"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
egy elvett zászló mindig sokat számít, főleg, hogy az elvétel Pécsen történt meg. az meg a pécsieket minősíti, hogy csak 10-en jöttek el az Üllői útra...
Na ma nem rágtam le a körmömet az izgalomtól . De hát ez a világ rendje , egy Pécs kaliberű csapattal egy sima 3:1-gyel kell hazaküldeni .
Csak 1 kérdésem volna a kapu mögé . A "Mecsekalja" drapinak van(volt) egyáltalán "sportértéke" ? Mert én vettem a fáradtságot és megszámoltam a pécsi különítményt , 12-en voltak . Vagy ebben az esetben nincs összefüggés ?
Todod!?! Az ,akit az államidózsa kért ellenünk. A kisteleki maffia pedig eleget tett a kérésnek. Megveretett bennünket. Jó szokásához híven.
Ha nem mi nyerjük a bajnokságot, akkor általában leszarom, hogy ki a bajnok. Most azonban nagyon remélem, hogy valami csoda útján nem az államdózsa lesz a befutó. A sok csalás ellenére sem. És majd nézhetik a helikoptert. Megint.
Hát az az igazság, hogy félidőben haza mehetett volna mindenki; ilyen gyenge második félidőt rég láttam hazai pályán. Hülye Jovánczai ma se csinált semmit, csak lőtt 2 gólt :)
Durva, hogy az U11-es srácok a "Ki nem ugrál, szar újpesti"-nótát akarták énekelni :S
Jó hogy nem a "Hallod-e te újpesti lány..."-t kérték az ultráktól. :)
Igen. Volt a meccsnek egy olyan szakasza, amikor azért szorítottam, hogy kapjunk egy gólt. Biztos voltam benne, hogy egy bekapott gól kell a felébredéshez, hisz ha akartunk simán a pécsi védelem mögé kerültünk. De 3-0 után olyan alvósan tettük ezt minden támadásnál.
Elképzelhető, hogy korábban is csináltak ilyen sálakat, hisz köztudott a város futballszerető népének kötődése a Fradihoz. Ez persze kicsit megváltozott azzal, hogy saját elsőosztályú csapatuk lett, illetve amúgy is sokan elveszítették lelkesedésüket 96-os évek után, mint mindenhol az országban.
A győzelemnek örülök, de időnként elég gyenge volt a középpályás szűrésünk, túl sokszor jöttek át a pécsiek felállt védelem esetén is a 16-osunkig, szerintem egy kapú előtt határozottabb ellenfél megszórt volna minket rendesen...
Green_d! Abban a pubban, ahol Sopronban söröztünk, ott volt a falon egy pár ilyen fele-fele sál... nem? Mert akkor ez az akció egy mexokott lépésnek számít arrafelé...
Megjegyzem Lipcsei ma nagyot játszott. Többet tudott foglalkoznia támadással, mint a védekezéssel, hiszen ott volt Lazic. Egyébként mennyire biztos ez a Vincze Gáborral kapcsolatos pleytka?
Jovánczai nem az a cselkirály fajta, nem is furja szét a védőket, de rendelkezik azzal az érzékkel, hogy jó helyen leghyen jó időben - ez elvitathatatlan
amúgy szerintem eladjuk valami közepes holland csapatba
Jovi, úgy szerzett két gólt, hogy semmi nem mutatott. Egy az egy ellen nem jött össze neki, semmi. Egyetértek veled, hogy Töki simán, lazán rúghatott volna egy mesterhármast is.
Baja, milyen frissen és jól játszott, nem? Lipcsei Peti, a legnagyobb király, még mindig!
Remélem a Bozsi-Détári páros felfigyelt ismét Leora, ha nem, akkor menjenek a búsba! Bezzeg a Sebők Vilikét, meg a Molnárt sikerült behívni. Ennyi erővel még a Lipcseit is behívahatták volna...
Szóval jó kis csapatunk van, csak kár, hogy nem ment a játék a második félidőben.