is parancsolhatott. 

 

 

És elfogyván a bor, a Jézus anyja monda néki: Nincs boruk.

Monda néki Jézus: Mi közöm nékem te hozzád, oh asszony? Nem jött még el az én órám.

 Mond az ő anyja a szolgáknak: Valamit mond néktek, megtegyétek.

 

 

 

 

Előzmény: Eklatáns Béla (235268)
random seed Creative Commons License 2019.08.16 0 0 235280

ja, közben mások meg töményen nyomják a totálisan súlyos istentelenségeket (pl most valaki azt írta hogy dávid királynak megvolt a joga ahhoz hogy elvegye más feleségét...). de ez nem gond a mai kereszténységnek, a fő tabu a szent éneklés, a szent hangkiadás, amivel istent lehívják a mennyből XD

 

aki nem énekel, meg se tért, más szellem van benne, rosszabb a hitetlennél... ügyebár...

Előzmény: hegefeco (235279)
hegefeco Creative Commons License 2019.08.16 0 0 235279

értetlenkedésed másoknál is elérte az ingerküszöböt ahogy elnézem

Előzmény: random seed (235278)
random seed Creative Commons License 2019.08.16 0 1 235278

"Gondolom botorságot írtál megint."

 

nem szoktam botorságokat írni, maximum te a kényelmes-meleg kis vallásoskodásodból így látod...

Előzmény: hegefeco (235276)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!