:))) semmi pénzért nem adnám. Már megvan pár hete, de még mindig megbámulom mikor dolgozni megyek reggel. Meg amikor hazaérek, akkor is:)
Az első áldozatom ott lesz a talin. Nexudes nevű kolléga vette meg annakidején a földi maradványait és állította talpra. Mondjuk megnéztem volna hogy milyen munkát végzett, mert volt dolog rendesen a géppel.
Szerintem Te leláncoltad a garázsban a paripádat, elszállni nem tud. :-)
Meg nem is engednéd, sokat " böjtöltél" míg ezt megvetted! Jut eszembe, a régi, amivel történt az a sajnálatos esemény itt nálunk Zalában, azzal mi van? Eladtad alkatrésznek?
Rendben, majd rádcsörgök, ha összejön a dolog. Gencsapátiba megyek, felveszek pár apróságot aztán visszafelé megejthetjük az " XJ márka találkozót"! :-)
Az indulás időpontja attól is függ, hogy akihez megyek, mikor ér rá...
Persze, hogy forog! :-) Már egy hete, hogy van rendszámom, de eddig még nem mentem vele. Tudod, hogy van: ha volt időm, xar volt az idő, ha jó idő volt, nekem volt más elfoglaltságom.
Viszont holnap tervezem meggurítani - pont felétek! :-)
Képet csak azért nem teszek fel róla, mert itt mindenki azonnal eldobná a TDM-jét...
Nekem saját készítésű automata láncolajzóm van, nekem bevált teszi a dolgát nem fröcsög és nem kell fújkodni :) Nincs vele problémám. Amúgy a szervizkönyv olajzást ír elő nem zsírzást.
Én kardánt használok, nekem az jött be! :-) Lehet eső, por, szél, vagy napsütés, csak teszi a dolgát rendületlenül. Nincs minőségi ingadozás, csak gondtalan motorozás! :-)))))
Bónuszként állandóan tiszta a motor hátulja...is! :-))))
MOL láncspray. Nem fröcsköl, jól tapad. Kb 1000km-t kibír. Utána petróleummal letisztítom a láncot és újrafújom. Eddig bevált. Tavaly kaptam az olajhoz ajándékba Repsol láncspray-t, azt is elhasználom majd, ha tudja azt, amit a MOL. Ha nem tudja, akkor kuka. .-)
Szállást foglalva kettő körül indulok Bp-ről, ha valaki szeretne csatlakozni, vagy van már egy csapat B- Zánka utvonalon ahová lehet csatlakozni, akkor ne tartsátok magatokban a lehetőséget.
177cm magas, 41 éves vagyok, már ültem motoron (nem ezeken a típusokon), és többnyire egyedül mennék (illetve hosszabb utakra asszonnyal).
A legfontosabb nekem a kényelem, ezért szeretnék - viszonylag - egyenes testtel ülni rajta. A sebesség/gyorsulás nem annyira fontos, viszont a chopper nem az én világom.
Én ültem vfr 800on. De a TDM üléspozíciója sokkal kényelmesebb. Az egyenes felsőtest sokat számít hosszú úton. Már pedig egyik sem boltba szaladgálós motor. A vfr inkább sport-túra. De nagyon sok függ a delikvens testmagasságától. Kinek mi a kényelmes. A Hondán valszeg kevesebb bajod lenne a szélvédelemmel. Pont ezért, mert kissé előre dőlve (a plexi mögé bújva) motorozól. Ha teheted, próbálj ki ilyet is olyat is. Utána dönts.