Jaj, ma telt le az egy hét a feladástól és két hét meg egy nap a rendeléstől. Úgy jöttem haza, mint egy kisgyerek, aki várja a Télapót, de sajnos nem ért még ide a rendelésem. Izgulok, hogy minden rendben legyen.... Köszi a wifis választ, már csak a jelszónak kellene eszembe jutni, ami a wifin van, mert hogy két éve nem használtuk...
Mert sokkal olcsóbbak mint a hagyományos kontrollerek és ha ugyanazt tudja, akkor lehet ezt vennék a géphez második irányítónak. Ehhez is lehet motion plust csatlakoztatni?
HonkongPost is több lépésben küldi, de kb egy hét.
DVD lejátszóként használni egy kis Hack kell hozzá, de én még ezt a részét nem próbáltam.
Wifi tökéletesen megy, nekem is azzal van a NET-en (frissitések, hack, opera, stb... /esetleg shop, news chanel, forcast, de ez egy kicsit félős az automatikus rendszerfrissítés miatt wii24, ezért ezek nincsenek is nálam bekapcsolva).
Hát lassan anyagi csődben leszünk, tegnap sikerült venni itthon még egy M+-t a Fukarban, éppen akciós volt. Elindult pénteken Honkongból is a csomag, mit tippelsz, mire számíthatunk innentől? Egy hét? Ha rá akarok menni a követésre, azt írja a gép, hogy nem biztonságos az oldal. Úgyhogy inkább nem forszírozom. Szóval most már azt hiszem hogy minden meg van. Jut eszembe, olvasgattam egy kicsit, és jól értem, hogy dvd lejátszóként is lehet használni a gépet, ill. wifi-vel rá tudok csatlakozni a netre???
Szia van valami mjuzik sztór ahol wii pontokért letölthetsz. legalábbis az írás szerint http://www.videogamesblogger.com/2008/11/06/guitar-hero-world-tour-downloadable-content-songs-for-wii.htm
van egy wii emulátorom pc-re, az a kérdés, hogy ha azt elinditom akkor persze elindul a játék, de most az írányítás érdekel engem. tehát ha veszek egy wii-s irányitot a pc-be van bluetooh akkor ugy majd tudom írányítani a játékot?
Sziasztok Valaki tudna segíteni hogy tudnék sd kártyáról isokat futtatni a wiimen? A3.4-es soft van a gépen és a homebrewig eljutottam de az is fejjel lefele lett:( Köszi zs
Sok sikert hozzá. Még szerencséd is van, hogy valamennyire WII kompatibilis sportot választott (nekem a fiú(12) focizik, a lány(7) úszik).
Megint kell majd egy új kiegészítő (vagy a játékkal adják). Ezekkel csak az a bajom, hogy remélem, hamarosan jönnek a Motionpluss-t támogató játékok, és az M3-al bővített vezérlő nem fér el a régi kiegészítőben. Van otthon két kormányom, két pisztolyom, amik nem M+ kompatibilisek.
Amúgy már majd egy hete nem kapcsoltam be a WII-t, sajna nem jut időm rá :(
ha-ha.... asztal tényleg nincs de a Wii-vel megkapja a a hozzá tartozó snooker játékot is (http://www.youtube.com/watch?v=azzl-GT65J8)... Ha asztal lenne, akkor nekünk kellene kiköltözni a lakásból... lol... A fene sem érti, hogy kattant rá, alig múlt négy amikor kiszúrta az Eurosporton, most 6 és fél és lassan egy éve hogy rendesen tanulja. Csak hát nálunk nem árulnak 3/4-es dákót, és így életemben először rendeltem külföldről, de nagyon korrektul ment minden.
Nem azt rendeltem, eleve ugye más a dugó... USA-ban meg NTSC rendszerű a játék, és az meg azért nem jó itt. Az E-bayről snokkerdákót rendeltem a furcsa gondolkodású fiamnak.
Jo reggelt, vegre mar csomagoljak a rendelesemet, ugyhogy bizom benne, hogy a heten elindul a csomag. Tegnap megjott az angol E-bay rendelesem, egy het alatt itt volt, minden gond (no meg vam es afa) nelkul.
Ez jó kérdés... Nekem volt, hogy egy hét alatt itt volt, de az átlag inkább 2-3 hét.
A mostani rendelésem viszont nagyon csúszik. Már két és fél hete rendeltem, három tételt, abból egy már úton van, a másik kettő még mindig várakozó státuszú (beszerzés alatt). Minden terméknél ott van, hogy mennyi idő alatt szerzik ők be (fent zölddel). Itt is 2-5 nap (nekem ilyen csúszik most). Ami 1-3 nap, az szinte azonnal jön.
Nem jön rá semmi. Szállítás ingyen van, vám és ÁFA lehetséges, de nekem még sohasem számítottak fel. Én a WII-hez a Dealextremtől rendeltem eddig a cuccokat. Rendben meg is jött, a mostani csomaggal van nagyobb csúszás. Gondolom fogynak a készletek, meg jön a karácsony. Sajna erre számítani kell. Például: PEGA Wireless Guitar Controller for Wii Guitar Hero (PG-WI093) ,