Keresés

Részletes keresés

Mad Scientist Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1310
Érdekes mellékhatásai vannak a rock 'n roll-nak
Előzmény: Mike McCready (1309)
Mike McCready Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1309
MIndketto. Egyebkent o paralizist mondott, gondolom ez az agyverzes ...
SpinyNorman Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1308
Bár lehet, hogy rosszul emlékszem és Duffnak a hasnyálmirigye mondta fel a szolgálatot. Na, legyen ez az új feladvány.
Előzmény: SpinyNorman (1307)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1307
Duffnak is volt agyvérzése, nem? '94-ben. Steven kétszer újította be ezt magának. Rock and roll.
Előzmény: Mad Scientist (1306)
Mad Scientist Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1306
Agyvérzést???
Előzmény: SpinyNorman (1305)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1305
Csak vicceltem, de úgy látszik, a :) nem volt elég hatásos. Hát persze hogy mindnek mocskos volt a szája, Axlnek a dalszövegei is jól mutatják, a koncertek alatti monológokról vagy az interjúkról nem is beszélve. Ugyanez igaz a többiekre is.
Duffnak meg valóbn volt egy korszaka, amikor csak a fuckokat lehetett érteni a beszédéből. Ennek megkoronázásaként kapott aztán agyvérzést.
Előzmény: Mike McCready (1303)
Mad Scientist Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1304
Természetesen Slash volt :-)

De tényleg lehetett volna akár Duff is, a Tokiói koncert vége felé kérdez valamit a közönségtól, de csak a fuck-okat értem belöle (szerintem a how are you alapmondatot bövítette kicsit ki még néhány szóval...:-))

Mike McCready Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1303
Akkor ti meg nem hallottatok eredeti regi Duff interjut. A baszdmeg es a mas szavak aranya minimum 3:1-hez volt...mar amikor erteni lehetett, hogy mit mond.
ESZTIKE Creative Commons License 2004.04.21 0 0 1302
De igen, csak nem olyan veszettül. ;oĐ
Előzmény: SpinyNorman (1301)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.04.21 0 0 1301
Igen, a többiek nem is baszdmegeltek :)
Előzmény: ESZTIKE (1300)
ESZTIKE Creative Commons License 2004.04.21 0 0 1300
Egyértelmű, hogy a pulifrizurás. :oD
Előzmény: Mad Scientist (1297)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.04.21 0 0 1299
Én Slashre szűkíteném.
Mike McCready Creative Commons License 2004.04.21 0 0 1298
Kettot tudnek tippelni. Slash vagy Duff.
Mad Scientist Creative Commons License 2004.04.21 0 0 1297
Rejtvény kezdöknek :-)))

Ki mondta?

"Úgy 7-8 évesen kezdtem el baszdmegezni, és a szüleimnek is gyakran mondtam, hogy basszák meg..."

Kazinczy határeset, de nem fogadom el :-)

booora Creative Commons License 2004.04.21 0 0 1296
Ne kövezzetek meg érte, de én megvettem! szerintem a Guns egy Oh, my God-dal kezdődött, és csúfosan egy Oh. my God-dal is ért véget! Se az új Guns, se a Velvet Revolver nem lesz már ugyanaz!
ESZTIKE Creative Commons License 2004.04.17 0 0 1295
Lökött :oD
Előzmény: Alexrose72 (1294)
Alexrose72 Creative Commons License 2004.04.17 0 0 1294
Én sem vettem meg, de javaslom, hogy Esztikével vegyünk még 2-t, és akkor első is lehet. Utána eladjuk. :)
Előzmény: ESZTIKE (1293)
ESZTIKE Creative Commons License 2004.04.17 0 0 1293
Akkor sem fogom megvenni. Azzal beismerném, hogy már én is elhiszem: vége... :o(
Előzmény: A PROFI (1292)
A PROFI Creative Commons License 2004.04.17 0 0 1292
A Greatest Hits második a Mahasz listán:
http://www.mahasz.hu/m/hu/top40.php
Mad Scientist Creative Commons License 2004.04.16 0 0 1291
Nekem egy ideig megvolt kölcsönbe', jól rongyossá is néztem!

Bár a kis sárgák szerintem lehettek volna valahogy akítvabbak is (néha mikor a közönséget mutatták, kissé túl nyugodtnak tüntek :-), de tény, hogy ekkortájt volt "koncertileg" a csúcson a banda, és tényleg kib...ott jól nyomták...

Axlnek akkor félelmetesen jó volt a hangja (és gusztustalan volt a férfi tangája :-)), Slash mester a végén meg lemászott a színpadról és futva menekült minden felé a biztonságiak elöl :-) Igaz ez kissé a szólók rovására ment (Paradise City), de aztán a színpadon fekve (!) fején a cilinderrel fejezte be a müveletet.

No ez egy KONCERT volt. És még hány ilyet nyomhattak...

Előzmény: SpinyNorman (1290)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.04.15 0 0 1290
'92 februári japán koncert, korábban már kiadták videón. Nagyon jó, Axl dalonként átlag kétszer öltözik át, Slash egy pólóban (majd póló nélkül) nyomja a koncertet. Érdemes megvenni, élmény.
Előzmény: Köves (1289)
Köves Creative Commons License 2004.04.15 0 0 1289
Szerintem Matt bucija Steven kolompjaival.
Mit tud az a dvd? Nagyon le vagyok maradva.
Csá
Köves
Előzmény: booora (1288)
booora Creative Commons License 2004.04.15 0 0 1288
Juj. tegnap vettem meg a UYI dvd-ket, és majd elsírtam magam a gyönyörűségtől!!! Ti kit kamáltok jobban: Matt vagy Steven?
sx7 Creative Commons License 2004.04.14 0 0 1287
Huha az a Throbs,Wildhearts meg a Vain megemlítése az megdobogtatta a szívemet!!!
A CUlt teteljesen jogos és ha minden jól megy jün még lemez!!!
Nos hát valahogyyszeretnék én küldeni neked 1 lemezt: az előadó Jeremiah Freed!ha nincs meg jelezd!

3 előadtót nem hallottam még :Shawods fall , Brainstorm , Leatherwolf.
'et nem szeretek Doors.
A többi rendben van!!!

Azért nem a Metallica topicba írtam ,mert a Metillacia is kibírt egy albumot adni a Guns meg nem.

Gilby első lemeze tetszik nekem nagyon ,meg Izzy Juju houndsos próbálkozása is tetszik nekem nagyon!

Nekem a Roses korszakom akkor volt csúcsán ,amikor a Patience klip megjelent.Nem tudom miért talán ez a kedvenc számom tőlük(a kedvenc szám nem biztos,hogy a zeneileg is a legjobb,sokszor egy szám lehet egyszerű ,de jó pillanatban hallom meg akkor szívembe kerül)
A glameshardrockos gropok közül én nálam a TOP:Damn Yankees (most jött melé a Tesla,meg egy ideje mellette van a Corabis Motley crue )

A bukott zenekarok listájával sem értek teljesen 1et!!!Bon Jóska ,Megadeth tényleg gáz már , a Sisters of mercyt meg nem figyelem talán a greatest hits lemez van még meg, valahol kazin.Nekem ők mindig is Temple of love maradnak:)
Queensryche : Csak 1 szer sikerült meghallgatnom a Tribeot ,de szerintem jó kis lemez lett,meglátjuk élőben hozzá tudnak-e tenni vmi plussszt.
Skid Row új lemezét meghallgatván én pont kellemesen csalódtam!Sőt a topictársaim(Hardrock/glam/aor topic)akik kint voltak Bécsben igen kellemes koncertről beszéltek,szerintem ők rendben vannak.

Na befejezem lassan ,mert igen sokat lehetne veled eszmétcserélni,de majd egyszer megtesszük személyesen!Üdv mindenkinek

Előzmény: Alexrose72 (1282)
ESZTIKE Creative Commons License 2004.04.14 0 0 1286
Légy üdvözölve, kedves booora! :o)
Előzmény: booora (1285)
booora Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1285
Na szervusztok! Most akadtam erre a topic-ra, és örülök hogy vannak még most is igazi Guns-fanatikusok! Ha minden jól megy, a közeljövőben gyakran találkozhattok majd a nevemmel! :-)))
hounddog Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1284
Szerintem a Backyard Babiesben megvan minden :-))
A vainert az en szivem is sir !!!!
Előzmény: Alexrose72 (1282)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1283
Axl, éppen neked kellene tudnod! :) Úgy néz ki, sehol sem lesz.
Előzmény: Axl Rose (1281)
Alexrose72 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1282
Nálam szélesebb zenei látókörű egyén szerintem kevés ember van, de igaza van spiny-nek: a gunst semmi sem pótolja.
A Tesla lemeze egyébként tényleg jó, hallgatom is, de SEMMI TÖBB. Jó rockzene és kész. Ilyen még az útóbbi ével LA Guns,WASP, Aerosmith, Alice Cooper, Backyard Babies stb. lemezei. Kb. 10-20 % hiányzik hogy 100 %-os legyen. Sajnos a mai rockzene többsége valahogy nem 100%-os. Valami mindegyikből hiányzik. Ez a véleményem a Guns többi utódzenekaráról is (Loades, Izzy, Velvet Revolver)
Mig a Gunsnak a MONDANIVALÓJA, EGYEDISÉGE, LENDÜLETE, AXL HANGJA, RITMUS és DALLAMVILÁGA pótolhatatlan. Ők valamilyen formában lesznek 100 év múlva is. Bennem van még remény hogy az új Guns is jó lesz... Ezt támasztja alá a Madagascar is...
Josh Todd szerintem gyengus. A Buckcherry se lehetett sok jót mondani, szimpla kópia csapat volt.
Viszont, ez a gondolat, hogy hallgassunk már más zenét, szerintem a Metallica fórumban sokkal helyénvalóbb lenne. A mai Metallicánál kb. 40 jobb együttes van abban a műfajban.
Pl. Soilwork, God Forbid, System Of A Down, Boy Sets Fire, Brainstorm, In Flames, Shadows Fall, Dark Tranquility, Opeth és még lehetne sorolni..
Arra pedig hogy a régi hirnevet is meglehet őrizni méltóságteljesen, arra is van példa (Iron Maiden, Anthrax,UDO, Rage, U2, Cult, Hanoi Rocks stb.)
A Metallica azok közé tartozik akik a legjobban lerombolták mitoszukat, persze ők sincsenek egyedül( Queensryche, bon Jovi, Mötley Crüe, Sisters Of Mercy, Megadeth, Skid Row)
Akkor inkább más műfajokból hallgatok előadókat: Marilyn MAnson, 69 eyes, Coldplay, Blind Guardian, Wildhearts, HIM, Oasis, Suede, Slayer,
Texas, Cure, Type O Negative, Voivod ....
És a szivem sir az Alice in Chains-ér, Doors-ért, Inxs-ért, Faith No More-ért, Leatherwolf-ért
Pink Floyd-ért, Throbs-ért, Vain-érr.. RIP
Előzmény: sx7 (1279)
Axl Rose Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1281
Sziasztok!!

Lehet h ez egy hülye kérdés lesz, de nem tudja vki lesz e idén valahol Európában Guns N' Roses koncert??

üdv: Andris

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!