Keresés

Részletes keresés

Détáridöme Creative Commons License 30 órája 0 2 772470

igéretes, Hajnal Tomit végre valaki  helyreteszi:D

Előzmény: webmestar (772469)
webmestar Creative Commons License 30 órája 0 3 772469

4 meccses eltiltásból jön, amit azért kapott, mert leütötte az ellenfelet.

Ha nem válik be, még a táborba jó lehet :D 

Előzmény: Magam alatt (772451)
Détáridöme Creative Commons License 30 órája 0 1 772468

a hírek szerint mindenképp távozni akart, amit meg lehet érteni, utolsó lehetősége ennyi idősen.

nyáron belengették neki hogy mehet, ha megfelelő ajánlat jön, aztán vissza akartak táncolni, amire Barna berágott, ez miatt volt a felcsúti "fáradtság"

jelentősen át kell alakítani a játékot is, amire szerintem Keane nem képes.

Előzmény: Sisak88 (772466)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 30 órája 0 1 772467

Pontosan.

Meg aztan pont hianyoltuk a zagrabi modellt, es amikor kinevelunk egy tehetseget es 10M (wtf?) korul eladhatjuk, az baj? Nem az a baj, higy Alex elmegy majd, hanem hogy nincs masik hàrom a helyère.

A nyakiklab argentinnal sincs baj. Lehet szar lesz, lehet hogy kivalo. Csapagyas 3 belso vedo mellè jon egy 26 eves fizikalisan eros segitseg megfizetheto àron. Lehet 2 èv mulva tobbert megy el.

Az meg csak hab a tortàn, hogy se a felsopolcos, se Sztankonal nem volt Alex eloterben, ha rajtuk mult volna, most a soroksari kispadon ulne vagy a paksin. Ennyit a felsopolcosrol (meg aki idehozta edzonek).

Előzmény: Extex (772463)
Sisak88 Creative Commons License 30 órája -2 0 772466

A 4,5 millió euró nem fog gólokat rúgni. Mit csinálunk vele? Veszünk majd három négert, akik együtt nem tesznek ki egy fél Varga Barnit. 

pfffffffff Creative Commons License 1 napja -1 2 772465

Egyetértünk.

Ráadásul én nem tudtam, de komoly csípőproblémái voltak/vannak?, ami meg időzített bomba ráadásul.

Fatboy Slim Creative Commons License 1 napja -1 0 772464

ezt tenyleg nagyon ovatosan kell kezelni. vannak olyan esetek, akiket ha bedobnak a melyvizbe, akkor kepes attol jobban teljesiteni es fejlodni, de van olyan, akit ez a helyzet lebenit (pl. kis Lisztes). egy eros mentalis allapot k...a sokat szamit.

Alex itthon max az EL-meccseken fejlodhet, a tobbi felejtos, tovabba felejtos a hazai kozeg. aki elmegy, tudnia kell kezelni, hogy az elso idoszakan jo eselyekkel kispadozik, amit turelmesen kell kezelnie. konnyen el lehet tunni a fociterkeprol egy komolyabb valtasnal.

nagyjabol ezeket kell merlegelni a dontosnel. a magam reszerol tamogatom Alex tavozasat es minden magyar tehetseget erre biztatnek a metely helyett

Előzmény: nemez haaef (772456)
Extex Creative Commons License 1 napja -1 3 772463

Nem is értem a károgókat.

Bő 4,5 millió Eurót kaptunk egy korábban Gyirmóton és Pakson bizonyító 31 éves játékosért, akiről kb öt éve még azt se tudta senki, hogy létezik. 

Nagyon csípem és le a kalappal előtte. De luxus lett volna megvárni, míg előbb a formája hanyatlik, majd innen vonul vissza.

Előzmény: Fatboy Slim (772461)
FCKETO Creative Commons License 1 napja -1 1 772462

Eladják, mint a szél.  

Hová?

Észak-Koreába?;-)

Előzmény: Colombus 2 (772460)
Fatboy Slim Creative Commons License 1 napja -1 0 772461

igen, es amennyire fujtak sokan Barna eseteben az osszeg miatt, annyira nem vettuk figyelembe az eletkorat (a mennyei bajnoksag tenyezoje mellett)

Előzmény: Pac (772459)
Colombus 2 Creative Commons License 1 napja -1 5 772460

Az elmúlt hetekben a nemzetközi és a hazai sajtó egyre több külföldi csapat érdeklődéséről számolt be a Ferencváros tehetséges középpályása, Tóth Alex kapcsán. Könnyen lehet, hogy a magyar válogatott játékos átigazolását hamarosan tető alá hozzák.00:45 / 02:59

Bravó. Én viszont azt hallottam, rendkívüli az érdeklődés egy Kubatov nevű sportmenedzser iránt. Állása hamarosan megüresedhet. Eladják, mint a szél.  

Pac Creative Commons License 1 napja -1 2 772459

Idehaza egy öt milkás vételár is már az asztakurva kategória.

Sajnos.

Előzmény: Fatboy Slim (772454)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1 napja -1 3 772458

Ennyiert nem csak Alexet, de odaadhatjuk bonuszba mèg vagy 3-4 semmirekellőt is.

nemez haaef Creative Commons License 1 napja -1 0 772457

mibol lesz itt jatek, foci?

ki csinalja?

Keane ehhez marad?

gondolnam van nyolc alapember, arra epitkeznek a Fradiban

vagy az egesz csapat most erkezik?

Előzmény: Tamas(Ottawa) (772455)
nemez haaef Creative Commons License 1 napja 0 0 772456

tenyleg menni kell?

nem a Fradiban fejlodhetne meg?

Tamas(Ottawa) Creative Commons License 1 napja 0 0 772455

Botka (rehab+kifelé a rúdja), Cissé (fáslis csukló), Kertészfiú (ki tudja?) nem lesz esetleg bevethető egy darabig. Rae, Szalai túlterheltek. Lakatos (még) tapasztalatlan. Kellett tehát valaki.

A hazai mezőnyből csak ennél (mennyi lehet az ennyi?, de biztos, hogy) drágábban lehetett volna hasonlót beszerezni. A mennyeiben fog játszani a következő szezonig, amikor már lehet, hogy Cissé tovább is állt.
Semmi gond nincs ezzel.

Előzmény: Fatboy Slim (772453)
Fatboy Slim Creative Commons License 1 napja -1 0 772454

€10/12m mar egesz jo kis stex a mennyei viszonylataban

Előzmény: van_Persil (772452)
Fatboy Slim Creative Commons License 1 napja -1 0 772453

Az igen, Appearances 15 Goals 0 Assists 1 Yellow cards 5

En nem tudom, hogy kik dolgoznak nalunk, komolyan mondom

van_Persil Creative Commons License 1 napja -18 0 772452
Magam alatt Creative Commons License 1 napja 0 0 772451
Détáridöme Creative Commons License 2 napja 0 0 772450

ez már februárban meg is történhet, ha rájátszás lesz.

MK most nagyon fontos lesz, főleg hogy a sorsolás is jó.

Előzmény: Dr.W.Gy. (772449)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2 napja 0 2 772449

ETO (o), Paks (i), Újpest (o) + 2 EL, lehet bizonyítani.

Szerintem kicsúszunk az első 8-ból a másodiok nyolcba az EL-ben (ami egyébként bravúr volna így is). Nyilván nem mondanék sose olyat, hogy essünk ki minél hamarabb, de most már a bajnokság a fontosabb.

Détáridöme Creative Commons License 2 napja 0 0 772448

allitólag újpestre tart.

Előzmény: JOcika (772443)
Fatboy Slim Creative Commons License 2 napja -1 0 772447

egyetertunk. tehetseges, de kell a fejlodes. foleg kondiban

Előzmény: nemez haaef (772446)
nemez haaef Creative Commons License 2 napja -1 1 772446

Gruber meg nincs felepitve

Előzmény: nemez haaef (772445)
nemez haaef Creative Commons License 2 napja 0 0 772445

sztem Szalaibol lehetne csatart csinalni

Előzmény: Dr.W.Gy. (772444)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2 napja 0 0 772444

Valszeg probalkoztak, csak nem sikerult, plane magyart. Talan egyedul tenyleg ezt a Lukacs gyereket tudnam elkeozelni, aki magyar, de talan valakit fel lehetne epiteni hazom belul (?).

Azt olvastam valami FB bugyorban, hogy Varga nem faradt volt, amikor kimaradt, hanem balhe, mert Hajnalek nem akartak most eladni, pedig igy igèrtèk. Aztan megis, potlas meg nincs.

Gruber nem rossz, nem jo. Nemzetkozi szinthez szerintem keves, nb1 bajnoksaghoz viszont sokat kell jatszania. Befejezonek Pesics marad Juszuffal. Abut kinyirtuk, Alex ha elmegy, marad Kanivokszi osztogatni? Netan Zaka? Szep lesz a Zaka, Jozsi, Pesics, Gruber tamadosor.

Előzmény: pfffffffff (772441)
JOcika Creative Commons License 2 napja 0 2 772443

Colley? Komolyan? A folyamatosan hisztizo es mutogato 32 eves Colley? Ilyen nevek egyatalan hogy fordulnak meg emberek fejeben?

Előzmény: Tamas(Ottawa) (772439)
Fatboy Slim Creative Commons License 2 napja 0 0 772442

az o jatekat en is szorgalmaznam, csak Robbienak at kellene alakitania a csatarso strukturajat/ taktikat valtani. Robbie pedig nem errol a tudomanyarol hires

Előzmény: Détáridöme (772440)
pfffffffff Creative Commons License 2 napja 0 1 772441

Vargának sok sikert kívánok, bízom benne, hogy ezt a formáját még tudja valameddig tartani.

Hajnaléknak fél éve volt, hogy találjanak valakit a helyére. Nem érte meglepetésként őket, h menni fog, kíváncsi vagyok, hogy kit hoznak a posztjára.

Szoktam mondani a saját játékosaimnak, hogy ahol egy fát kivágnak, ott kettő nő a helyére. Mindenkinek jut most több felelősség, de több lehetőség is, h bizonyítson. Kivéve a Jóska, az már bizonyított, reméljük a télen megszabadulunk tőle.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!