A távirányítót felismeri, kattan meghúz, elejt egyszer, utána se kép se hang. Ha a programot törlöm, és újra tanítom, akkor megint egyszer kapcsol, majd "lefagy".
Kipróbáltam a vevőt bistabil módban is, akkor is egyet kapcsol csak tanításkor, majd lefagy, és áramtalanításig bekapcsolva marad a kimenet.
Hi. A legegyszerűbb megoldás, ha egy mechanikus vagy mágneses végálláskapcsolót szerelsz a kapura. A nyitás indulásától a zárásig biztos ég a lámpa. Típustól függően bármilyen feszültséget és teljesítményt kapcsolnak. Üdv Kapi
Akkor az ciki, mert már felszereltem és beüzemeltem. Jó, hát veszek egy ilyen panelt is, eggyel több doboz már nem oszt nem szoroz az oszloppilléren. Kell majd külön kötés a Twist 230 és a Slave light között, nem ?! Csak mert azt szeretném, ha a kapunyitás elindításakor a világítás is felkapcsolna és mindaddig égne is, ameddig a kapu zárásakor a motor le nem áll.
Amúgy a villogólámpa helyére nem tudom rákötni a külön világítást? Mert a villogólámpa sorkapcsai megvannak a mostani panelen is.
Az lenne a kérdésem ,hogy a Roll 230-as vezérlő 12V -járól lehet táplálni ilyen feszt igénylő eszközt? Tehát állandóan kiadja a feszültséget ,vagy csak a motor működése közben? (Egy BT-s nyitót szeretnék rátenni.)
kerti szegely mellett, az elektromos kapu nyitasakor szeretnem ha tobb vilagitotest felvillanna es mindaddig egne, ameddig a kaput a motor be nem zarja.
Proteco 3-4 eseteben van arra lehetoseg, hogy a vezerlore rakossem a vilagitast ? Ha igen, akkor milyen uton-modon?!
Barmilyen otletet szivesen veszek, mert szeretek ilyen temakon agyalgatni ami nem megy rutinbol :)
Igazi tapasztalatom nincsen, mivel mindkettő szeptemberben készült el.
Nekem a Twist tetszik a kevésbe, butább.
Az hogy a beállítási lehetőségei szűkösebbek, az egy dolog.
Ha megpróbálom meghülyíteni ,össze-vissza gombnyomásokkal és infrába belelépésekkel, akkor ugyan teszi amit tennie kell. De, mivel ezen motor működési időket lehet állítani, ezért elő lehet olyat idézni, ahol az egyik motor már végálláson van, de zúg amíg a másik utol nem éri.
A Twisternél mivel végállásokat tanítunk meg ,ilyen gond nincsen.
Valamint utobbínál a két kapu közti indulás késleltetést is te határozod meg, a Twistnél fix idő van.
A Twister sokkal gyorsabban mozgatja a motorokat, és van pár varia a lassításokhoz is.
Kapunyitó vásárlásával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. A kapu egy nagy és egy kiskapu részből áll, egyik kb 2,2m míg a másik 1,1 méter. Az oszlopmélység az olyan 16cm kb ezért gondolom nem lehet a sima alap 15 centiseket venni főleg mivel 90°-nál nagyobb szögben szeretném ha kinyílna a kapu. Egyik oldalon kb 25-26 cm hely van a kapu mellett mivel egy fal van mellette és olyan 60cm a bástya, míg a másik felől 50cm magas a bástya és ott szélességre sokkal több a hely. A kapu kovácsolt vas, a talajtól kb 32cm-re fut végig egy merevítés a kapun tehát oda gondoltam hogy lehetne fogatni a kart. Milyen kapunyitót ajánlanátok, ami erre a célra megfelelne valamint kedvező az ára de mégse műanyag minden alkatrésze. Én a Titan 600-at nézegettem, de nem ismerem egyiket sem, nem tudom hogy az műanyag-e.
Proteco 4 eseteben ha a ketszarnyu kapun az egyik szarny nem csukodik be teljesen ( kb 10 cm res marad), akkor a motoreron vagy a "worktime"-on ( mulodesi idon) kell allitani ?! A motorerovel csak azt szabalyozom, hogy milyen erovel induljon, nem ?!