"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Lehet, hogy már az Ő neve sem jelentene sokat, de ez talán az utolsó pillanat, hogy megpróbáljon a Fradi mellé állni és kamatoztassa a nevét és a kapcsolatait.
Nekem is tetszene, ha ő csinálna csapatot, akár a semmiből. De most nem semmink van, hanem mínuszunk. A mínuszt csepregi professzor, lelkes bartha, zseniális horváth és a többi kutyaütő jelenti. Nyíl egyszer leírta részletesen, hogy a csapatépítés 3-4 éves folyamat, de nem árt ha közben van valami a kirakatban és nem árt ha vannak a csapatban olyanok, akik tudnak valamit a fociról, mutathatnak hozzáállást,inteligenciát és klubszeretetet a többeiknek.
Ezerszer bíráltam itt Nyilasit az utóbbi évek struccpolitikája , megszólalásai, hallgatásai miatt, de mindig hozzátettem, hogy nekem akkor is ő a Fradista, ő az isten. Reménykedem,. hogy nem véletlenül bízom annyira benne. Persze reménykedtem én a nagy külföldi befektetőkben is......
Pár nappal ezelőtt volt egy interjú Szűcs Lajossal. Elmondta, ha a vezetők marasztalni próbálják őt, akkor maradt volna. Amikor nyáron kiderült, hogy kizártak minket ő maradt volna, mert ez a kötelessége.
Pedig ez az igazság. Vagy elfogadod vagy nem. A Domino kapott egy évet a T-Mobile-tól, aztán kereshetnek szponzort. Bezzeg a drága T-csoport boldog lehet, annyi reklámot kaptak, hogy csak na, közbe -200 milliót elvettek a támogatástól. na, mindegy. ez már a múlt. Most a jelennel és a jövővel kell foglalkoznunk.
A jövő nemzedéknek meg kell, hogy ismerhesse a Ferencvárost. A klubot, ahol most mi tartozunk.
Félreértettél. Egy analfabéna csapatot nem fog bevállalni. A pénz arra kell, hogy egy valamirevaló csapatocska összejöhessen. Gondoltam, hogy nem kukázik. A Lipcseihez intézett szavai (tavaly) után el is várom, hogy ne a fizetése legyen az akadály, hogy szerepetvállaljon.
Így van, ez független tőlünk és a nálunk zajló cirkuszoktól. A T-Mobile-t azért olvasztották bele a Matávba és cserélték le a vezérét, mert a vezetékes üzletágnak egyre romló eredményei lettek. Kell a lóvé, sporttámogatásra egyre kevesebb és kevesebb fog jutni.