"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
"A szezon végén lejár a szerződésed. Mi lesz veled? Kemenes: Egyelőre nem tudom. A vezetők pár hete közölték velem, hogy még nem aktuális a szerződéshosszabbítás. Ez számomra azt jelenti, hogy nem akarnak megtartani. Majd megyek, amerre látok..."
Sajnos az FSzSz kijátszotta magát az elnökségből. Én ott voltam 297-ed magammal és nekem akinek alapban szimpatikusak a meglátásaik nelkem is negatív volt a fellépésük az első közgyűlésen. Jó polit(ológus)ikus nem megy ajtóstul a házba nem úg ymint....
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 13, 2007 9:08 Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével Balu írta: Hány órakor lesz a mai elnökségi?
12kor. Napirendi pont a szavazat-számlálás, és -nyilvánosságra hozás, valamint az alapszabály-módosító indítvány (inkl. közgyűlés összehívása). Ha más pontok miatt nem is, emiatt, remélem, az FSZSZ képviselteti magát az ülésen...
ohh Akkor a srác nem véletlenül volt beoltva gól ellen szombaton. Tudta, hogy egy vissza nem térő alkalom az a meccs, hogy hozzánk kerülhessen. A franc a pofájába.... Bár, ő csak tette a dolgát. Nagyon helyesen. Ilyen spílerek kellenek ide. A heyzeteke mi hagytuk ki.
Gondolod, hogy az elmúlt években nálunk tapasztaltak után lesz olyan spíler, aki egy ígéretre hozzánkigazol? Bár máris cáfolom magam, hisz itthon nem is tudnék olyat, akit szívesen látnék. Maradnak a (remélem vérprofi) külföldiek, akik nem tudják mi a helyzet nálunk.
Akkor már csak a forrópénzben nem hiszek. :)) Ha valaki ennyit letesz forrópénzként, az komolyan gondolja. Ébresszetek fel, ha a számlán lesz!