Ha jól emlékszem talán Matej használt 2007-ben Dema Ferrara vázat. Tud valaki segíteni, hogy milyenek minőségben, geometriában a Dema vázak? Mondjuk a Pixys váz lenne az összehasonlítandó alany, ezt szeretném lecserélni mérethiba miatt, és keresek hasonló árfekvésű 17-es vázat.
Ha esetleg van olyan köztetek, aki nem tud indulni a Bükk maratonon és eladná a középtávos, férfi nevezését az dobjon már egy mail-t az epycke@gmail.com e-mail címre, mert engem érdekelne egy nevezés!
Ha valakit csak az tartana vissza az úttól, hogy nem lehet már a 100-ra nevezni, annak odaadnám a 100-as nevezésemet, és én elindulnék az elárvult nevezéssel a 200-on.
Épp azon gondolkodom hogyan tudnék kipreparálni egy gumikesztyűt hogy az 7 órán keresztül kényelmes viselet legyen. Az ujjpárnáknál sok helyen nyitott lenne, ahogyan a tenyér egy részén is, a befülledés elkerülése miatt. Az egészet pedig ráhúznám egy rövid bringás kesztyűre. Már csak színét kell kitalálnom. A sárga túl kommersz.
Egészen megnyugtattál, végre nem lesz ez a hülye hőség.:)
Lassan hógolyózásra is látok esélyt a friss jelentéseket böngészve. Ami vicces így a 40 fokban izzadva.:) Schneefallgrenze 1500m, fresh snow mountain/valley 1 cm.
Jók azért ezek az új impulzusok, más közegben, más helyeken. Örülök, hogy még jól is ment ráadásul, NAGY gratula. Tök jól feltöltődik az ember és még a negatívumokat is könnyedén dolgozza fel, mert kiélvezi minden egyes percét a hétköznapi robotból kiszakadva, belecsöppenve a terepfutás mekkájába. Nekem ez jött le. Az is óriási (bár itt off, de már akkor ide írom) hogy terepi adottságaink ellenére milyen jól szerepelnek hazánk fiai egy trailfutó VBn is, nálunk ismeretlen nehézségű emelkedőkön, s lejtőkön. További sok jó sérülésmentes hegyezést az UTMBig! Ja, még egy kérdés: a VBn most pontok miatt nem tudtál indulni, vagy nem is akartál?
azt írja a bergfex Bad Goisern szombati időjárásra (remélem jól fordítom), hogy a nap folyamán egyre erősödik majd az eső, amiben alig lesznek szünetek.
van egy régi northwave pvc esőkabátom. lehet hogy levágok egy keveset a kar részéből, mert az alá irtó szar beizzadni, és abban jövök.
alul viszont ázni fogok. vennék egy vízhatlan trail gatyát, ha nem lennének aranyárban. lehet hogy valami TOKO impregnálóval befújom a nem vízhatlan trail nadrágomat. szerintetek használ az valamennyit?
Okok! Térdmelegítő amúgy is fix a reggeli induláskor, esőkabáttartóm már van a kormány alá, de karmelegítő és szélmellény is bejátszik, és természetesen egy nyári aláöltözet. :-) Mást nem terveztem. Sárgumit azért berakom a kocsiba, hogy elűzzem a felhőket az égről. Jó lesz, szerintem is! :-)
Esőben 10 fokban tök jó volt tavaly is feltekerni a nagy hegyre. Lefelére kell kitalálni valami okosságot, mert ott kockára fagytam. pl. esőkabát. Ha kimegyek valamit kellene bringázni is, de egyenlőre nincs nevezésem. :)