Mit térítenek vissza ??? A én alliancom errű nagyon hallgat - pedig 2 éve tejelek nekik. Ez jár, vagy adható? (ja, most jut eszembe: nyáron volt 1 szélvédő, de előtte vagy másfél évig semmi.)
Meg az első év után visszatérítenek egy rakás suskát , ha nincs kaszkóra bejelentett káresemény. Ez most bukta . Csoda vigye el :( egyszerű kocc és csomó zseton repp ki az ablakon .
fél másodperccel verte az m3-as bmw-t, a 911turbotol meg 3 tizedre maradt le :) van egy tesztem (mielőtt aga meg te megkérdeznétek, írásos formában van:D ) amiben 12 sport(os) autót teszteltek, ott is vmi iszonyat jól szerepelt. igaz volt egy kis csalás mert esőben mentek a hungaroringen, a speedster meg nagyon jól ment a gumijai miatt.
nem halhatok meg úgy, hogy ne vezettem volna ilyet :) mindegy, hogy turbo vagy sima 2.2-es. Olyan nagy dolgot kérek? :DDD
A pali amugy normalisan allt a dologhoz, nem hisztiztunk, stb.. baleseti bejelento persze egyikunknel sem volt, de ez megszokott. Vegulis megegyeztunk, hogy mivel en ugy kanyarodtam balra, hogy elobb jobbra lehuzodtam, mivel nekem ugye nagy a fordulokorom, ami akkor, amikor O meglatott, akar ugy is nezhetett ki, mint ha az ut mellett parkolnek, O vilszont (elso allitasa szerint 60-al, de aztan kesobb elismerte, hogy lehetett az 120 is, szerintem megtobb) igy kozos felelossegvallalas. Amit nem papirozunk le, mert akkor minusz 2 malus mindkettonknek, a casco onresz meg ugysem lesz kevesebb szoval megy az egesz cascora.
De a poen csak most jon... nevjegykartya csere, 2 ugyvezeto :), sebaj, majd egyszer bizniszelunk valamit... este felhivott, hogy el is felejtette megkerdezni, hogy nem-e lett semmi bajom, merthogy pont az en ajtomat talalta el... aztan megbeszeltuk, hogy semmi baj... aztan megneztem a weblapjat kinel van... hmmm... ismeros IP :) az urge cege aprilisig, amig el nem adtam azt az uzletagat, szerver host ugyfel volt, de a domainje meg mindig nalunk van... ugyhogy jot nevettunk a dolgon es megbeszeltuk, hogy majd iszunk valamit :)
de azert az tenyleg megnyugtato, hogy egy 2-2.5 tonnas montrum belemjon es "csak" ennyi kar keletkezik benne. Ez kb olyan lehetet, mint ha egy suzuki 80-al belemcsattan. Vsz nekem akkor se lenne nagyobb bajom (nem ugy a suzukinak :)
Beszeltem szervizzel is, elvileg minden nap van biztositos karfelvetel, jovo heten elmegyek, felveszik a kart, hasznalom amig megjon az alkatresz, aztan beviszem arra az idore, amig szervizelik...
Ja, még vmi: megvan az is, mikor paliklacink megborult a dzsippel :)) ott is tisztán látszott, hogy tök lúzer a témához. Már a belső cam-ból látszott, hogy húz el oldalra a tütü (meg közben kiabált a mitfahrer), de lacink csak tartotta mereven a kormányt - aztán el is tört a keze... persze 160 helyett (amit mondtak) csak 80-nal ment.
Tanulság: (ars poetica) "jó sok lóvét beszedtem a szponzoroktól, híres is vagyok, de vezetni csak amatőrszinten tudok..."
Kínában nem hiszem, hogy sokat agyalnának a törésteszten - vannak elegen :)) Nem számít, ha rágörbül valakire a bádog. Az igazi demokratikus szocializmus! (magyarul: élet értéke=0, van másik ember helyette)
Vettem az új autó a kereskedésben itten nálunk még vagy 5 évvel ezelött . 1 hetes autó , állok , parkolok a sulim elött , erre nem elviszik a tükröt ... rá egy héttel allok a dugóban a Ferenciaek terén erre bum vonóhorogra akadt egy hülye csaj ... ezt ismételtük újpesten is ... 1 hónapos sem volt a kocsi . Kalibra 1 hetes volt , jutott eszembe hogy ilyenkor szok megtörni , erre ahogy kigondoltam , bumm meglöktek hátulról , szintén csaj .. Itt már bosszultam. Tudtam , hogy nem világít a tolatóm , véletlen vissza löktem ... ( készakarva )