Keresés

Részletes keresés

bode1899 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260498
Én már megkaptam, hamarosan tolom is a pénzt, de nem ártana még 1X kiírni,. mire is gyűjtünk, mert hátha nem olvas vissza mindenki egy halom hozzászólást.
Előzmény: Törölt nick (260489)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260497
Áááá, ez már a Nyugati nagyposta! :D
Előzmény: Total (260495)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260496
A három leggyorsabban utaló Sporttárs között 1 db Fidel Castro pólót, 1db machetét (cukorrépa darabolásra), valamint 1 doboz Bacardi-ízű gumióvszert sorsolunk ki! :D
Total Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260495

Köszi!

Vidéki kisposta Über alles!:-D

Előzmény: Törölt nick (260494)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260494
Hasonlóra, természetesen. :D
Ment mél.
Előzmény: Total (260492)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260493
Úgy tervezzük, kb 2 hétig gyűjtünk, simán belefér.
Még nem foglaltam repjegyet sem. :D
Előzmény: dirty Sanchez (260490)
Total Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260492

total@torzsasztal.hu

Arra megy mint a múltkor?! (Kurvák, szivarok és Castro gyógykezelésére?! mehehe)

Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260491
Itt megint a "szokásos" dologról van szó. Az elnökség köt egy a Fradi számára rendkívül hátrányos szerződést, a magas fix díj + jutalék elviszi a bejövő pénz 70%-át. A másik fél teljes joggal kéri az elmaradt pénzét, de ezt úgy beállítani, hogy ezzel ők csak segítették a klubot elég képmutató dolog. 
Előzmény: pranzo (260486)
dirty Sanchez Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260490
Én 15.-e után tudok csak utalni.
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260489
Jó reggelt Fradisták!

Eddig 10, azaz tíz emilt kaptam! Kinek küldhetek még számlaszámot?
Így még a Havanna ltp-ig sem jutok el, nemhogy Kubába...

HAJRÁ FRADI!
Fradibajnok29 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260488
Kútba az ilyen debillel!
Előzmény: rugalmasság minőség (260459)
david1999 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260487

Igazad van Dino, egyetértek veled.

Szurkolói ankétra valamiért én úgy emlékeztem, hogy rendeztek...

Jegyet és bérletet lehet(ett) venni. Igaz tényleg 2-3 órát kellett sorbanállnia annak aki pl. a Jászapáti elleni meccsre akart bejutni. De azért ez még is csak összejött nekikm mégha nem is túl jól.

Előzmény: DINO (260481)
pranzo Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260486

ebbe szerintem ne menjünk bele

hogy itthon milyen irracionális százalékokban egyeznek meg az érdektelen

a 3-5 százalék reális szerintem

ha 10 alatt van mint mondod az is belefér

de akkor ezt kell kommunikálni nem azt. h többet hoztunk mint vittünk

Előzmény: EX (260461)
profikám Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260485

Na ná, hogy ott leszünk!

Előzmény: DINO (260483)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260484
Ide most első lépcsőben egy kisebb összeg is elég lenne a túléléshez, mert időre van szükség.

Ezt a tagsági rendszert mindenképen fel kéne futtatni, egyre közelebb van karácsony, ki kéne használni az ünnepet. Legalább 2-3 héttel előtte már működnie kéne az új konstrukciónak.

Ha a hétfői kicsit meglepő és ijesztő Dámosy nemzeti sportos interjú ezzel a célból készült, hogy a figyelmet felkeltse itthon és külföldön a Klub iránt akkor sikeres volt. Bár akkor nem értettem én sem miért kell, erre a beismerésre miért van szükség, de tényleg jól jött ezek szerint.

Kácsor Attila, illetve Horváth K. József biztos nem fogják annyiban hagyni a dolgot, ott (is) kemény harcra kell felkészülni.

Több frontos harcban állunk a világgal.

Előzmény: Greenie (260476)
DINO Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260483
> 2 hét múlva mindenki Győrbe a visszavágóra! Hazai kupahangulatot kell teremtenünk a fiúknak a továbbjutás érdekében! On Tour M1 Győr <

Hánykor lesz? Mert, ha nincs villanyfény, akkor ölég korán kell elindulni...
Előzmény: attenzione1 (260374)
DINO Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260482
> 2000 budapesti, aki TV-n nézte (ők menjenek a picsába)

Na ezek ne is jöjjenek többet!!!! <

Ilyeneket ne is mondj!
Mindig mindenkire szükség van!

Az ellenpropagandának nincs helye, újra és újra meg kell szólítani a nézőket.

Nem pedig elriasztani azzal, hogy 2 hét alatt nem lehetett külön időpontra tenni a kézi és a focimeccset.

Kb. egymilliós veszteség anyagilag. Lelkileg meg még több.
Előzmény: Voltunk Vagyunk Leszünk (260408)
DINO Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260481
> Nagyon szép ez a 12 pont, de ebből alig teljesült valami. Mondani lehet, hogy mi akartuk, de valaki állandóan megvétózta és ezért nem sikerült. Ezek a feladatok az előkészítés, tervezés fázisában meghiúsultak, nem lettek befejezve. <

Én is éreztem valami ilyesmit.
Ha meg tényleg a hétfejű sárkánnyal is meg kellett küzdeni az alapdolgokért, akkor miért nem került ez nyilvánosságra?
A marketingeseknek tudniuk kell, hogy a nyilvánosság nagy fegyver.
( S itt nem a szerződés titkosságáról van szó.)

A pontokhoz:

Szurkolói ankétok. Hány darab volt az elmúlt 2 évben? Most nyáron volt?

Bérletek: Idén végig több órás sorbanállás ment. 2 db pénztár volt nyitva.
A hét végére el is fogytak a plasztiklapok.
Ez nem volt jól megszervezve.

Előzmény: david1999 (260474)
Greenie Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260480
Te egy igazi hülye vagy.
DINO Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260479
Beszarok...
Habi Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260478

A napokban chateltem egy kozkedvelt tarsunkkal...Nagyon nyugis gyerek..

Megallapodtunk abban,az altalunk lenezett dozsa taborral nem tette volna ezt meg az mlsz...,vagyis fostelekiek.

Most meg en hozzateszem,az ilyen kacsor-felek sem probalnanak jelentgetni.

Orulnenek,ha hallgathatnak.

De mi ITT elmondjuk egymasnak,mi faj......Mi nem tetszik.

Egymas ellen biztos menne egy kis harakiri,rugdosas,fegyelmezes.

Nem azt mondom,ezt az utat kell jarnunk.De kellene beszelgetni,ismetlem:

B E S Z E L G E T N I  nehany emberformaval,a miheztartas vegett.

Mert az csinalnak velunk,amit akarnak.

Hiaba vagyunk a lexebbek,vagyunk a legtobben,kevesek vagyunk.

Nem muszaj egyeterteni.

Előzmény: Greenie (260476)
Habi Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260477

Szerettem volna szolni en is valamit EX urnak,de nem tudom,ki lehet?

Valamit nem sikerult elerniuk az elnokseggel.

Szeptemberben....

Nem "az"volt az elnok akkor,aki a szerziket alairta?

Nem irtatok,volt-e hrutkagyuri a meccsen....

Ha nem,akkor biztos szereti edesanyjat.......

Sracok,ez a furuja jani eletunk vegeig velunk lesz.

Ezt a tudatlant soha nem heverjuk ki,de a FRADI sem....

Ha Dr.DAMOSY,vagy AKOS idenezne,szeretnem megkerdezni,varnak-e minket szurkolokat meg hasonlo meglepetesek,mint a hrutkagyuri ugy,meg a GERA tartozas?

Szponzorokat hoztak..A legnagyobb nem hirdet.

En hulye,mindig azt hittem,a Westel/T-Mobile a legnagyobb szponzorunk...

Most kiderult,hogy NEM.

Csak nem hirdetnek.

Aki ezt nem erti......

Előzmény: bode1899 (260473)
Greenie Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260476

Dámosy Zsolt SOS-jelzéseit nemcsak itthon, külföldön is vették. Az FTC elnöke lapunknak adott hétfői interjújában kijelentette, reális a veszély, hogy a Fradi futballcsapatát a másodosztályból is száműzhetik, akár a BLSZ-negyedosztályig. A cikk után rengetegen keresték a határon túlról is Dámosy Zsoltot, aki egyik tárgyalásról a másikra siet. A helyzet azóta sem lett jobb – bár a csapat az MK nyolcaddöntő első mérkőzésén 1–0-ra verte meg a Gyirmótot.

Információink szerint Németországból érkezhet a segítség, például ahhoz, hogy tavasszal talán már nyugodtabb körülmények között kezdődjön el a stadion Üllői úttal szemközti oldalán a lelátó felújítása, ahová a jelenlegi bódék helyére elegáns, modern VIP-páholyok kerülhetnének. Ehhez persze a Ferencvárosnak túl kell élnie története legmélyebb válságát.

Nem lesz könnyű, de ezt pontosan érzékelik a klub vezetői, játékosai és szimpatizánsai. Lassan nincs olyan nap, hogy ne bukkanna fel újabb nehézség. Az újabb zűrzavart két korábbi alkalmazott okozhatja: a volt gazdasági igazgató, Kácsor Attila, illetve a kommunikációért felelős Horváth K. József. Egyikük sem közös megegyezéssel távozott, vagyis búcsújuk enyhén szólva is keserűre sikeredett; mindketten jogi lépéseket fontolgatnak a Fradival szemben.

Mindezzel Dámosy Zsolt is tisztában van, aki csütörtök délután, két tárgyalás között a következőket mondta: „Óriási visszhangja volt a Nemzeti Sportban megjelent interjúnak, amelyben a nehézségeinkről és az egyre mélyülő válságról beszéltem. Ennek is köszönhető, hogy azóta folyamatosan keresnek itthonról és külföldről. Mindenkivel tárgyalóasztalhoz ülök, aki segíteni próbál, legyen az hazai vagy határon túli üzletember. A helyzetünk persze továbbra is kritikus, hiszen egyfolytában szorongatnak bennünket azok, akik a pénzüket várják. Nem tudom, milyen lépésre készül Kácsor Attila és Horváth K. József, de az tény, nem barátsággal váltunk el tőlük, hiába szólt hosszú távra a szerződésük, mi nem kívántunk velük együtt dolgozni. Velük kapcsolatban is fel vagyunk készülve a legrosszabbra, de azt nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy jövő tavasszal még biztosan nem a Budapest-bajnokság negyedosztályában fogunk játszani. Erre leghamarabb a következő bajnokságtól kerülhet sor. Legkésőbb a jövő héten összeül a klub elnöksége, szeretnénk alapszabályt módosítani. Azt szeretnénk, ha mondjuk barcelonai mintára a klub szurkolói, szimpatizánsai is bekerülhetnének a küldöttek közé egy bizonyos összeg befizetése után. Úgy gondolom, tíz-húszezer fradista élne ezzel a lehetőséggel, amely már jelentős anyagi bázist is jelenthet számunkra. Újabb lehetőség a túlélésre. És nem kell hozzá más, csak összefogás.”
profikám Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260475

Ezeknek nincs bőr az arcukon,nem hogy örülnének,hogy ennyivel megusszák az

elkövetett bünöket,hanem perrel fenyegetnek.Erről viszont mi tehetünk, kell egy

kis lecke, hogy ezek vissza vegyenek az arcukból. SZIGORUAN beszélgetésre

gondolok!

Előzmény: Kcsita (260469)
david1999 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260474
EX!

Nagyon szép ez a 12 pont, de ebből alig teljesült valami. Mondani lehet, hogy mi akartuk, de valaki állandóan megvétózta és ezért nem sikerült. Ezek a feladatok az előkészítés, tervezés fázisában meghiúsultak, nem lettek befejezve. Akkor ezek nem elvégzett feladtok, munkák.

Összességében nagyon balfék vezetése volt a csapatnak ha ezek a feladatokért megbíztak valakit kívülről.

A feladatok:

Szurkolók kiszolgálása…  „…egyik sem valósulhatott meg.” Ez tapasztalható minden alkalommal, hiszen pl. bokáig jár abban a dologban mindenki aki betér a WC-re. 0 (nulla) pont Szurkolói ankétok: ez rendben. 1 pont Sportszergyártó: itt nincs napi kapcsolat, és állandóan nem kell kérni, hogy küldjenek 2 labdát meg 4 gatyát, persze csak akkor ha először jól fel lettek mérve a szükségletek. Legyen ez is rendben. 1 pont Jegyek, bérletek: Ez is rendben, van jegy és van bérlet. (Igaz ahogy más is említette évekkel ezelőtti csapatképpel, de van.) 1 pont VIP belépők. Kb. 1300-ról felére csökkenteni a létszámot nagy eredmény de közel sem jó eredmény, közel 3 év alatt. 0 pont (ez a felsorolási pont a 4-esbe nagyon jól elfér miért kellett külön venni?) Folyamatos kapcsolattartás a szponzorokkal. Szponzor nincs nagyon, kapcsolatot sem kell tartani nagyon. A feléjük fennálló kötelezettségek betartásának ellenőrzése. Ez csak azt jelenti, hogy pl. kint van-e a reklámtáblája és esetleg az mennyire látszik a Tv-ben, vagy itt pénzügyi és kontrolling feladatok is voltak? Nálam ez csak 0,5 pont. A mérkőzések előtt…: Ezt el lehet fogadni, de akkor minek van a csapatnál pl. technikai vezető, (meg a többi mihaszna)? Eseti vendégek bejutása: Ez VIP és a 10, pontba nagyon jól elfér. (Kár volt külön venni, de tudom valamit ki kellett szenvedni, hogy úgy tűnjön, mintha rengeteg lenne a feladat) 0 pont Reklámtáblák… kapcsolatot érzek a 6. ponttal. 0 pont Sajnos ebből az igyekezetből semmi sem látszik. 0 pont Új szponzorok. Nem sok látszik a dologból. (Kapcsolat a 10-es pont.) Ez rendben, tényleg vannak karácsony előtti jótékonysági akciók (igaz egy évben egyszer van általában Karácsony), van pl. gyereknap… 1 pont.  

(Szerintem a 12 pont inkább csak 7.) 12-ből 4,5 sikerült. Ez aztán a szép teljesítmény!

Túl sok a HA! Úgy érzem nem kellene annyira a melleteket döngetni. Persze az teljesen egyértelmű, hogy szerződés szerint, SAJNOS a követelésetek jogos, csak nem tisztességes.
Előzmény: EX (260446)
bode1899 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260473
Te pénzt adsz a SportPlusz-ért? Hihetetlen...
Habi Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260472
Mitol "ur"az emlitett ket szemely,az elejen?Vagy a tobbi....?
Habi Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260471

Mar regen a kozlemenyekben kellene olvasni a nickjet.....

Az osszeset.

Előzmény: bode1899 (260468)
sergiototta Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260470
Hajrá Fradi !

Kcsita Creative Commons License 2006.11.10 0 0 260469

- Az NS-ben benne van egy interjú Dámosyval. A lényege, hogy Kácsor és Horváth K. úrak beakarják perelni a Fradit... Nonszensz, amit ők műveltek. Nagy az érdeklődés itthon és külföldön, amit a Dámosy a hét elején tett kijelentése miatt. Meglátjuk, hogy mi lesz.

- A Sport Pluszban jó pár cikk van rólunk. Az első három oldalban Serényi Péter irt, majd Bocsák, Kovács, Medgyesi, és még egy ember írt egy gondolatott a fradiról. Továbbá Csapó, Benkő, Csötönyi, Farjasházy és Nyilasi is elmondta a véleményét. Érdemes elolvasni. (Nemcsak velünk foglalkoznak, hanem az nb1-el is, mert ÉRDEKTELEN az első osztály! :D; a Váccal is eleget foglalkoznak).

Hát ennyi.

Derűs napot!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!