Keresés

Részletes keresés

Vegetable Creative Commons License 2003.08.29 0 0 468
Sose változott? Tévedsz. Én ugyanis magasról tojok rá, hogy ami izlik, honnan van, melyik multi terméke, ugyanis nem imádok istenként egy céget se. És pontosan tudom, mikor változtatják meg olyan dolog izét, főleg irtóztatóan negativ irányba, amit szeretek, mert akkor nem iszom-eszem többé, keresek valami mást. (mellesleg a max nem tud édes lenni, ugyanis lájtkóla + nincs megszünőben :)

Egyébként irták is neked, hogy helyesirási szótár. Ugyanis abban egyértelmüen kóla szerepel. Ahogy a nejlon is már rég nem nylon, meg egy csomó minden irásmódja magyarosodott... A kóla dió meg az első évek kivételével nem cola dió, hanem kóla dió, ergó a cola is kóla. Ez a legtöbb nyelvben igy van, de szerintem aki ilyen orditó hibákat követ el, mint te, amiért alapból megbuktatják az ált. isk. 3. oszt. nyelvtanon, az ne akarjon nyelvészkedni, mert annak nem áll jól :o)

Most nem irtál egyébként aránylag hisztérikusan, azért feleltem... (ha nem tudnád, a nagybetüs szövegek orditást jelentenek, ha +telinyomod felkiáltójellel, akkor hisztérikus üvöltözést :)

Előzmény: VANILLECoke1886 (466)
VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.08.28 0 0 467
Széllovas Tomi:Volt már itt vki, aki nagyon reklámozta, hogy mennyi és milyen ereklyéje van a kokakólától szerintem beregisztrált másnéven, és csak provokál. Nem hiszem el, hogy létezik itt olyan ember (mert aki ennyire nem tud, az internetet sem használ), aki ennyire nem tud helyesen írni. pl.: fojik

Én nem reklámoztam hogy COCA FAN vagyok hanem csak közöltem.mivel ez egy olyan hely ahól én pl örülök ha rajtam kivül ismerek vagy megismerek FANokat!Reklámozni az szokta magát akinek erre szüksége van mert nem figyel rá senki sehol!És feltünési betegsége van.:))nem tudom tudod E??mire célzok??? (rád)
Amugy sohasem tudtam HELYESEN irni de érdekes mégis megértedted mit irtam nem?ez a lényeg!És olyan ne beszéljen aki a COCA-COLA-át K-val irja!!!!!!!!!Jelen esetben te kedves lovastamás:)
Na ennyi.

VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.08.28 0 0 466
VEGETABLE: Én egy vakkóstolás miatt váltottam Pepsi Maxre a Coca Colárol, ugyanis ahhoz képes a coca marha gejl volt... És alapból jó ideje gejl, ezért is mentem vakkóstolni, valamit ujitottak rajta, amitől jóval megnőtt a cukorfok, csak tudnám miért, olyan finom volt ugy 20-25 éve még :(
Soha nem volt a COKE marha "gejl"
És az íze nem változott meg soha hazánkban!!!!
Nálunk mindig a CLASSIC volt!
91es évek elején változtatott a COKE a recepten ami tartott kb:fél évig mert olyan botrány övezte az izváltást hogy utána visszaáltak régire!Azóta van AMERICA-ban az összes COKE ra irva hogy CLASSIC!ami csak america ban van!És csak ott volt a másik izü coke.Amugy érdekes épp a pepsi maxet tartja szinte mindenki a legédesebbnek!
De az is már megszünt szerintem.Vagy megszűnőben van.
VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.08.28 0 0 464
Hihetetlen hogy mindig csak idióta hozzászólások vannak itt mindenhez.És az a legszörnyübb hogy olyanoktól akiknek semmi köze nincsen semmihez.
ez elég gáz :(
pl: VICC:irtad hogy:"amúgy pl. a mountain dew-t miről másolta a coca?"
VÁLASZOM:SEMMIRÖL!!!!!!Hiszen nem Coca termék!!Hála istennek mert az egy borzalmas moslék üditő!
Olyan mint ha egy plussz pezsgőtablettát pezsegtetett volna valaki egy pohárban.
Szóval ha nemtudnád az nem COKE termék hanem pepsi!
IRTAD: "a magyar emberek írják "K"-val (ld. helyesírási szótár), az anglománok 'c'-vel, de ezért még nem igénytelenek:))"

Válaszom:Mivel a COLA szó nem magyar szó,és nem magyar eedetű igy semmi értelme nincsen "K"val irni!SŐŐt!Egy baromi nagy butaság aki ezt igy helyesnek tartja és "K"val irja.ez egy olyan tipikus butasága a magyaroknak.Jó példa erre amikor bejött hazánkba az ICE TEE (mindegy kié)akkor mi bunkó magyarok már ugy irtuk mindenhól hogy ICE TEA-----)ennek mi értelme???Egy angol szo meg egy magyar is van benne!most akkor ha nagyon helyesnek kéne lenni akkor:JEGES TEA lenne vagy rendesen maradva gyökereknél:ICE TEE
SZÓVAL!!!a COLA SZAVACSKÁT "C"-vel ildomos irni és nem bunkómodón "K"val!!!
IRTAD:"az biztos, hogy téged profin betettek...:)"
ki tett be hova???????ezt nem értettem totál!!!!
Na mindegy.Ugyis fölösleges.

putyi Creative Commons License 2003.08.28 0 0 463
Vaniliáskóla vagy te! :-)))
Előzmény: Széllovas Tomika (462)
Széllovas Tomika Creative Commons License 2003.08.28 0 0 462
Akkor te vagy VanilleCoke1886 :))))
Előzmény: putyi (461)
putyi Creative Commons License 2003.08.28 0 0 461
Nekem pl. rengeteg Coca Colás cuccom van... mint írtam korábban... Sőt rajtam kívül másnak is rengeteg Cocás cucca van...

Egyszer láttam egy Lakáskultúra magazinban Falusi Mariann konyháját! Szédületes, hogy mennyi Cocás holmija van! Irígylésre méltó...

Előzmény: Széllovas Tomika (460)
Széllovas Tomika Creative Commons License 2003.08.28 0 0 460
Volt már itt vki, aki nagyon reklámozta, hogy mennyi és milyen ereklyéje van a kokakólától szerintem beregisztrált másnéven, és csak provokál. Nem hiszem el, hogy létezik itt olyan ember (mert aki ennyire nem tud, az internetet sem használ), aki ennyire nem tud helyesen írni. pl.: fojik

Előzmény: VANILLECoke1886 (453)
Vegetable Creative Commons License 2003.08.28 0 0 459
Nem jobb a cég, mint a többi, minden multi egykutya, de az eszeint biztos, hogy a marketingesük nála jobb eredményt ért el :-DDD Azért kiváncsi lennék, ha nem marketinget olvas, hanem mielött bármit ivott volna, vakkóstolásban végigissza az összes kólatipust, most is igy vélekedne-e :-D Én egy vakkóstolás miatt váltottam Pepsi Maxre a Coca Colárol, ugyanis ahhoz képes a coca marha gejl volt... És alapból jó ideje gejl, ezért is mentem vakkóstolni, valamit ujitottak rajta, amitől jóval megnőtt a cukorfok, csak tudnám miért, olyan finom volt ugy 20-25 éve még :(
Előzmény: vicc (458)
vicc Creative Commons License 2003.08.28 0 0 458
:))) na, ez nem semmi, a kultúrált megmondóember:))

és, ha én azt mondom, hogy, aki coca-cola-t iszik az igénytelen? akkor én is jani vagyok és te meg igénytelen?

amúgy pl. a mountain dew-t miről másolta a coca?

a primkó emberek irják "K"-val a COLA SZÓT!!!!!!!!!!!

a magyar emberek írják "K"-val (ld. helyesírási szótár), az anglománok 'c'-vel, de ezért még nem igénytelenek:))

Ennél a cégnél szerintem nincs profibb és jobb a világon!

az biztos, hogy téged profin betettek...:)

Előzmény: VANILLECoke1886 (454)
hokedli3 Creative Commons License 2003.08.28 0 0 457
És szerinted milyen emberek írják hosszú óval az "ország", az "iszol" és a "borhoz" szavakat, és Company helyett campanyt?
Előzmény: VANILLECoke1886 (453)
Infomaker Creative Commons License 2003.08.28 0 0 456
Jó a helyesírásod.
Előzmény: VANILLECoke1886 (453)
Vegetable Creative Commons License 2003.08.28 0 0 455
Én a stilusodra reagáltam, ami most is meglehetősen elfogadhatatlan szinvonalu... Ez egy fórum, nem cset, vagyis ha téged nem zavar, hogy a hisztériás 2éves stilusod megmarad, akkor voltaképpen engem se zavar, max majd ignorálom, amit irsz (ahogy a hozzámszólásod elötti szöveged is), és akkor nem kell magam elé vizuáljalak, ahogy üvölve ordibálod a nemérdekelmit, miközben csapkodod magad a földhöz és toporzékolsz... :o)
Előzmény: VANILLECoke1886 (454)
VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.08.28 0 0 454
Vegetable:Én normális embereket vártam kérdezni ,hozzászólni és nem barmokat!
akiknek fingjuk sincs a Coca-cola-ról!!
Tehát azt sem tudodm te minek választál?És mire????
VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.08.28 0 0 453
PLANNEY:Azért vagy igénytelen mert egy igénytelen üditőt iszól!
Ez olyan mint a tablettás bor (BÚFELEJTŐ)
és a palackozott TOKAY aszú!!!!!ugyan az a kettő szerinted???A tablettást igénytelen, csöveseknek csinálják, olcsón lehet kapni, borhóz semmi köze,csomagolása szintén gusztustalan és a Palackozott bor ennek az ellentetje!
Na ez a PEPSINÉL ugyan igy van!És az összes termékeinél!!ami még nem bukott be!De ha neked ez kel hát igyad mig még hülyébb nem leszel tőle!!
amugy ha meg valamihez nincs semmi közöd, akkor kár róla hülyeséget irnod.A coca-cola nem original cég (vagy hogy fejezted ki magad?)minden órszágban más más tulajdonosa van és máshogy kezelik minden órszágban a COca-cola üzleti vezetését!!Egyedül AMERICÁBAN van ugy hogy a COCA-COLA CAMPANY PALKOZZ ÉS GYÁRT MEG MINDEN!!!
más országokban ez nem igy van!!!aCCCA csak a szirupot szállitja és abból él meg!!és azt forditja reklámozásra és rengeteg más dologra!amit te megveszel itthon, az a pénz nem a CAMPANYHOZ fojik be hanem nálunk egy köcsög, öltönyös urifiu zsebébe!!!Viszont Atlanta szabja meg a reklámozást,pr munkát,logot,mindent!az egész arculatot!!
ja és még egy! a primkó emberek irják "K"-val a COLA SZÓT!!!!!!!!!!!
ezt azért illene "C"-vel irni!!!
na bye...
putyi Creative Commons License 2003.08.27 0 0 452
Az tény, hogy a COCA COLA az első és az igazi is!
A Pepsi egy a sok utánzó közül aki befutott! Messze le van maradva a Cocá-tól, de próbálkoznak! Szerintem jó, hogy van Pepsi, mert ha nem lenne, akkor ez a topic sem lenne!

Mi a különbség a Beverages és az Amatil között???

Előzmény: Planney (449)
e_laca Creative Commons License 2003.08.27 0 0 451
miért, nem-light Coke Lemon lesz?
Előzmény: VANILLECoke1886 (448)
Vegetable Creative Commons License 2003.08.27 0 0 450
Szerintem te nem vitapartnert vársz, hanem bólogató jánosokat, mert nem ugy irsz, mint aki képes vitázni, hanem mint aki istennek hiszi magát. Igénytelen meg a stilusod, nem pedig bármelyik cég, amelyet pont ugy nem ismersz, mint amennyire nem ismered az istenitett kokakólaendkók céged se...
Előzmény: VANILLECoke1886 (447)
Planney Creative Commons License 2003.08.27 0 0 449
En Pepsi-t iszom, sot meg izlik is, de szerintem itt Te vagy az igenytelen ember, s nem azert mert a Coke-ot tomod magadba, hanem az ilyen okos hozzaszolasaid miatt.
A Coke amugy az abszolut szeplotlen, tok original ceg... mondd, te tenyleg ilyen naiv hulye vagy?
Előzmény: VANILLECoke1886 (447)
VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.08.27 0 0 448
Amugy mindenkit szeretnék elkeseriteni hogy nem lessz nálunk jó ideig:VANILLA COKE se COKE LIGHT LEMON!
És még rengeteg dolgot én sem értek bár szerintem a magyarországi vezetés nagyon szarul csinálja a dolgokat!Irtam is ez ühgyben a COCA-COLA emilcimére és választ is kaptam 1napon belül!Persze PR duma volt meg sok baromság!
Pl:megkérdeztem miért ilyen izeket hoznak be hozzánk amikböl dögivel van más üditöitalt gyárt cégeknek!?És hasonló kérdések ha valakit érdekelnek a válaszok bemásolom majd ide a levelet.
Amig BEVERAGES műkődik itt és nem AMATIL addig ez lessz a helyzet!sajna.
Na COKE FOREVER!!!
VANILLECoke1886 Creative Commons License 2003.08.27 0 0 447
sziasztok.Nagyon örültem hogy van itt egy ilyen COke forum a másik cég nevét nem iróm le mert nem tartom érdemlegesnek.
Én már lassan 12éve gyüjtök Coca-cola-s relikviákat külömbözö országokból,világ sok pontjárol van COCA-COLA-m üvges,dobozos,pet,refpet,stb!
Ennél a cégnél szerintem nincs profibb és jobb a világon!
Nem véletlen hogy a legismertebb cég a világon.
a pepsiröl(másológép) csak annyit hogy aki azt issza az egy igénytelen ember!Meg akinek az izlik!SŐŐT az összes terméke amit kiszartak magukból persze mindent COKE segitséggel(leutánzással)azok is mind igénytelenek és borzalmasak!
A pepsi szerintem a világ legszánalmasabb cége és a leg pofátlanabb cége.MIÓTA létezik csak utánoz,másol,lejáratja magát,és veszteségessé teszi magát.BIzom benne hogy ez a cég nem fog sokáig élni és végleg kimegy innen erröl a piacról!mint ahogy tette már sok helyen!
Várok sok kérdést,hozzászolást,és vitapartnert.
Már csak azért is mert nagyon sokat tudok erröl a cégröl sőőt mindent(na ez túlzás)hiszen ezzel foglakozok már elég rég!
emberek dumára fel!!!!!
üdv minden COKE FÜGGŐ EMBERNEK!!!
putyi Creative Commons License 2003.08.26 0 0 446
De azért még mindig a legrosszabb üdítő amit valaha ittam az a Pepsi Blue! Valami förtelem!
v_peti Creative Commons License 2003.08.22 0 0 445
Nem tudom ittátok-e, de a Wild Cherry Pepsi maga a botrány, olyan rossz, vetekszik a vaníliás Coca-val :)
Én is ittam egyszer Wild Cherry-t. Többször nem vetemedem ilyen tettre. :)

Előzmény: Széllovas Tomika (440)
v_peti Creative Commons License 2003.08.22 0 0 444
Azért az sem semmi, hogy a Coca-Cola valami fényes kotonba bújtatja a félliteres kólákat. Broáf.
Úgy tudom, hogy ez csak Limited Edition, tehát nem hosszú távra szól.
Előzmény: Solt (430)
vicc Creative Commons License 2003.08.22 0 0 443
a meggyes pepsi az tényleg maga a borzalom, de szerintem a vaníliás kólával nincs semmi gond - egész kellemes az utóíz:)
Előzmény: Széllovas Tomika (440)
juergen Creative Commons License 2003.08.18 0 0 442
Forza Coca-Cola! (de csak érzéssel) :)
putyi Creative Commons License 2003.08.18 0 0 441
Bocs, nem voltam figyelmes... Én ettől függetlenül Coca rajongó vagyok!!!

A jéghideg Coca Cola az IGAZI

Előzmény: Széllovas Tomika (440)
Széllovas Tomika Creative Commons License 2003.08.18 0 0 440
Azért írtam példának a 3 decist, mert az jó szénsavas :) De a 2 literes Coca-ból töltök egy pohárral, és kimegy az összes szénsav, míg a Pepsinál végig bírja, hacsak nem hűtöd le.
Nagyon lehűtve a 2 literes Pepsi sem iható, mert nem érezni a szénsavat (nem tudom mitől van, nem vagyok se fizikus, se kémikus). Nem tudom ittátok-e, de a Wild Cherry Pepsi maga a botrány, olyan rossz, vetekszik a vaníliás Coca-val :)
Előzmény: putyi (439)
putyi Creative Commons License 2003.08.18 0 0 439
Persze ez vonatkozik a pepsire is, a flakonos üdítők sajna egy idő után veszítenek erejükből!
Előzmény: putyi (438)
putyi Creative Commons License 2003.08.18 0 0 438
A Coca szénsavmentes???

Mit ittál te? Egy jó kis 2dl-es üveges cocánál nincs jobb! Még a dobozos talán a nyomában van, de a flakonos coláknak tényleg néha problémája a szénsav hiány...

Előzmény: Széllovas Tomika (436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!