Keresés

Részletes keresés

h_g Creative Commons License 2000.07.05 0 0 448
Látszik, hogy ez nem bicajos topic -- senki sem kérdezte meg, hogy a kecske jól van-e?
Előzmény: szerencsefel (435)
centurio Creative Commons License 2000.07.05 0 0 447
Most nincsen nálam a doboz, de biztos, hogy nincs benne sok fehérje. Nem is kell. Egyrészt azért nem kell, mert eleve van a tejben amivel összekevered. Másrészt pedig azért nem, mert az Ultra Diet Quick nem "complete meal replacement," vagyis elvileg sem maradsz tőle életben. Külön rá van írva, hogy legalább napi egy étkezésre mást is kell enni mellette.
Előzmény: h_g (428)
centurio Creative Commons License 2000.07.05 0 0 446
A cottage cheese magyarul túró. (Az egész szemantikai kérdés: a legtöbb idegen nyelvben a túrót nem önálló ételnek, hanem a sajt egy változatának tekintik). A probiotikus azt jelenti, hogy olyan baktériumkultúrák vannak benne (bifidus), amelyek az emberi bélflórában is megtalálhatók.Van ilyen csecsemőtápszer is, jó drága, de saját gyermekemen kipróbálva azt mondhatom, hogy tényleg jobb mint a hagyományos.
Előzmény: DéZsé (443)
szerencsefel Creative Commons License 2000.07.04 0 0 445
Köszike. : )
Előzmény: Waratah (444)
Waratah Creative Commons License 2000.07.04 0 0 444
csak azért irigyellek, mert amikor szebb/fiatalabb/soványabb voltam akkor sem voltam olyan fittésnett hogy ilyenekbe belevágjak.
Anyai puszó a szemed alá:)
Előzmény: szerencsefel (435)
DéZsé Creative Commons License 2000.07.04 0 0 443
Cottage Cheese Darabos probiotikus friss sajt.
Nem tudom mi az a probiotikus. KÁGÉ majd biztos elmagyarázza, ha olvas bennünket.
Előzmény: Kobzoska (441)
DéZsé Creative Commons License 2000.07.04 0 0 442
Kössz, de inkább nem! A multkoriban a Fókuszban megütötta a fülem , hogy valaki 24 kg. fogyott 3 hét alatt. Odaléptem és megnéztem , hogy mit mondanak, képzeljétek szerencsétlen véletlenül savat ivott, ami a gyomrát meg mindenét szétmarta. Életben maradt, de nem tudom azóta mi van vele. Biztos nem sok jó.
Előzmény: szerencsefel (440)
Kobzoska Creative Commons License 2000.07.04 0 0 441
Mi a neve?
Előzmény: DéZsé (439)
szerencsefel Creative Commons License 2000.07.04 0 0 440
Gyerekek!

Ha fogyni akartok feküdjetek be 1 kórházba. A 3 nap alatt, amíg bennt voltam lement 1 kiló. : )

DéZsé Creative Commons License 2000.07.04 0 0 439
Pulyka sonkát vettem, és egy szeletet ettem meg ebédre a sovány sajttal, egy szelet barna kenyérrel, paprikával paradicsommal. És képzeljétek dugig jól laktam!
Egyébként ez a sovány sajt nagyon érdekes, úgy néz ki mint a túró, de jó ize van, és 4,6 g zsír van 100 g.-ban
Előzmény: beny (432)
szerencsefel Creative Commons License 2000.07.04 0 0 438
Köszi az érdeklődést. A zúzódásokon kívül semmi baj. Nagy szerencsém volt. : )

Azért jövőre megint megpróbálom.

Előzmény: DéZsé (437)
DéZsé Creative Commons License 2000.07.04 0 0 437
Atya Világ!
Gondoltam is tegnap Rád, Vajon miért nem jelentkezel, de erre nem számítottam. És hogy vagy? Nagy baj nincsen? Törés ilyesmi?
Én azért voltam csöndben mert nincs semmi dicsekedni valóm. + - semmi.
Előzmény: szerencsefel (433)
Kobzoska Creative Commons License 2000.07.04 0 0 436
Azt akartam válaszolni, hogy akkor ez bizonyára emlékezetes biciklitúra lesz, de rájöttem, hogy éppen hogy nem...
Azért ügyes vagy, hogy mekivágtál. Jövőre biztos sikerülni fog.
szerencsefel Creative Commons License 2000.07.04 0 0 435
Ha látnád hogy nézek ki, nem irigyrlnél. A bal szemem alatt még monokli is van.
Előzmény: Waratah (434)
Waratah Creative Commons License 2000.07.04 0 0 434
Fő az egészséges életmód.
Mindenesetre irigyellek.
szerencsefel Creative Commons License 2000.07.04 0 0 433
Olyan meredek volt a hegyi út, hogy hatalmasat estem. Az emlékezetem is elvesztettem. A kórházban kötöttem ki agyrázkódással. Tegnap engedtek ki 48 órás megfigyelés után.
Előzmény: Kobzoska (431)
beny Creative Commons License 2000.07.04 0 0 432
Kedves Dézsé!
Talán a szalámit nem kellett volna venned! Esetleg próbálj ki valamilyen sovány sonkát! Egyébként van már eredmény?
Előzmény: DéZsé (430)
Kobzoska Creative Commons License 2000.07.04 0 0 431
Tegnap láttam a Duna tévén egy összeállítást a Duna maratonról. Elég keménynek tűnt. Szerencsefel, neked hogy ment?
DéZsé Creative Commons License 2000.07.04 0 0 430
Sziasztok!
Nagyon nagy a csönd. Hol vagytok?
szerencsefel nekem sajnos ez a négy napos nem megy, egy kicsit szomorú vagyok, de inkább megpróbálom azt amit KÁGÉ javasolt. Hétvégén párolt zöldséget főztem grillezett csirke mellel, nagyon finom volt. Ma vettem barna kenyeret, WASAt nem kaptam sovány sajtot és szalámiat, és sok sok zöldséget. Talán így könnyebben fog menni.
Milyen volt a Duna Maraton?
És Hol Van Mézga Géza a topic atyja? Mivan veled? Miért nem szólsz?
h_g Creative Commons License 2000.07.03 0 0 428
Kell, hogy legyen (a zabrost csak ballasztanyag, attól még nem maradnál életben), legfeljebb máshogy hívják. Nincs az összetevők közt "protein"?
Előzmény: centurio (427)
centurio Creative Commons License 2000.07.03 0 0 427
Nekem bejött a por, nem önmagában, hanem kiegészítőként. Eddig vagy 20 kilót fogytam fél év alatt és nem híztam vissza. Egyébként az Ultra Diet Quickben (ha a címkének hinni lehet) a fő komponens zabrost. Szerintem abban nincsen tojásfehérje, de a többiben sem nagyon, az inkább a badibilding versenyzők által használt fehérjetápokra jellemző.
Előzmény: h_g (426)
h_g Creative Commons License 2000.07.03 0 0 426
Brrrr, DietQuick... pont azt használtam én is a minden január-februári JOJÓ fogyókúráimhoz. Végül a komolyabb (és egyelőre tartósnak látszó) fogyást minden mesterséges sz.. nélkül értem el (lásd a topic első lapjait). Ezek a turmixporok egyébként túlnyomórészt szárított tojásfehérje-porból vannak.
Előzmény: centurio (425)
centurio Creative Commons License 2000.06.30 0 0 425
Kedves Rohrmoos!

Neked is üdv!

Ha neked is volt vércukor problémád, akkor bizonyára elmondták az ilyenkor szokásos tudnivalókat. A lényeg: a probléma elmúlni nem fog, de megfelelő diétával karbantartható és akkor (feltehetően) nem fog rosszabbodni. A cukor mellett kerülni kell a finomított lisztes termékeket is, általában nem szabad rizst és krumplit sem enni.

A zsírégető tabletta többféle lehet. Esetleg olyat érdemes szedni ami krómot tartalmaz, mert az kismértékben javítja a cukoranyagcserét is. De különösebb fogyást ne várj ezektől a tablettáktól. A Reduktippet és soha nem szedtem, de szerintem az sem csodaszer. Nekem bejöttek a fogyi porok is: leginkább az Ultra Diet Quick. Ha vacsorára megiszol egy pohárral és esetleg eszel mellé valami kis gyümölcsöt (leginkább almát), akkor van esély rá, hogy kibírd lefekvésig. Ajánlanám még a svéd Wasa kenyeret, különösen a light változatot. Egy szelet 25 kcal, két-három szelet valami sovány felvágottal már majdnem olyan mintha ettél volna valamit. :-))

Ha szénhidrátot eszel akkor egyél mellé zsírt is, akkor lassabban szívódik fel és kevésbé emeli a vércukrot. Pl. gyümölcs mellé egyél egy kis joghurtot, nem 0 % zsírtartalmút. Próbáld ki a napi kétszeri almaecetet, jót tesz a cukrodnak és állítólag fogyaszt is. Az íze szerintem borzalmas, de kapszulában is kapható.

Előzmény: Rohrmoos (387)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.30 0 0 424
Igyál előtte jó sok vizet, hogy tele legyen a pocód.
Előzmény: DéZsé (422)
DéZsé Creative Commons License 2000.06.30 0 0 423
Egyszer én is kibírtam 24 órát, de sajnos többet nem.
Előzmény: centurio (420)
DéZsé Creative Commons License 2000.06.30 0 0 422
Sok sikert!
Megnéztem a Brigitte féle diétát, hallottam már róla állítólag tényleg jó, egy ismerősöm 6 kg fogyott vele.
Most vagyik gondban melyiket válasszam? Egyébként itt a kisértés ma délután Péter és Pál napot tartunk az irodában, sok finomság lesz, és még nem is ebédeltem, hogy birjam ki?
Előzmény: szerencsefel (421)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.30 0 0 421
A Duna maraton holnap lesz. Nevezés 7.00-9.00. Rajt: 10.00
Előzmény: DéZsé (419)
centurio Creative Commons License 2000.06.30 0 0 420
Szabad semmit nem enni, ha megfelelő körültekintéssel csinálja az ember. A böjtölés ősidők óta ismert módszer (már a régi görögöknél is szokás volt, hogy a hét egy napján semmit nem ettek és csak vizet ittak) és nagyon hatásos, DE csak rendszeresen alkalmazva. Ausztriában és Németországban egy sor böjtklinika van, ahol orvosok irányítása mellett lehet böjtölni. De otthon is lehet, bár akkor általában 3 napnál több egyszerre nem ajánlott. A böjt a fogyás mellett rengeteg méregtől is megszabadítja a szervezetet. Ha a szervezet nincsen elfoglalva az emésztés nehéz munkájával, akkor marad energiája és módja arra, hogy nekiálljon a felhalmozódott salak kipucolásának. Természetesen éhen is lehet halni, ha valaki mondjuk 40-50 napot böjtöl, de 1-15 napos böjttől még soha senki nem halt éhen, hacsak nem volt eleve valami súlyos baja (a futástól is meg lehet halni, de ez egy átlagos kocogót nem nagyon fenyeget).

Az igaz, hogy a böjt nyomán a szervezet átmenetileg hajlamosabb lesz a hízásra, Ezen úgy lehet segíteni, hogy böjt után csak fokozatosan szabad visszaállni a normál étrendre, és a böjtöt rendszeressé kell tekinteni. Sajnos, ehhez nagy akaraterő kell, nekem sem nagyon megy, csak egyszer böjtöltem 24 órát.

Előzmény: DéZsé (417)
DéZsé Creative Commons License 2000.06.30 0 0 419
Jézus Máriám!!! Ez nem semmi!!!
szerencsefel minden tiszteletem a Tiéd! Én nem vagyok ilyen erős, de azért majd nagyon igyekszem. Kössz a receptet, ki fogom próbálni. Mikor lesz a Duna Maraton? És ki megy? Én is szivesen elmennék , persze csak nézőnek, de nem vagyok BP lakos.
Kedves Rohrmoos, én megpróbálok válaszolni neked, persze csak amit tudok.Szóval a -zsírégetők csak akkor égetik a zsirt, ha nem eszel zsirt. Akkor, meg minek a zsirégető?
-a Centrum nagyon jó készítmény vitaminilag, de baromira megnöveli az étvágyat, és ez ugyebár nem szerencsés a fogyózónak
-A Reduktipp nem tudom micsoda, de én is vágyom a felvilágosodásra
Enciána
Légyszi írj többet az Eat Controllról
Előzmény: szerencsefel (418)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.30 0 0 418
"hogy állsz? mennyit vesztettél és mit csinálsz?"

Jövő héten egész pontosan 8-án lesz 3 hónapja, hogy fogyózom. Eddig 10 kg-ot sikerült leadnom. : )) Még kb. 8-ac szeretnék. Jóval kevesebbet eszem, mint korábban. Minden reggelente 15 km-ert bicajozom a szobabiciklin és este pedig végigcsinálom Norbi (Schorbert Norbert) 80 perces zsírégető tornáját. Hétvégén 60-70 kmert. bicajozom a szabadban. Hát nagyjából ennyi.

Előzmény: DéZsé (414)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!