Húúúh, jó lenne, ha ez lenne az egyik titkos favorit, amiről már beszéltél egy másik fórumban, mint lehetséges fellépő-jelöltek 2004ben Mo-on.
Melléjük pedig leszervezhetnéd a Brides Of Destruction-t és akkor minden OK.:-))
A Greatest Hits eglepően jól fogy, ha kész lenne a CD, remek időzítés lenne ősszel kiadni. Már úgy értem, 2004 őszén, nem 2014-ben. De Axl nem fogja kiadni, Buckethead távozásával ez némileg érthető is, mivel valószínűleg nagy szerepe volt Bheadnek az elkészült(?) daloknál, főleg a szólók terén. Nem baj, így legalább nem kell arra számítani, hogy valaha is megjelenik, annál jobb meglepetés lesz, amikor kijön, s az unokák nem értik, a félig süket dédpapi miért rohan izgatottan a cédéboltba.
Sx7, nem tudom mi közöd a technohoz, de a Gunshoz sem sok, ugy látom. Ez csak egy zenei stilus, mely lhet hogy közelebb áll letompult agyadhoz..
Egyetértek Floróval, rengeteg 14-20 éves szereti a Gunst. Több nemzededékes zene lett belőle.
Persze letölteni olcsóbb, de érdemes megnézni, hogy pl. a szar Graetest Hits CDből milyen sokat adtak el 1-2 hét alatt. (Néhány országban pedig listavezető is lett.)
Le merném fogadni kishaver, te is ott szeretnél ott lenni egy Guns koncerten, mint egy páran itt a fórumból.
A velvet revolver és a punk? Előbb hallgasd meg őket, mielőtt iylen baromságot leirsz.
A gunsnak pedig nem kell betörni a piacra. Ők ott vannak.:))
ha mégis eljön, akkor naná, hogy elmegyek a koncertre.
Utálom, ha kóstolgatnak: természetesen tudom, hogy ki az a Steven Adler. A GN'R ex-dobosa. Egyelőre ne beszéljünk róla múlt időben, tudtommal még nem ütötte (teljesen) szét magát...
Nagyon megköszönném, ha nem néznél hülyének csak azért, mert lány vagyok.
Úgysem jön.
A Vörösnek meg kapóra jött Buckethead kilépése, van kire kenni a fikát, hogy miért mondja le a koncertet. Ha ez nem történik meg, akkor kitalál mást. Drága egyetlen Axlkém, LFS!
Most írhatnék valami nagyon rondát, de nem teszem. Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha összegyűjtenék pár cimbit és kimennénk Portugáliába megnézni a GN'R-t, de így már nincs értelme ezen agyalni. :oP
Most utálok mindenkit.
Jelentkezünk mi be a GNR-be...!
Végül is így megy, Axl maga mellé vesz majd fiatal akárkiket erölködni...
Alapszinten legitározzuk a könnyebb számokat, egy-két "koncertkén" jó gázsiért a többség kiröhög, de egy csomó csaj elénk fekszik, meg benne lehetünk a "médiákban" is :-)
:-((((
Sajnos a fenti ugyan vicc, de akár így is lehetne. Mondja már ki, hogy vége. Visszavonul, lepkéket gyüjt, párnákat hímez, és néha nosztalgiázik.
Apám te nem vagy normális:)
Pont ezen vagyok én is meglepődve, hogy a mai 10-n évesek pont úgy ismerik a Guns-t mint én magam aki 30 múltam.
Menj fel egy Dc-re aztána már ne utánna kiabálj baromságokat. Lehet még rátenni 1-2 lapáttal, a Guns kimondottan az a nem réteg zene volt amit a rokker, disco-s, punk, skin mindenki meghalgatott és elment a koncertre is.
Ennek ellenére és sajna szerintem se koncert se lemez nem lesz. Bár már vagy 365x olvastam hogy mindjárt de még sehol semmi (max marad az ördögi kör).
A GN'R lemondta a RIR4-et Buckethead kilépése miatt. Axl kiadott egy nyilatkozatot, hogy nagyon sajnálja, de Buckethead borított. Meg előtte Izzy, Gilby, Slash, Duff, Matt, Josh Freese, egyszer Finck, aztán biztos Paul Tobias. Mondja már ki, hogy vége, ennyi volt, Malibun vagyok, ne írjatok.
csatlakoznék az elöttem szólóhoz.
ha Scott Weiland hangja gáz akkor nem tudom mi nem az...Layne Staley után szinte ő az egyetlen akire aszondom: igen ez ugy ahogy van király!
Nem hiszem, hogy olyan nagy igény volna GN'R koncertre, de Európában valószínűleg sokan kimennének rá, főleg, ha fesztiválon játszanak. Amerikában buktak, sajnos, de nehéz úgy turnézni, hogy Axl maradt csak, plusz (akkor) 11 éve nem adtak ki új anyagot, a koncerteken meg ugyanaz volt a setlist, kb. 3 új számmal. Axl mondogathatja, hogy Round II, meg hogy ez valami újnak a kezdete, de akkor játsszon új számokat. De utál turnézni, ráadásul megőrült, és most már ez az ezredforduló divatjaiból (goth, industrial, punk, maszkabál, plusz egy retro Izzy-klón) összerakott banda is széthullik. Vödörfejért kár, mert tehetséges gitáros, a többiek közül egyet sem sajnálnék, talán csak Braint, aki jó dobos.
Na ez az. Legalabb van mit promotalni. Nem a kodosites megy hosszu evek ota. Osszealltak, probaltak, lemezfelvetel, gyerunk. Igy kene Axl-nek is, ha nem lenne teli mindenfele hulye maniaval, aminek egy resze raadasul reklamfogas, semmi mas.
Egyebkent a Guns-fele tunrebuktanal nehezebb nagyobbat mondani...Teljes kudarc. Olyan szanalmas volt...
Szerintem Scott nem rossz frontember, csak a hangja gaz, de szerintem a ket mufaj keveredese lehet nagyon jo, csak attol felek, hogy nem lesz.
Ez nem VR forum, az igaz, de mi a gunsrol (is) beszelgetunk.
Mitól lenne aktivabb?
Csak annyi hogy a lemezük hamarabb jelenik meg, és azt próbálja promotálni a lemezcég. Le merném fogadni hogy a bukta után nekik sem lesz második lemezük.....
A bohóc kérdésre visszatérve pedig számomra Scott "nem vagyok egyéniség" Weiland bukása a csúcs az El Ray-i koncerten. Ha csak eszembe jut, mindig röhögök..
De nem bántom őket, csak sokkal jobb énekest találhattak volna.
Mindenesetre ez a NEM a velvet revolver topic
Szerintem ezzel a csúcsfogyasztós 14-20 éves szövegeddel rossz topicba tévedtél. Talán próblkozz ezzel a techno topicban.
Nem hiszem hogy bizonyitani kéne nekem hogy a Guns And Roses albumaira, koncertjeire mekkora igény van napjainkban.
A velvet revolver viszont bűn rossz eddig. És a Gunshoz sincs semmi köze zeneileg.
Szerintem meg igen kevesen vennék meg ,mert a csúcs fogyasztók körében 14-20 éves korosztálynak teljesen ismeretlen a Guns név!!!Vannak kivételek de a többségnek fogalma sincs . . .
Mi bajod Buckethead-del?
Nem ismerem a Guns -os ténykedését amúgy, csak a privát dolgait (részben).
Kicsit más vonal, mint Slash, de szerintem azért elég karakteres arc, és gitárolni is tud. (meg sok egyéb mást is, lásd Primus : Videoplasty)
Többen, mint a VR-t... Nem azért, mert Axl jobb zenét csinál (???), hanem mert ismertebb a GN'R név, és az átlag lemezvásárló számára Axl nagyobb sztár, mint Slash. Egyébként én is megvenném a CD-t, mert egy "kicsit" már hiányzik, hogy új számokat halljak Axltől.