"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
elnézésedet kell kérnem, mert hibáztam a fasszopó jelző használata valóban helytelen volt ezne jelzőt már egy pest közeli csapat korábban levédette magára mea culpa mégegyszer
Kuntics nyilatkozta a minap: "Én még ilyet nem tapasztaltam,ez a srác minden meccs után megköszöni hogy lehetőséget kapott"!
Gondolom Ő MÉG SZERET FOCIZNI! Ellentétbe a sok pénzhajhász magyar szerencsétlennel!Ők csak akkor futnak ha feljelenteni kell...... Jeremias Buz még igazán azt sem tudja, hogy mit jelent a Fradizmus, de a szívét-lelkét kiteszi. Vicc, hogy egy "idegenről" kell(ene) példát vennie a saját nevelésű játékosaink jó részének... Tisztelet egy-két kivételnek.
Mi otthon balhéztunk. Nem kicsit. Igaz ők meg 2x fél éven belül. És a legröhelyesebb, hogy néhány tucatnyian vannak csupán, mégis erősködnek. A harcosok. Ha az arányokat nézzük, akkor mi még a történrelem során soha nem balhéztunk.
leginkább egy kommunista disznó ha visszaolvasnád, hogy miket irogatott itt anno a kettősállampolgárság kapcsán tuti agyvérzést kapnál becsület, erkölcs ez nála nem játszik
Mindattól függetlenül, hogy mit gondolok az ORTT-ről, meg kell jegyeznem, hogy jelen esetben csak egy törvényi előírást tartatnak be. Hosszú évek óta gond ez, más kérdés, hogy mostanában került jobban előtérbe (cikk a Sport Pluszban, több anyag az MTV-ben).
Tudod kik képviselik az ORTTnél a tagokat? A civilek. Az ORTT elnökségében, pedig a politikai pártok által delegált tagok. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Magyarországon nem nemzeti-ügy a sport.
A sport tv-k és az MLSz helyében megtámadnám az EU-ban, simán nyernének.Ezt a guisztustalan karikázgató, ORTT-t már valakinek pofán kéne vernie.Kb a 70-es évek szintjén ragadtak, csak ez senkit nem zavar.
Fáj nekik hogy az internetbe nem tudnak belerúgni:)
Off: Ma voltam a Szablocs utcai kórházban. A doki mondta, hogy - biztos forrásból halloták - az OTP-s Csányié lesz az a terület.
Csak azért írtam ide, mert ugye hányszor elhangzott a neve a Fradi kapcsán is. Inkább kórházat (jó nagy, ligetes területet) vesz mint a fociba száll be. On: