Keresés

Részletes keresés

bosijani Creative Commons License 15 órája -3 1 78255
Fricu1 Creative Commons License 16 órája 0 1 78254

Sajnos igazad van!

Fájlalom is, hidd el.

Előzmény: bosijani (78253)
bosijani Creative Commons License 16 órája -4 1 78253

Még az unokád is fizetni fogja, ami kölcsönt most vesznek fel.

Ami a te bajod - lenne, de az enyémek is fizethetik, és az szar ügy! 

ez a fideszre simán ráillik. 3 milliárd euró hitelt már idén felvettek....

Előzmény: Fricu1 (78252)
Fricu1 Creative Commons License 16 órája -2 1 78252

Miért ne tudnánk, hogy mennyi az annyi?

Egy német kutatócég összeszedte, de Trump és Vance is ilyen számokat mondott:

https://index.hu/kulfold/2025/03/31/ukrajna-haboru-usa-europai-unio-gazdasag-tamogatas-hitel-kolcson-fegyver-vedelmi-ipar/

És én nem bandiztalak le téged se most, se máskor.

De te linkelted a ráczbandi idióta jutyúb videóját - nem én.

Őt bandizom, őt hülyézem le.

Ha beteszed - viseld el a kritikáját.

A kp, amit említ, az, amit már rájuk bizonyítottak - személy szerint.

Viszont a lopás - rendszerszintű.

Trump arról beszél.

Ezért nem ad többé nekik semmit.

Aki akarja vegye meg, aztán azt tesz vele - amit akar.

Az már nem fáj az amerikai adófizetőknek, sőt...

Fáj viszont neked, nekem, mert a zeu fizeti a számlát.

Még az unokád is fizetni fogja, ami kölcsönt most vesznek fel.

Ami a te bajod - lenne, de az enyémek is fizethetik, és az szar ügy! 

Előzmény: érteniakarom (78246)
-remény- Creative Commons License 16 órája 0 0 78251

Nem is neked szánta,de "nagyon okos" módon neked címezte! A rém árnyalt hangnem,mekk csak úgy -----pattan a fejéből!  Hiába na!  Van,amit tanulni kell!   ;-DDD

Na ki is a birka?  ;-)

Előzmény: érteniakarom (78246)
szimizso1 Creative Commons License 16 órája 0 1 78250

Ma átírtam egy jó kis viccet:

Orbán Viktort, egy fideszest, és Gáspár Győzikétől kérdezik, hogy mi szeretne lenni, ha reinkarnálódik. Ezt meg is kell indokolniuk:

Orbán Viktor:

-Én oroszlán akarok lenni, mert az legyőzhetetlen, és ő az állatok királya!

A fideszes:

-Én kutya szeretnék lenni, hogy védhessem a gazdámat halálomig! 

Győzike:

-H'á, dikk! Én kígyó akarok lenni!

-Miért?

-Mert az egész nap fekszik, és úgy dzsal!

bando53 Creative Commons License 16 órája -1 1 78249

Akkor Tanuld te is újból a matekot!:-DDD     http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=171175044&t=9250319

Előzmény: érteniakarom (78240)
Váltok 2024 Creative Commons License 16 órája 0 1 78248

Izraelben el akarják törölni az olyan vádpontokat , mint a hivatalos személy által elkövetett csalás és hatalommal visszaélés .

Az igazságügy miniszterük szerint az ilyen vádpontok súlyosan sértik a jogállamiság elvét és a büntetőjog alapjait ! 

Aztakúva ! 

Nagy hirtelen azért lett erre szükség mert Netanjahut vádolják éppen hatalommal visszaéléssel , csalással és vesztegetéssel .

Az ellenzék szerint viszont ez a terv merénylet a jogállamiság ellen! 

Mondjuk Izraelben elég sok külföldi " menekült " van akit saját hazájában le akartak csukni ezért -azért , köztük magyarországi , ukrán stb. zsidók .

bosijani Creative Commons License 16 órája -1 0 78247
érteniakarom Creative Commons License 17 órája -2 0 78246

Hogy igazoljalak  is téged: Migráció a közgazdász szemével. https://www.facebook.com/reel/887144397241164

Hogy az a 270 milliárd hogyan áll össze, te sem tudod.  Én sem.

A lényeg a kp. amit lenyúltak. Viszont buktak vele. Nálunk is, de még mindig még gyanúsított sincs. És amíg gyanúsított nincs, addig elkövető sincs. Nincs kármentés címén lefoglalás sem. stb.

És még Bandi sem vagyok.  :-)))

De segghülye, hogy a szavaddal éljek te is lehetsz felőlem.

A világ "legnagyobb demokratája , szerintem a nagyot mondok számok mestere. Ezek a számok hol nőnek, hol csökkennek az szerint, hogy éppen  melyik lábbal lépett le az ágyról aznap.

Előzmény: Fricu1 (78244)
karul Creative Commons License 17 órája 0 1 78245

"Helyre kell igazítania az Indexnek a Tisza Párt adóemelési terveiről szóló cikkét, amelyre azóta egész kormányzati és Fidesz-kampány épül."

https://24.hu/belfold/2026/01/12/uj-itelet-tisza-part-adotervel-index-helyre-kell-igazitani/

Fricu1 Creative Commons License 18 órája -3 4 78244

Bandi, bandi, te tényleg segghülye vagy!

Ukrajna 270 milliárd dollár támogatást kapott eddig.

Ennek 20-25%-át lopták el az ukránok.

Nem szerintem, hanem a világ legnagyobb demokratája (forradalmára), Trump szerint.

Viszont akkor baj van a számokkal.

Nem kicsi - nagy!

270 milliárdnak a 20-25 %-a ugyanis 54-68 milliárd dollár.

Miről beszél ez a barom?

100 millió-ról (kb. ennyibe fájt az arany-budis banda)

Hagy segítsek: ott van három nagyságrend különbség.

Tudod bandi (dehogy tudod, te ahhoz tényleg hülye vagy) az EZERSZERES különbség.

Na, most hogy ki a birka - azt had' ne én mondjam meg!

Előzmény: érteniakarom (78240)
-remény- Creative Commons License 18 órája -1 0 78243
Fricu1 Creative Commons License 18 órája -1 2 78242

Miben is segíti az uniós tagság Trianon rendbetételét?

Mintha a Benes dekrétumokkal együtt kellene élnünk a mai napig.

A zunióban!

Sőt, már a nemtetszésed is börtönt ér!

Előzmény: vonRotburg (78236)
Fricu1 Creative Commons License 18 órája -2 3 78241

Már négy hónappal ezelőtt se volt titok:

Tarr Zoltán (a Tisza Párt alelnöke) Etyeken: „Nem fogok mindent elmondani, mert akkor megbukunk!”

https://www.youtube.com/watch?v=r2Xzj0txgek

Hogy engem, téged birkának tart - ok.

De a saját EU-s képviselőit is agyhalottnak tartja, (speciel ebben még egyet is értek vele) azért nem engedi nyilatkozni őket.

Egyiket se....

Előzmény: bando53 (78237)
érteniakarom Creative Commons License 18 órája -3 1 78240

Az a rohadt matek, ami sohasem hazudik! KI is a birka?

https://www.facebook.com/reel/851715390966845

-remény- Creative Commons License 18 órája -3 0 78239

Bakjátok +!!   Ez Így igaz!!      És még ez a pali csattogtatja itt a protkóját!,-(

-remény- Creative Commons License 19 órája -2 1 78238

Miért röhögteted ki magad ilyen "birka magyarsággal"?   ;-(    Te is pontyosan tudod,látod,hogy má megest csak azééé,hogy...

bando53 Creative Commons License 19 órája -3 2 78237

"Túl birka a magyar"! Botrányos kijelentés egy Tiszás képzési anyagban!

Nem tudom, miért kell menni ezek közé az emberek közé, kopogtatni? Azt kérdezitek, miért? Igazatok van, nem értenek a politikához, hülyék hozzáTúl birka a magyar ember. Nem kell tudniuk, hogy mit képvisel a TISZA, úgysem értenék meg. Túl fideszes a gondolkodásuk. Ezért ne áruljátok el nekik a programunkat, csak arról beszéljetek, milyen menők a képviselőink és ez milyen jó a településeknek. A programról nem beszélhettek, mert akkor győz a Fidesz. Mindent tegyetek meg az aláírásokért, és szerezzétek meg a jelöltséget, csak ez számít. Ha megígérünk akármit, ne kérdezzék meg, miből lesz ezekre pénz? Csak ígérjétek meg! Bármi megengedett a győzelemért! Árad a TISZA! Győzzük le a fideszes tömegeket!
mondta a TISZA Párt újpesti kampány szóvivője, Jakab Zsuzsanna a TISZA Szigetek önkénteseinek felkészítő kampányában a Facebookon!

vonRotburg Creative Commons License 19 órája -3 1 78236

Trianoni én se feledem el. És támogattam, támogatom az úniós tagságot, többek között az előbbi miatt is.

Előzmény: Fricu1 (78224)
-remény- Creative Commons License 19 órája -2 1 78235

Nem lesz ez olyan egyszerű!Jogászok hada fogja a nyári utazására valót még ezen "kiharcosok klubjani"  Gyanítom,hogy törölve lesz az egész mondóka,de azt,hogy millenkis idiótán kezdett kampányolni a fidezz,valszeg mindenki is mekkfogja tudni és jókat tud rajtuk röhögni!   Innentől TiSzáékon múlik,hogy ne hagyják kialudni a szégyen parazsát!;-) Mit parazsat?       MÁGLYÁT !!!!!

Előzmény: érteniakarom (78228)
SSG 69 Creative Commons License 19 órája -2 2 78234
szimizso1 Creative Commons License 21 órája -2 2 78233

A Bocskor meg a Mészáros lölőnek fizetett gyerektartást. Az is szép baleset volt :-)

Előzmény: érteniakarom (78228)
karul Creative Commons License 21 órája -2 1 78232

Nos,ez az amit a hívők is látnak,de pont ezért támogatják a fityiszt.

Előzmény: -remény- (78229)
érteniakarom Creative Commons License 21 órája -1 0 78231
karul Creative Commons License 21 órája -1 1 78230

https://444.hu/2026/01/12/budapesten-tartott-kozos-sajtotajekoztatot-szijjarto-es-az-antiszemita-nezeteket-vallo-litvan-remigijus-zemaitaitis

"Žemaitaitis azután alapította meg a leginkább radikális jobboldali, populista jelzőkkel illetett pártját 2024-ben, hogy kitették az addigi jobbközép pártjából. Kénytelen volt lemondani a képviselői helyéről is, az alkotmánybíróság ugyanis megállapította, hogy a rendszeres antiszemita kirohanásaival és a gyűlöletbeszéddel megszegte parlamenti esküjét és Litvánia alkotmányát."

Most akkor magyarországon van antiszemitizmus ,vagy nincs.

Elkéne dönteni,hogy dörgölődjünk a szélsőjobbhoz,vagy ne.

-remény- Creative Commons License 21 órája -2 1 78229

"Ami itt 16 év alatt elvesztette közpénz jellegét,abból egy fejlett országot lehetett volna létrehozni,egy elégedett társadalommal."      ollóztam ám!! 

A napokban olvastam,az EU-ba keveredésünk óta azok az agyon hülyézett nyugati állampolgárok 11Millió Forintnyi valutát toltak belénk a sajátjukból  FEJENKÉNT!!!(újszülöttől a vén bolondokig)  Az fülenként is öt és fél milka ám fijjughy!!!! Ha ezt a pénzt úgy családonként összerakjuk,lehetne kávézó Bécsben!

No persze nem Orbán család,Tiborc család,Mészáros családonként!

érteniakarom Creative Commons License 21 órája -3 1 78228

Mostantól a Fidesz fedezi, pénzeli a Tisza kampányát?  :-)))))

"Mekkora troll! Bakker, azt hittem, ezt nem lehet fokozni – de. Ez már nem kampány, ez stand-up jogi csavarral. A NER kommunikációs gépezete, ami elvileg a világ nyolcadik csodája (és legalább annyiba is kerül az adófizetőknek), most úgy égett le, mint a Reichstag, csak itt a gyújtogató helyett egy védjegy-bejelentés történt.Amikor az egész ország a Fidesz kampányának beégésén röhög, Magyar Péter fogja magát, és azt mondja: „ha már lúd, legyen kövér” — majd levédeti a fidesz szlogent. Briliáns.Képzeljétek el a hétfői értekezletet a Orbán Balázs-művekben!– „Balázs, van egy kis baj. A bögrék megvannak?”– „Meg.”– „És a sapkák?”– „Azok is.”– „Remek. És ki kapja utánuk a jogdíjat?”– „Ööö... a Tisza Párt.”De tényleg, ennyi közpénzből, ennyi tanácsadóval hogy lehet ekkora amatőr hibát véteni? Úgy játszik velük MP, mint macska azzal a bizonyos egérrel, aki azt hitte, övé a sajtgyár, közben meg csak a csapdában ücsörög.Ha a Fidesz mostantól minden eladott szlogenhamutartóval és tollal a Tisza Pártot pénzeli, az lesz a politikatörténelem legnagyobb öngólja.Brilliáns. Szarkasztikus tapsvihar! Csak így tovább, hadd áradjon a Tisza (és a jogdíj)!"

Előzmény: -remény- (78226)
-remény- Creative Commons License 22 órája -1 1 78227

Emlékeztek még ?"rés a pajzson"!!!          ;-DDD

-remény- Creative Commons License 22 órája -2 1 78226

https://fuggetlennemzet.hu/reszletek/magyar-peter-otmilliardos-ajanlat-fidesz-szlogenes-honlap              Aztaqva!!   Nem segített a putyini infóháttér?   ;-DDD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!