Csak vicceltem, de úgy látszik, a :) nem volt elég hatásos. Hát persze hogy mindnek mocskos volt a szája, Axlnek a dalszövegei is jól mutatják, a koncertek alatti monológokról vagy az interjúkról nem is beszélve. Ugyanez igaz a többiekre is.
Duffnak meg valóbn volt egy korszaka, amikor csak a fuckokat lehetett érteni a beszédéből. Ennek megkoronázásaként kapott aztán agyvérzést.
De tényleg lehetett volna akár Duff is, a Tokiói koncert vége felé kérdez valamit a közönségtól, de csak a fuck-okat értem belöle (szerintem a how are you alapmondatot bövítette kicsit ki még néhány szóval...:-))
Akkor ti meg nem hallottatok eredeti regi Duff interjut. A baszdmeg es a mas szavak aranya minimum 3:1-hez volt...mar amikor erteni lehetett, hogy mit mond.
Ne kövezzetek meg érte, de én megvettem! szerintem a Guns egy Oh, my God-dal kezdődött, és csúfosan egy Oh. my God-dal is ért véget! Se az új Guns, se a Velvet Revolver nem lesz már ugyanaz!
Nekem egy ideig megvolt kölcsönbe', jól rongyossá is néztem!
Bár a kis sárgák szerintem lehettek volna valahogy akítvabbak is (néha mikor a közönséget mutatták, kissé túl nyugodtnak tüntek :-), de tény, hogy ekkortájt volt "koncertileg" a csúcson a banda, és tényleg kib...ott jól nyomták...
Axlnek akkor félelmetesen jó volt a hangja (és gusztustalan volt a férfi tangája :-)), Slash mester a végén meg lemászott a színpadról és futva menekült minden felé a biztonságiak elöl :-) Igaz ez kissé a szólók rovására ment (Paradise City), de aztán a színpadon fekve (!) fején a cilinderrel fejezte be a müveletet.
No ez egy KONCERT volt. És még hány ilyet nyomhattak...
'92 februári japán koncert, korábban már kiadták videón. Nagyon jó, Axl dalonként átlag kétszer öltözik át, Slash egy pólóban (majd póló nélkül) nyomja a koncertet. Érdemes megvenni, élmény.
Huha az a Throbs,Wildhearts meg a Vain megemlítése az megdobogtatta a szívemet!!!
A CUlt teteljesen jogos és ha minden jól megy jün még lemez!!!
Nos hát valahogyyszeretnék én küldeni neked 1 lemezt: az előadó Jeremiah Freed!ha nincs meg jelezd!
3 előadtót nem hallottam még :Shawods fall , Brainstorm , Leatherwolf.
'et nem szeretek Doors.
A többi rendben van!!!
Azért nem a Metallica topicba írtam ,mert a Metillacia is kibírt egy albumot adni a Guns meg nem.
Gilby első lemeze tetszik nekem nagyon ,meg Izzy Juju houndsos próbálkozása is tetszik nekem nagyon!
Nekem a Roses korszakom akkor volt csúcsán ,amikor a Patience klip megjelent.Nem tudom miért talán ez a kedvenc számom tőlük(a kedvenc szám nem biztos,hogy a zeneileg is a legjobb,sokszor egy szám lehet egyszerű ,de jó pillanatban hallom meg akkor szívembe kerül)
A glameshardrockos gropok közül én nálam a TOP:Damn Yankees (most jött melé a Tesla,meg egy ideje mellette van a Corabis Motley crue )
A bukott zenekarok listájával sem értek teljesen 1et!!!Bon Jóska ,Megadeth tényleg gáz már , a Sisters of mercyt meg nem figyelem talán a greatest hits lemez van még meg, valahol kazin.Nekem ők mindig is Temple of love maradnak:)
Queensryche : Csak 1 szer sikerült meghallgatnom a Tribeot ,de szerintem jó kis lemez lett,meglátjuk élőben hozzá tudnak-e tenni vmi plussszt.
Skid Row új lemezét meghallgatván én pont kellemesen csalódtam!Sőt a topictársaim(Hardrock/glam/aor topic)akik kint voltak Bécsben igen kellemes koncertről beszéltek,szerintem ők rendben vannak.
Na befejezem lassan ,mert igen sokat lehetne veled eszmétcserélni,de majd egyszer megtesszük személyesen!Üdv mindenkinek
Na szervusztok! Most akadtam erre a topic-ra, és örülök hogy vannak még most is igazi Guns-fanatikusok! Ha minden jól megy, a közeljövőben gyakran találkozhattok majd a nevemmel! :-)))
Nálam szélesebb zenei látókörű egyén szerintem kevés ember van, de igaza van spiny-nek: a gunst semmi sem pótolja.
A Tesla lemeze egyébként tényleg jó, hallgatom is, de SEMMI TÖBB. Jó rockzene és kész. Ilyen még az útóbbi ével LA Guns,WASP, Aerosmith, Alice Cooper, Backyard Babies stb. lemezei. Kb. 10-20 % hiányzik hogy 100 %-os legyen. Sajnos a mai rockzene többsége valahogy nem 100%-os. Valami mindegyikből hiányzik. Ez a véleményem a Guns többi utódzenekaráról is (Loades, Izzy, Velvet Revolver)
Mig a Gunsnak a MONDANIVALÓJA, EGYEDISÉGE, LENDÜLETE, AXL HANGJA, RITMUS és DALLAMVILÁGA pótolhatatlan. Ők valamilyen formában lesznek 100 év múlva is. Bennem van még remény hogy az új Guns is jó lesz... Ezt támasztja alá a Madagascar is...
Josh Todd szerintem gyengus. A Buckcherry se lehetett sok jót mondani, szimpla kópia csapat volt.
Viszont, ez a gondolat, hogy hallgassunk már más zenét, szerintem a Metallica fórumban sokkal helyénvalóbb lenne. A mai Metallicánál kb. 40 jobb együttes van abban a műfajban.
Pl. Soilwork, God Forbid, System Of A Down, Boy Sets Fire, Brainstorm, In Flames, Shadows Fall, Dark Tranquility, Opeth és még lehetne sorolni..
Arra pedig hogy a régi hirnevet is meglehet őrizni méltóságteljesen, arra is van példa (Iron Maiden, Anthrax,UDO, Rage, U2, Cult, Hanoi Rocks stb.)
A Metallica azok közé tartozik akik a legjobban lerombolták mitoszukat, persze ők sincsenek egyedül( Queensryche, bon Jovi, Mötley Crüe, Sisters Of Mercy, Megadeth, Skid Row)
Akkor inkább más műfajokból hallgatok előadókat: Marilyn MAnson, 69 eyes, Coldplay, Blind Guardian, Wildhearts, HIM, Oasis, Suede, Slayer,
Texas, Cure, Type O Negative, Voivod ....
És a szivem sir az Alice in Chains-ér, Doors-ért, Inxs-ért, Faith No More-ért, Leatherwolf-ért
Pink Floyd-ért, Throbs-ért, Vain-érr.. RIP