"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Kiállítás: lehet vitatkozni a lap színén de tény, hogy Rajczi hátrafelé ütött (nem "magát védte") és Kollernek még félóra múlva is folyamatosan vérzett az orra.
Egyenlítő gól: bent feldobta magát egy védő, de nem történt szabálytalanság.
2. és 3. gól: egyik sem volt les, itt nem tudom miért és mit reklamált Norbi
Erősnek megint alig volt szabályos labdaszerzése, nálam Füzi doktor is eljutott volna a kiállításig.
Összességében teljesen korrekt volt a játékvezetés, más kérdés, hogy ehhez a lilák idén nem voltak hozzászokva, így el is vesztették a fejüket.
Látni Kovács Faszszopó Zoltánt pityeregni, Erős Ősember Károlyt vérezni (miután egész évben törte be az orrokat), Rajczit és Tóthot kiállítva... GYÖNYÖRŰ!!! :)))
jajjjjj szegény dózsa...
A fegyelmi bizottságnak lesz dolga kedden is... mehehe
Hát igen, én a végén már nagyon szurkoltam a Fehérvárnak, de legalább volt egy jó délutánunk... retekklub meg érdekesen értelmezi a párhuzamos közvetítést. Uppe meccset végig, lákit csak gólokat, de így legalább röhöghettem az uppén. :)
Én sem örülök a Debrecen bajnoki címének, de azután a tolás után amit a lilák ellenünk idén megkaptak, bárki másnak drukkoltam volna ellenük.
Július végétől az élcsapataink már a nemzetközi kupákban bizonyíthatnak. Az a gyanúm, hogy minden idők egyik legrosszabb nemzetközi szereplését fogják produkálni.
"...hogy annyi meccset hoztunk vissza a "sírból", kár, hogy az tuolsót nem sikerült. A vezetőségnek is sokat köszönhetünk, hiszen szépen rendberakták/rakják a klubotanyagilag, és végig erkölcsösek maradtak ebben az erkölcstelen magyar közegben. Mi lőttük a legtöbb gólt, ez is pozitívum, és az, hogy oda- visszamegvertük a Fradit. Köszönöm a srácoknak ezt a fantasztikus évet, és úgy érzem, hogy jövőre, 1998 után újra bajnok lesz az Újpest.
Én nem mondok semmit, csak mosolygok :). Gratulálok a magyar bajnok Debrecennek. Remélem jövőre Mi fogunk megküzdeni a Lokival szemben. Egy megújult Ferencvárosra szűkség van.