Az a baj, hogyha kínából rendeli, arra még rájön a szállítási költség, ami legalább 10k. Plussz a vám és az ÁFA. És ha mindezt összeadjuk, akkor kb. ott járunk, mintha itt vettük meg volna Mon. Szóval inkább a magyarországi ára érdekelne.
Két USB van rajta, de a Board aksija nincs állandóan rákötve, csak ha tölteni kell, kell egy USB aljzat. A gép USB-je maradjon más, sokkal fontosabb dolgokra.
Én pl. nem is a WII-ről fogom tölteni. Szerencsére sok eszköz használ már áramellátásra USB csatit (5V). Nekem is több ilyenem van, van amit egyből a 220-ba (vagy pl. szivargyújtóba) kell csatlakoztatni.
szia, hát lehet hogy nekem se lesz ez expressz szállítás, mert péntek délelőtt óta semmi sem történt a rendelésemmel. Még mindig az van, hogy "waiting for supplier". Különben hány usb bemenet van a gépen? Mert úgy nézem, hogy a board aksijának olyan a "dugója", meg a töltőállomásnak is az van...
Szia! Postás hozza. Nekem a leghosszabb kb 3 hét volt, a legrövidebb egy hét. Igaz pont most van egy rendelésemből két tétel, ami már két hete várakozik.
Nekem még a sima Fit van, de most hirtelen ahhoz sem találtam magyart, majd megnézem (mintha a padhoz lett volna). Plusz irányítóból, ha az utángyártott is megfelel és van PayPal-od, érdemes [link1] . Korrektek, gyorsan küldenek általában, igaz pont most várok már két hete egy csomagot, amit részletekben fognak küldeni (a FitPadhoz az akkucsomag már úton van, de a többi vele rendelt cucc még beszerzés alatti státuszban van).
Hát, azt tudom, hogy a Fit-ben német volt, angolt kaptam (azzal még csak elboldogulok), de mivel nagyon alulképzettek vagyunk jócskán, lehet hogy a magyar lenne a legjobb. A többit még meg sem néztem, mert ebédidőben rohantam érte, és bent figyel az irodában az asztal alatt. Igazándiból még megnézni nem tudtam, és hogy haza mikor csempészem, az a következő kérdés (mivel én megyek a gyerekért mindig suliba... és már eléggé szemfüles). Szóval a Fit Plus-hoz biztosan jól jönne, az alapgépet meg holnap megvizsgálom. Távirányítót még nem vettem másodikat, de arra gondoltam, hogy egy Play csomaggal jobban járnánk.
Szia, bocsi, látom nem jársz erre túl sokat, biztosan nyomod a fekvőtámaszokat ezerrel. Én is megvettem a játékot, alapgép+sport+sport resort+fit plus. Csak éppen magyar leírás nincs benn. Neked van?
Kétnapos tulajként csak dicsérni tudom a játékot, és én is azt ajánlom, hogy szerezzetek be hozzá egy második távirányítót a páros játékokhoz. Az olcsóságát hirdető áruházláncnál 85-ért adtak egy bazi nagy és nehéz dobozt, benne az alapgép minden kiegészítővel, a balance board, plusz a wii sport, a fit és a fit plus programok. Ezek jelentős részét egyedül lehet játszani, de társasági eseménynek sem utolsó. Egyelőre abszolút megunhatatlan, a jóga és az izomgyakorlatok mellett néhány sportjáték is simán izomlázhoz vezet:) Úgyhogy csak óvatosan:)
Köszi a tanácsokat, sajnos mi nagyon tudatlanok vagyunk ezen a területen. Azért gondoltam itthon megvenni, mert ha bármi gond lenne, akkor itt a garancia. Szóval az alapgépet a két sportprogrammal egybe megvesszük. Kell még egy távirányító? Azért hogy egymás ellen tudjunk játszani? Bocsi, gondolom látszik, hogy mennyire sötétben tapogatózunk....
Köszi a tanácsokat, sajnos mi nagyon tudatlanok vagyunk ezen a területen. Azért gondoltam itthon megvenni, mert ha bármi gond lenne, akkor itt a garancia. Szóval az alapgépet a két sportprogrammal egybe megvesszük. Kell még egy távirányító? Azért hogy egymás ellen tudjunk játszani? Bocsi, gondolom látszik, hogy mennyire sötétben tapogatózunk....
Ha nem idegenkedsz a használt dolgoktól, én is ajánlom, hogy ott nézz szét. Pl. D@reeo is egész jó cuccokat szokott árulni. Igaz szvsz. egy kicsit drágább mint amit ki lehet fogni, de legalább ért hozzá. Nézd meg itt is.
Én is szinte mindent használtan veszek, vagy a kínaiaktól. Most várom Hongkongból a WiiFithez az USB töltős akupakkot.
A padot itthon használtan vettem 16-ért (+2 ezer a posta). A Dealextremnél is itt körül van az után gyártott pad (110 USD postával). Igaz az WÜ brand, de nem mondják rossznak, meg az irányítóik is egész jók.
Nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz a Jézuska. A konzol még nincs megvéve (olvastam, hogy a Nintendo 50 dollárral levitte az árát kb másfél hónapja, és én balga, reménykedem hogy ez esetleg nálunk is megmutatkozik majd), de már két játékot beszereztem (2009-es foci és 2008-as snooker). Szeretném a Fit-et is megvenni, de ez lehet hogy csúszni fog a piszkos anyagiak miatt. Mérlegre nem állok két éve, de érlelődik az elhatározás. Ha meglesz, akkor semmi sem állíthat meg... remélem (régebben így volt). Köszi :)))
Fogyni nem fog helyetted, de mér egy BMI indexet, kitűzhetsz egy célt (mennyi idő alatt menyit szeretnél) és ehhez nyomja folyamatosan a gyakorlatokat, naplózza hol tartasz. Ami nagyon jó benne, hogy megtanít néhány egyszerűbb jóga gyakorlatra. Mutatja a légzés ritmusát, az egyensúlyi helyzeted változásait és persze magát a gyakorlatot. Zseniális cucc.. (mármint a wii fitt)
Hát fogyni azt nem tudom, de rendesen megmozgat, az biztos. Sajnos a fogyáshoz az étrend és egyéb változtatások is kellenek szerintem. Nem hiszek a csodákban :). Mióta megnősültem vagy 15-20 kilót felszedtem, pedig a tunyaság mellett péntekenként még focizgatok is, meg ha jó idő van a gyerekkel is rendszeresen kijárok rugdosni.
Tegnap kipróbáltam a ShaunWhite Snowboarding road trip progit. Nagyon jó. Ajánlom.