Keresés

Részletes keresés

Biga Cubensis Creative Commons License 2009.04.21 0 0 5172
Ez f@szság. Már bocs.
Előzmény: Törölt nick (5168)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.21 0 0 5171
Ja, és a spirituális fejlődéshez bizonyos mértékű jólét szükséges. Sokkal több esélye van egy írni-olvasni tudó, nyelveket ismerő, kifinomult társaságban mozgó emberi lénynek arra, hogy szellemi fejlődését serkentő impulzusok érjék, mint egy írástudatlan, nyomorúságos, erőszakos és bűnöző környezetben felnövekvő, a társadalom peremére szorolt valakinek.
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.21 0 0 5170
Hát, pedig szvsz jobb akkor gyakorolni, amikor minden rendben megy, mert ha beüt valami kritikusabb helyzet, éberebben és nagyobb lélekjekelenléttel áll az ember elébe. Ahogy a középút tanítása mondja: az sem jó, ha a húr túl feszes, de az sem, ha túl laza.

Előzmény: Biga Cubensis (5167)
feherliliom Creative Commons License 2009.04.21 0 0 5169
Igen,igazad van.Nem is csináltam sokáig,csak mig normális lett a kapcsolat,át tudom éreyni a helyzetét.Helyében lehet én is igy gondolkodnék,lehet nem annyira szélsőségesen.A felejtésről nem tudok túl sokat.Mindenki felejt a normális keretek kőzőtt-új abillentyűzet s nem találok minden magyar betűt,kissé zavar-muszály szelektálni az agynak,attól függ mennyire súlyos.Életem egy nehéz szakaszán egyszerűen kiestek emlékek,néha megálltam s nem tudtam mit akarok,csak azt,hogy mitől van ez.Azt tettem,hogy megpróbáltam megszüntetni a kiváltó okot.Nem ért valami sokkoló hatású esemény vagy több is? A felejtés nagyszerű dolog megvédi az agyunkat a túlterheléstől.Még irok.
Előzmény: Quakes (5165)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.17 0 0 5168
Ez f@szság.
Már bocs.
Ezt látjuk sokszor, igen.
De a továbblépés nem a szenvedés miatt következik be, hanem mert eleged lesz. Nem feltétlenül a szenvedésből!
Ha egy milliárdosnak elege lesz a pénzből és elvonul egy ashramba akkor a szenvedés elől menekül? Igen, beleférhet, de van olyan is, amikor nem!
A változás kulcsa a szándék és a vágy. Nem a szenvedés.
A kulcsszó: a CSAK.
"akkor lép csak, " - HÁT NEM!
Előzmény: Biga Cubensis (5167)
Biga Cubensis Creative Commons License 2009.04.08 0 0 5167
szerintem ebben téved. az ember mindig akkor mozdul, amikor már szenved. akkor lép csak, amikor már a saját bőrén érzi, hogy lépni kell. azt senki sem állította, hogy csak a szenvedés adja ezt, de kell hozzá - sajnos. nélküle csak éljük az alvó életünket. egy-egy ébredés is akkor jön el, amikor már elegünk van a szenvedésből. ideig-óráig az egó valahol örül a szenvedésnek, de van egy határ, amikor az embernek elege lesz.
Előzmény: Törölt nick (5166)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.08 0 0 5166
"Tudom, hogy az egód az önfeláldozás és a mártíromság képét favorizálja, de ha szétnézel, megláthatod, hogy a szenvedés még sosem vitte előrébb az embert és a világot. Gyakran megesett, hogy valaki a szenvedés közepette döbbent rá valamire, de azt sem a szenvedés adta. Hanem a lénye."
A. J. Christian - Mit keresett ISTEN a hálószobában? (Édesvíz, 2007)
302. oldal, alulról 7-3. sor
Előzmény: Quakes (5164)
Quakes Creative Commons License 2009.04.07 0 0 5165
Nem vagyok benne biztos de aszem az nem jó ha másnak kell valaki miatt mutatnod magad azért, hogy mondjuk kevésbé viselkedjen ellenszenvesen veled az illető, mivel állítólag ez elfolytással jár és így mérgezed magad. A legjobb ha egyensen kimutatod az illetőnek az esetleges nem tetszésed, nem egyetértésed.

Most jöttem rá hogy eddig én magamba folytottam és magamban olyan szituációkat képzeltem, eseményeket vetítettem le amelyekben mondjuk megvédtem az igazam vele szemben vagy elküldtem a halál farkába.

Több mindennel is hasonlóan állok és aszem ezért az elfolytásaim a felelősek.

Aszem Christian is foglalkozik a témával, és még említ valami olyasmit, hogy erre utal a köröm görbülete is.:) Jó dolog ha úgy tűnik hogy valamelyest kezd összeállni a kép.

Egy nagyon fontos dologra kíváncsi lennék azaz hogy a gyenge emlékezőképesség mi miatt a lakul ki. Mert sajna az nagyon jellemző rám. A logikám pedig ahoz képest nagyon jó, mindaddig míg azt ki tudja szolgálni a memóriában lévő lexikális tudás. Talán a sok elmélkedés miatt alakult ki nálam vagy a régebbi depis korszakomnak tudható be. Tudsz esetleg valamit a kavintonon kívül?:)

Előzmény: feherliliom (5163)
Quakes Creative Commons License 2009.04.07 0 0 5164

Az Zeigeits első részét már láttam, az okokat talán értem, de az nem világos, hogy mit élnek meg ezek a hatalomvágyóak ami miatt nem látják, hogy éhségüket semmivel sem fogják tudni csillapítani.

Tudom ha én születtem volna Hitlernek akkor pont ugyanazt tettem volna amit ő, mivel a körülmények ugyanolyanná formáltak volna engem is. Tehát nincs értelme elítélni ezeket.

Itt viszont felmerül az a kérdés aminek végül is semmi jelentőssége sincs, hogy születésünkkor van e valami különbség lélek és lélek között. Mondjuk az előző életekben szerzett különböző megtapasztalások miatt. Vagy pedig mivel mind egyek vagyunk ezért tapasztalataink is közösek.

Na ezt most aszem sikerült jól megfogalmazni.

Talán azért vagyunk mi magyarok szerencsések, mivel nagy szenvedések érnek minket. Tolle pedig azt állítja, hogy a megvilágosodáshoz nagyban képes hozzásegíteni a szenvedés.

 

Ajánlom figyelmed be a Tudatosság elkötelezettei nevű topicot.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9187204

Persze attól még mi folytathatjuk itt.

Előzmény: feherliliom (5163)
feherliliom Creative Commons License 2009.04.07 0 0 5163
Tudod,érdekes ezen én is gondolkoztam,sok hasonló gondolatunk van némelyik,pont azonos.Én is mindig magamban kerestem a hibát,azon gondolkoztam hogyan változzak,hogy mást váltsak ki az illetőből.megpróbáltam barátságos lenni,nem harcoltam ellene,szembemosolyogtam,lesz,ami lesz.És ezt megismételtem nap,mint nap.Nem mondom,hogy rajong értem,de tompult az ellenszenve.Nem volt könnyű,úgy éreztem képmutató vagyok míg csinálom. Visszatérve,keresd meg a ZEITGEST:et.
Előzmény: Quakes (5159)
Quakes Creative Commons License 2009.04.07 0 0 5162
Már választ is kaptam a munkehelyi konfliktus megoldására. Tolle A Most Hatalma  utolsó fejezetében konkrétan ezzel is foglalkozik.
Quakes Creative Commons License 2009.04.03 0 0 5161

Nem akarok ebben hinni. Bízok benne, hogy aki kiadhatná az első tűzparancsot az nem akarja a hátralévő életét egy bunkerben tölteni azzal a tudattal, hogy milliók haláláért felelős.

Előzmény: mukunda (5160)
mukunda Creative Commons License 2009.04.01 0 0 5160
"-Szerinted lesz mostanában nagyobb,globális háború?-Igen.Mivel a világgazdaság alapja a rablás-elvesszük a földtől azt amit fel tudunk használni-,ezért a háború küszöbön áll.Mivel a természeti kincsek-kőolaj,földgáz,víz stb.-már el vannak osztva,ha valamelyik országnak elfogy,el fogja venni a másiktól.Nem tehet mást.Kína,Oroszország, az Egyesült Államok,a Közel-Kelet...mind-mind olyan gócpontok,amelyek robbanással fenyegetnek."         A.J.Christian.
Előzmény: Quakes (5159)
Quakes Creative Commons License 2009.04.01 0 0 5159

háború,a válság,a szegénység, a zsarnokság. Ezeket én nem megérteni szeretném hanem tenni ellene. Gondolom erre a jó válasz az, hogy: akkor teszed a legtöbbet ezek ellen, ha nem küzdesz velük. Hidd el én sem szeretnék gazdag lenni, sőt ha tehetném egy erdei faházikóban élnék állatot tartanék, gazdálkodnék.

Szerintem igenis alanyi jogon kellene járni egy mondjuk Magyarországon 9.378.982.nek  születte állampolgárnak Magyarország teljes területének az 1 / 9.678.982 része. Ez persze vonatkozna minden kibányászott, stb… azaz a földet kihasználó természeti javakra.

Fokozhatnám, de inkább megkíméllek. :)

Tudni próbálom, hogy a kapzsi emberek sem tehetnek róla, hogy ilyenné lettek. Tudom ha én születtem volna az ő helyébe, akkor én is pont ugyan azt csinálnám.

De hát nem könnyű nap mint nap, találkozni mondjuk a munkahelyen más egókkal, tűrni a versengést, elviselni hogy próbálnak fölém kerekedni, de sajna nem a munkateljesítményük által, hanem azzal hogy próbálják másnak mutatni, magukat mint amilyenek. Én szerencsére vagy nem szerencsére, mindig igyekeztem magamban  keresni a hibát, hogy hogyan viselkedjek az ilyenekkel, hogy ő ne viselkedjen úgy ahogy. De hát ha igy cselekszem akkor én is mást mutatok? Ha meg nem, akkor elég sok értelmetlen eredménnyel záródó vitába és még több ellenségeskedésbe vezetne. Ha esetleg ráhagyom az illetőre, akkor egy idő után azt hiszi bármit megtehet. Szívesen adom a kis újamat, de a karomat már nem. Sikerült jól belegabalyodnom.:)

 

Előzmény: feherliliom (5158)
feherliliom Creative Commons License 2009.03.31 0 0 5158
S még egy pár dolgot...Ne hibáztasd magad,jelenünket mi teremtettük,nemcsak te,az ottélőkkel ,én is. Legnézettebb dokumentumfilm a Zeitgest,3részes,láttad? az igazán hátbaverő.Ott megtalálod a válaszaidat,hogy minek a háború,a válság,a szegénység, a zsarnokság.Ezek mind mind mind pénzzé változnak Valakinek aki vilaghatalmat akar s akitől sok hatalmas ember retteg.Akciófilm kicsengése van de igaz.Elküldeném emailben de nincs meg a címed és románul van de az interneten biztosan megtalálod magyarul is .Most nem írok többet talán igen belemerültem.Szia.
Előzmény: Quakes (5156)
feherliliom Creative Commons License 2009.03.31 0 0 5157
Az,hogy olyan mélyen a dolgok lényegére nézett és átvilágította azokat a témákat,összességében hisz az emberi jóban,hogy mindenkiben ott van a mag,amelyre rátelepszik az ego különböző méretekben és minőségben.Így én próbálom megfogadni a tanácsát,a jelenben élni és vágyaimat,gondolataimat pozitívan megfogalmazni.Írok neked egy idézetet az Éld at életed c. könyvből.A hatalom lényege a most_ban rejlik.Az élet megy tovább.A változás a saját fejünkbe megy végbe itt és most.Elméd egyedüli irányítója te vagy!Kezedben tartod az életedet.Amit most hiszel,gondolsz és mondasz a következő pillanatban.holnap,a jövő hónapban és évben fejti ki hatását. A magad ura vagy !Megkapsz mindent,amit akarsz' Őrizkedjünk azoktól a gondolatoktól ,amelyek gondokat és fájdalmat okoznak. Eddig tart....Igen a vonzás törvénye is ezt mondja.A tudatossá válás meg a jelenben való élést jelenti.Olvastam,hogy a nyáron lesz tábor,melyet Chrisz tart,nagyon szeretnék ott lenni de nem valószínű,hogy elmegyek. A politika engem is zavar,pröbálok távol maradni tőle.De.A politika sehol sem fényesebb,itt a románoké sem,ez tudnivaló.Nekünk itt élő magyaroknak még kevésbé.Tudom milyen volt a március 15 régen most júl.1 én 30 éves leszek,ezért emlékszem azokra a napokra.Tilos volt a magyar zászló a beszéd, az ünnep,s minden ami magyar...Ha hallom a himnuszt lúdbőrös leszek,mert jól esik,ha zászlót látok hevesebben ver a szívem,enyémnek érzem én is .Ezeket az érzéseket nem lehet kioltani csak úgy.Most a nagy szabadságban,szépen lehet ünnepelni de vannak akik árgus szemekkel figyelnek ma is. Szerinted ki találta ki a másik mesterségét:a gazdag a szegényt vagy a szegény a gazdagot?Bizony,hogy az előbbi változat az igaz.Ennélfogva csak annyit ad,hogy meg tudjunk élni különben nem dolgoznánk neki ,csak költenénk a pénzt.Jó könyv a Robert Kiyosaki Szegény papa,gazdag papa Amwayes pályafutásom alatt olvastam,ha ismersz egy ügyes vérbelit kérd el,megéri,sok hasznos dolog van benne.Sok kérdésemre választ kaptam,de mit sem változtam,rájöttem nem akarok gazdag lenni,másképpen is boldog lehetek.Megértettem pár dolgot,köztük azt,hogy a törvényeket agazdagok csinálják,úgy hogy nekik kedvezzen.
Előzmény: Quakes (5155)
Quakes Creative Commons License 2009.03.27 0 0 5156
Addig meg marad az Echo Tv és próblok rájönni hogy miért zavar az hogy minden  megkeresett 100  forintból csak 15 a miénk és mégis romlik minden, a kanibálok lassan felfalják a vidéki embereket, stb.... Habár ha mi teremtjük saját magunknak a világot akkor ezt én teremtettem a bennem lévő harag által, vagy mi? :)
Előzmény: Quakes (5155)
Quakes Creative Commons License 2009.03.27 0 0 5155

Mi az ami tetszett Chriss tanításában? Milyen hasznát veszed a gyakorlatban?

Jelenleg Tolletól  A Most hatalma című hangos könyvet hallgatom (MP3 ban 1cd-s).

Egy pár napja, kevés odafigyeléssel gyakorlom, mégis napról napra hihetetlen változásokat érzékelek magamon.

Bár mit amit eddig megterhelésnek, fájdalmasnak, tehernek éreztem, már élvezettel tölt el, és ezáltal persze sokkal energikusabb, de mégis nyugodt vagyok.

Chris szerint is a könyvének egy pár oldala hasznoscsak. Gondolom azokra az oldalakra godol ahol leírja, hogy hogyan válhatsz tudatosabbá a gyakorlatban.

Tolle pont ezt részletezi egy teljes könyvben és válaszol az ezekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Persze Chrissel nincs semmi bajom, sőt ha megtehetném egyszer biztosan elmennék a csendtáborába.

Mostanában azon elmélkedek, hogy talán valóban Isten oltalma alatt áll a magyar nép, mivel a jólét hiánya megakadályozza, vagy csökkenti az elegósodást, azaz nagyobb az esélyünk egy szegényes környezetben tudatossá válni mint mondjuk egy gazdagabb nyugati ország lakója ként.

Talán ezzel azért foglalkozok, mivel még nagy feszültséget vált ki a magyar politika viselkedése és próbálom megmagyarázni magamnak ,hogy miért nincs értelme foglalkozni a témával.

 

Előzmény: feherliliom (5154)
feherliliom Creative Commons License 2009.03.18 0 0 5154
Örülök,hogy válaszoltál és sikerült írnom,valamiért nem jöttek be az üzik a topikba.Milyen volt az előadása C hrissz nek?Gondoltam írsz néhány gondolatot arról,amit hallasz vagy tapasztalsz.Véletlenül,amiben én nem hiszek,a kezembe került Leslie L.Hay Éld az életed c. könyve kíváncsivá tett és a másik kettő kötetét is elolvastam,még jegyzeteltem is,aztán Muller ,majd A.J.Chrissz jött.Prana nadisok kezeltek,egyiküktől kaptam kölcsön a könyvet.Mindhárom nagyon tetszett most meg kinyomoztam ,hogy itt is van olyan könyves,ahol megkaphatóak ezek a könyvek.A vonzás törvényével találkoztam én is.Elgondolkoztam.Életemben sok rossz dolog történt,egyszer kettőbe tört az életem,majd összeraktam....Voltam egy ,bocsi két életutazáson is.Hogyan vonzottam magamhoz azokat akellemetlen dolgokat?Tudom,hogy felelős vagyok az életemért.Csak ezután jól szeretném csinálni.Ezért keresek egy saját utat.Kevés szabadidőm van de igyekszek teret adni magamnak is. Ha még részt veszel ilyen előadásokon írj valamit róla.
Előzmény: Quakes (5150)
feherliliom Creative Commons License 2009.03.18 0 0 5153
Irhatok?
Előzmény: Quakes (5150)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 5152
<tech>Nem, valóban nem írja ki, hogy mire válaszolsz, csak a válasz alá írja ki, hogy ez erre meg erre a post-ra a válasz, és akkor kattintásra ahhoz a posthoz ugrik.</tech>

Csendkurzus = Csendgyakorlat
Nincs külön kurzus (mint mondjuk TALEN-Tudatos Figyelem sorozat), merthogy ez teljesen másképp épül fel. Itt csak egy gyakorlat van, abban halad mindenki a saját üteme szerint, ha neki fekszik ez a módszer (nekem személy szerint például annyira nem, de Csendtáborba elmennék, ha mondjuk nem 10 hanem 21 napig tartana, stb-blabla-stb.).
http://www.ajchristian.hu/12gyakorlat.html
A honlapon mindig megtalálod a következő aktuális időpontot (most épp nincs fenn időpont, valószínűleg csak áprilisban lesz gyakorlat).
Hírlevél: Leti (Vicente Leticia - letko@t-online.hu). Szép illedelmes mail, hogy xy vagyok, hogy ezért meg azért szeretném kapni a hírlevelet. Honlapon mobilszám is van.

Előre ne köszönj soha semmit, utólag meg felesleges :)

D
Előzmény: TomSzan (5151)
TomSzan Creative Commons License 2009.03.16 0 0 5151
>Dan W Smith írta:
>Elvileg februárban lesz, nemsokára szerintem a honlapon is kinnlesz, meg jön a >hírlevél...
>Most már havonta egy kis/nagycsopi meg csendgyakorlat van csak.
>További kellemes és kellemetlen napokat!
(Azért idézem, mert ha jól látom ez a fórum nem írja ki hogy mire válaszolok, vagy a többi se?!)

Evvel kapcsolatban kérdeznék, mert a honlap (ajchristian.hu) alapján ellentmondásra jutottam, ami ugye jó is lehetne de én, mint az elmém(is) még válaszra várok.
A Csend gyakorlatra - ami az 5. megtestesülés (?) - nincs kurzus a leírások alapján, vagyis milyen csendgyakorlatról van szó?
Mert közben a nyílt kurzusok között is szerepel és itt a fórumban is említve van, igaz jelenleg dátum nélkül.
De valaki írja, hogy a "monitor előtt is csinálhatod" ami rendben is van, de akkor a honlapot még mindig nem értem.
És ha mégis van ilyen Csendgyakorlat amit Christian tart akkor az mikor lesz, vagy tudtok-é valami időpontot?
Plusz: a hírlevélre hol lehet feliratkozni, vagy az valamilyen "szint" felett érhető csak el.

Előre is köszönöm, mert utólag már nem biztos.
SZT.
Előzmény: Törölt nick (5102)
Quakes Creative Commons License 2009.03.15 0 0 5150

Örülök, hogy tetszettek. Nekem így utólag visszaolvasva már kevésbé.

Nem igazán értem, hogy miből gondold azt hogy sokat tudok Chrisről, persze ettől függetlenül szívesen segítek.

Mire lennél kíváncsi pontosan?

Egy előadásán voltam és a Mit keres Isten a nappalimban-t olvastam tőle (mindkettő  tetszett).

Ez volt az első találkozásom a spiritualitással.
Már gyerekkoromban arra a következtetésre jutottam Istennel kapcsolatban, hogy mi is része vagyunk, és azért szórta szét magát(egósította magát), hogy bennünk tapasztalhasson.

Szóval e látásmód hasonlósága miatt azonnal megtetszett.

Olvasok még Tollet, agykontroll,Popper, Müller, Brian, no meg Csernust is. Ezeket kb az elmúlt fél évben, előtte semmit.

Ezekben kerestem a logikai összefüggéseket és próbálom ötvözni a használható részeket.

Nem olyan rég azonban láttam a titok című videót, aminek ugyebár a lényege, hogy mi teremtjük gondolatainkkal a világot (vagy világunkat). Azaz a vonzás törvénye.

Ezek után, mikor másodszor kezdtem el olvasni a nappalis könyvét,  rögtön feltűnt (dőltbetűvel volt írva), hogy mi teremtjük a világunkat. Persze ez új alapokra helyezte az egészet de ettől még több lett a sötét folt.

 Ekkor beugrott azon példája is, hogy mondjuk mikor valaki egy amerikai városba utazik azt fogja látni amit hallott másoktól a városról(Mást nem is láthatna). Meg említ olyat is hogy minden döntésünknél kettéágazik a dimenzió, és ilyenkor az egyikben megtesszük a másikban pedig nem.

Na szóval itt már ezekkel kapcsolatban nagyon sok kérdés merült fel bennem, de azzal a tudattal hogyha választ kapnék az összes kérdésemre, akkor sem lennék tudatosabb, megvilágosodottabb. Mert ugyebár ez az egóval való megközelítése a dolgoknak. Olvastam valahol, hogy készül egy olyan sorozattal aminek a lényege pont  az egón keresztül való tudatossá válás lessz. Kíváncsi vagyok hogy ez erről fog e szólni és ha igen akkor ezek az összefüggések lesznek e benne részletezve.

Majd folyt. Most alszom mert holnap irány a Hősök Tere majd a Deák Tér azaz a Jobbikos rendezvények.

Remélem ez nem azt jelenti, hogy átestem a ló túlsó oldalára. :)

Mert Chriss aszem említ valami ilyesmit is.

 

 

Előzmény: feherliliom (5142)
tigristomi Creative Commons License 2009.03.09 0 0 5149
"Mire jo ez az egesz?"

Kinek mire jo? AJC-nek? Aki elmegy, es meghallgatja? A tarsadalomnak?
Annak aki tobbszor elmegy? Vagy annak aki egyszer elmegy?
Disszertaciot varsz tolem, vagy csak nem tudsz kerdezni?

Azt kerdezted mire jo ez a szekta?
Egy eloadasan voltam, en azt hittem, a tobbseg most van ott eloszor. Ha nem, honnan kellene tudnom kik azok? Honnan kellene ismernem, ha van valamilyen szekta?
Nem lattam egy elkulonitett reszleget sem szekta tagok szamara. Te hanyszor voltal az eloadasan?
Ismersz szekta tagokat? En nem folytam bele annyira. Ez a kerdes szamomra teljesen ertelmetlen.

Te mit tudsz akarmilyen szemelyiseg fejleszto modszerrol? Miert gondolod, hogy korrektul meg tudod itelni AJC munkassagat?


Nem azert mentem el, mert ugy gondoltam, hogy vmi eget verot fogok tole hallani, vagy mert akarmilyen dolgomra vmi megoldast kapok tole.
Jogazom, ott en megtalaltam mindent, ami nekem kell. Egyszeruen kivancsi voltam AJC-ra, es ugy gondolom, hasznos volt, hogy elmentem, es megneztem. Korabban szelhamosnak tartottam, ez most se nagyon valtozott bennem. Ugyanakkor, nekem szimpatikus volt. Ezert mondtam, hogy mondott jo dolgokat. Ezek viszont nekem nem voltak ujak, egy ket dolgot ezek kozul pedig ki tudtam volna egesziteni, de lehet, hogy o is.
160-an voltak kb. az eloadasan. Ez mindenkepp az o erdeme. Az is, hogy el tudja adni magat.

Lehunyja a szemet? Ez neked biztos furcsa, es nem tudsz vele mit kezdeni. Ugy gondolom, talaltam ra ertelmes, racionalis magyarazatot, mar az eloadason. De, ezt megtartom, a te velemenyeden, ugyse segitene.
Előzmény: Törölt nick (5135)
tigristomi Creative Commons License 2009.03.09 0 0 5148
Ha viszont tud uszni, akkor eszreveszi, ha nem vizben van.
Előzmény: feherliliom (5147)
feherliliom Creative Commons License 2009.03.09 0 0 5147
Örömmel látom,hogy rajtam kívül másnak is tetszenek Krisztián tanításai.Nem tudjátok, nem jön Erdélybe,Marosvásárhelyre?Nagyon szeretném hallani az előadásait de a táv. miatt nincs lehetőségem erre.Régóta követem a topik beszélgetéseit,nem akartam regisztrálni.mert azt láttam,hogy akinek nem jelent semmit a krisz mondanivalója,az meg próbalja kigúnyolni a többieket,én meg nem szerettem volna konfliktusba keveredni senkivel,s annál inkább bizonygatni a kacsás magyar közmondást: Ha a kacsa nem tud úszni,nem a víz a hülye. Ti hány előadásán voltatok?A többi könyve is ilyen jóó?
Előzmény: Törölt nick (5146)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5146
Konkrétan annyi, hogy a legnagyobb amatőrségek:
1) konkrétumot állítani (atomot kap ez meg az az ország, ez meg az lesz a vezető)
2) dátumot mondani (2012, stbstb)
Mert ezek leellenőrizhetőek, és nagy valószínűséggel lebukik a delikvens. 2012 kapcsán kédezték, hogy lesz-e mittoménmiafene, azt hiszem dimenzióugrást kérdezték -.-' A lényeg, hogy mondta, hogy ne törődj a jóslatokkal, élj inkább most. Mert ha lesz atomháború, akkor lesz és harcolni kell, ha akarsz. Ha meg nem, akkor hiába izgultad végig az éveket. Mindkét esetben buktad az addigi élményeidet...
szóval élj, oszt majd lesz valami!
Előzmény: Zsúgabubus (5145)
Zsúgabubus Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5145

"egyszer beszélt is az amatőr jósokról, hogy hogy szúrják el, ha érdekel leírhatom..."

 

O.K.    érdekel  + köszi. :)

Előzmény: Törölt nick (5144)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5144
Christiantól nem, nem szokott jósolgatni igazából. Az, hogy mondta ezt, hogy lesz háború, ez sem igazi jóslás, vagy bejön vagy nem - mondta ő is. Plusz ugye konkrét dátumok nélkül... egyszer beszélt is az amatőr jósokról, hogy hogy szúrják el, ha érdekel leírhatom...

Amúgy meg próféciákkal tele a padlás. Mondanak minden jót, rengeteg polgárháborút, atomot, stbstb. A legnegatívabb, amit eddig olvastam azt mondja, hogy max. 300 millió ember talán megmarad, és teljesen megváltoznak a társadalmi és emberi attidűdök. Ja, és olyat nem találtam, ahol Magyarország atomot kapna - de az összesben, amiben foglalkoznak velünk, legalább egy polgárháború van...
Előzmény: Zsúgabubus (5141)
feherliliom Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5143
Quakes_,neked szántam az üzit.
Előzmény: Quakes (5119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!