Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Nem is neked szánta,de "nagyon okos" módon neked címezte! A rém árnyalt hangnem,mekk csak úgy -----pattan a fejéből! Hiába na! Van,amit tanulni kell! ;-DDD
Hogy az a 270 milliárd hogyan áll össze, te sem tudod. Én sem.
A lényeg a kp. amit lenyúltak. Viszont buktak vele. Nálunk is, de még mindig még gyanúsított sincs. És amíg gyanúsított nincs, addig elkövető sincs. Nincs kármentés címén lefoglalás sem. stb.
És még Bandi sem vagyok. :-)))
De segghülye, hogy a szavaddal éljek te is lehetsz felőlem.
A világ "legnagyobb demokratája , szerintem a nagyot mondok számok mestere. Ezek a számok hol nőnek, hol csökkennek az szerint, hogy éppen melyik lábbal lépett le az ágyról aznap.
"Túl birka a magyar"! Botrányos kijelentés egy Tiszás képzési anyagban!
Nem tudom, miért kell menni ezek közé az emberek közé, kopogtatni? Azt kérdezitek, miért? Igazatok van, nem értenek a politikához, hülyék hozzá. Túl birka a magyar ember.Nem kell tudniuk, hogy mit képvisel a TISZA, úgysem értenék meg. Túl fideszes a gondolkodásuk. Ezért ne áruljátok el nekik a programunkat, csak arról beszéljetek, milyen menők a képviselőink és ez milyen jó a településeknek. A programról nem beszélhettek, mert akkor győz a Fidesz.Mindent tegyetek meg az aláírásokért, és szerezzétek meg a jelöltséget, csak ez számít. Ha megígérünk akármit, ne kérdezzék meg, miből lesz ezekre pénz? Csak ígérjétek meg! Bármi megengedett a győzelemért! Árad a TISZA! Győzzük le a fideszes tömegeket! mondta a TISZA Párt újpesti kampány szóvivője, Jakab Zsuzsanna a TISZA Szigetek önkénteseinek felkészítő kampányában a Facebookon!
Nem lesz ez olyan egyszerű!Jogászok hada fogja a nyári utazására valót még ezen "kiharcosok klubjani" Gyanítom,hogy törölve lesz az egész mondóka,de azt,hogy millenkis idiótán kezdett kampányolni a fidezz,valszeg mindenki is mekkfogja tudni és jókat tud rajtuk röhögni! Innentől TiSzáékon múlik,hogy ne hagyják kialudni a szégyen parazsát!;-) Mit parazsat? MÁGLYÁT !!!!!
"Žemaitaitis azután alapította meg a leginkább radikális jobboldali, populista jelzőkkel illetett pártját 2024-ben, hogy kitették az addigi jobbközép pártjából. Kénytelen volt lemondani a képviselői helyéről is, az alkotmánybíróság ugyanis megállapította, hogy a rendszeres antiszemita kirohanásaival és a gyűlöletbeszéddel megszegte parlamenti esküjét és Litvánia alkotmányát."
Most akkor magyarországon van antiszemitizmus ,vagy nincs.
Elkéne dönteni,hogy dörgölődjünk a szélsőjobbhoz,vagy ne.
"Ami itt 16 év alatt elvesztette közpénz jellegét,abból egy fejlett országot lehetett volna létrehozni,egy elégedett társadalommal." ollóztam ám!!
A napokban olvastam,az EU-ba keveredésünk óta azok az agyon hülyézett nyugati állampolgárok 11Millió Forintnyi valutát toltak belénk a sajátjukból FEJENKÉNT!!!(újszülöttől a vén bolondokig) Az fülenként is öt és fél milka ám fijjughy!!!! Ha ezt a pénzt úgy családonként összerakjuk,lehetne kávézó Bécsben!
No persze nem Orbán család,Tiborc család,Mészáros családonként!
Mostantól a Fidesz fedezi, pénzeli a Tisza kampányát? :-)))))
"Mekkora troll! Bakker, azt hittem, ezt nem lehet fokozni – de. Ez már nem kampány, ez stand-up jogi csavarral. A NER kommunikációs gépezete, ami elvileg a világ nyolcadik csodája (és legalább annyiba is kerül az adófizetőknek), most úgy égett le, mint a Reichstag, csak itt a gyújtogató helyett egy védjegy-bejelentés történt.Amikor az egész ország a Fidesz kampányának beégésén röhög, Magyar Péter fogja magát, és azt mondja: „ha már lúd, legyen kövér” — majd levédeti a fidesz szlogent. Briliáns.Képzeljétek el a hétfői értekezletet a Orbán Balázs-művekben!– „Balázs, van egy kis baj. A bögrék megvannak?”– „Meg.”– „És a sapkák?”– „Azok is.”– „Remek. És ki kapja utánuk a jogdíjat?”– „Ööö... a Tisza Párt.”De tényleg, ennyi közpénzből, ennyi tanácsadóval hogy lehet ekkora amatőr hibát véteni? Úgy játszik velük MP, mint macska azzal a bizonyos egérrel, aki azt hitte, övé a sajtgyár, közben meg csak a csapdában ücsörög.Ha a Fidesz mostantól minden eladott szlogenhamutartóval és tollal a Tisza Pártot pénzeli, az lesz a politikatörténelem legnagyobb öngólja.Brilliáns. Szarkasztikus tapsvihar! Csak így tovább, hadd áradjon a Tisza (és a jogdíj)!"