Ja, még vmi: megvan az is, mikor paliklacink megborult a dzsippel :)) ott is tisztán látszott, hogy tök lúzer a témához. Már a belső cam-ból látszott, hogy húz el oldalra a tütü (meg közben kiabált a mitfahrer), de lacink csak tartotta mereven a kormányt - aztán el is tört a keze... persze 160 helyett (amit mondtak) csak 80-nal ment.
Tanulság: (ars poetica) "jó sok lóvét beszedtem a szponzoroktól, híres is vagyok, de vezetni csak amatőrszinten tudok..."
Kínában nem hiszem, hogy sokat agyalnának a törésteszten - vannak elegen :)) Nem számít, ha rágörbül valakire a bádog. Az igazi demokratikus szocializmus! (magyarul: élet értéke=0, van másik ember helyette)
Vettem az új autó a kereskedésben itten nálunk még vagy 5 évvel ezelött . 1 hetes autó , állok , parkolok a sulim elött , erre nem elviszik a tükröt ... rá egy héttel allok a dugóban a Ferenciaek terén erre bum vonóhorogra akadt egy hülye csaj ... ezt ismételtük újpesten is ... 1 hónapos sem volt a kocsi . Kalibra 1 hetes volt , jutott eszembe hogy ilyenkor szok megtörni , erre ahogy kigondoltam , bumm meglöktek hátulról , szintén csaj .. Itt már bosszultam. Tudtam , hogy nem világít a tolatóm , véletlen vissza löktem ... ( készakarva )
Mindegy , akár mi is történt ott a kereszteződésben , a lényeg , hogy Agának meg senkinek sem lett baja . A kocsi meg azért van , hogy azzal történjen ...
Azé' az általam kért törésteszttel nem kellett vóna ennyire sietni... :((
Hiába, az X5 az nagyon megy. Dehát arra felétek, abban a Qsűrű forgalomban előfordulnak ilyen esetek, elég 1 pillanatra kihagyni. Ütközés előtt volt féknyom, vagy utána?
Ui: szegény többi kisautó biztos megijedt, mikor két ilyen nagy dög összeütközött :)) egy csomó embernek ott biztos előjött a kisebbségi komplexusa :))
Abból indultam ki , hogy a féknyomot már legyártotta . ahoz meg idő kell , mármint felgyorsulni , vagy sávot váltani és ott féknyomot csinálni .
Van egy olyan , ha egyik féknyom itt , másik ott , mármint sávokban , akkor az előző a hibás ...
Persze ezt Aga élte át , és Ő alkudozott a pacákkal , szóval , nem tudom ,nem vótam ottan...
más:
most néztem bele Szőke András filmekbe ..pl. Roncsfilm , hát szakadok a röhögéstől ... Ez nagyon súlyos ürge .... Igaz már láttam a filmeket , de nagyon jók akkor is.
Az X5 nem lehetett az o savjaban hiszen abban Aga allt eppen elotte. Ergo a szembejovo savban elozhetett... Akkor viszont az X5 a hibas mert elozni csak akkor szabad kimenni ha nincsen semmi a szembejovo savban. Hacsak nem 2 savos volt es Aga a kulsobol akart balra fordulni az X5 meg a belsoben jott ezerrel. Akkor tenyleg csak az X5 indokolatlanul nagy sebessege lehet a mentseg, vagyis, hogy esely sem volt eszrevenni olyan hamar ott termett. (pl. a gaz motorosok csinaljak gyakran ezt).
ilyen volt az első Opel vasam , csak 2 ajtós kupéban ...Jaj de szerettem .... Mondjuk mikor tankolni kellett azt nem szerettem , de minden másban nagyon pöpec kis jószág volt.
3 sebességes automata , 3500ra fúrt motor , 6 henger ... műlábszín plüs kárpit ... akkora ajtó mint a garázskapu :))) ..és a hangja ... jajjj az egyszerűen levett a lábamról ... aztán eladtam ... most is sajnálom ...
2 ajtós kupé volt , iszonyat erővel ....a világ legjobb calibrája is elbújhatott mellette , nagyobb , szebb , gyorsabb és erősebb volt ... de csak volt ... már nincs meg ...
Huu... akkor a tábla kivételével lehet te leszel a hunyó , a kresz előírja azt , hogy csak akkor kanyarodhatsz , ha meggyőződtél róla , hogy nem előznek , ha ő már kinnt volt és nyomott egy arasznyi féknyomot mindkét lábbal az ő sávjában , akkor az bukta ... Remélem aláírta , hogy ő volt a hüllő és nem Te !!!
Tudom nem vígasztal , sajnos ez majdnem mindíg így van ...
Mikor új a kocsi , vagy épp most vetted, akkor tuti , hogy háturól megtolják , oldalról át akarnak menni rajta , agy csak a bevásárló kocsit tólja neki egy idétlen és neveletlen kiscsóka , miközben az apja vagy az annya le se tojja mit csinál a kölykük...
Vagy mondjuk egy kedves embertársnak szúr szemet és húzza végig viccből lakáskulcsával. Esetleg kendvenc háziállatod aatja fel körmével a fényezést ...
Érdekes hogy mindíg az új kocsit kell a kutyáknak , macskáknak , madaraknak és az emberbarmoknak kipécézniük ....
Szóval részvétem...
Remélem oszlop , küszüb nem ment el , kárpit nem tört , stb... mert akkor csak kapsz egy új ajtót amit fényeznek és kész ...
Alkatrész miatt ne fájjon a fejed , egész dajcslandot elárasztották alkatrészileg a kinai cuccokkal, bocsánat GM terepjáróalkatrésszel , egy kissebb szigetnyit adtak már el belőle még az osztrákoknak is ...
Beindult a terepjárót mindenkinek akció. Szóval elvben hamar kész a kocsid ...