Van egy barátom . A General Elektrik-nél dolgozik . Generátorokkal foglalkoznak. Történetesen amerikai állampolgár , de a muterja révén magyar is. 1 évből kb 3 hónapot van nálunk , a többit a világ más országaiban tölti a munkája miatt . Ő rendszeresen megy az arabokhoz , folyton tönkretesznek mindent . Hatalmas lehetőségekről beszélt.
spec pár évre dolgozni mennék ki . :))) Nyaralni ott nem hiszem , hogy lesz pénzem valaha is :)))) 28 csillagos szálloda , full márvány meg minden... mi szem és száj igere...
Pont ilyen nokiám van. Jár hozzá szivargyujtós töltő. Ha beteszem a magnó alá onnan is simán veszi a jeleket. (kivéve pest) Ott a szélvédő alá teszem. Elvileg 15 óra működési idő.
Attól is függ mivel párosítod össze. (nokiához-nokia talá jobb) Van hogy abból van a gond!
"Van a városban egy fekete Land Cruiser, ami legyorsul egy Murciélagót" - mondja Zlatko Mulabegovic, a dubai Top Performance autósújság szerkesztője, aki szabadidejében egy tuningműhelyben dolgozik. - Egyszer volt nálunk is, szereltünk rajta valamit, csupa fekete az egész, fekete ablakokkal, valami 800 lóerős nitrós rettenet van a motorja helyén. Az egyik sejké, állítólag 350-et megy."
"Voltam egyszer a Hormuzi-szorosnál egy üzleti úton, bementünk valami városba, ahol minden kocsi Skyline volt. Nem hülyéskedek, végignéztünk egy utcán, és minden kocsibejárón egy Skyline állt, volt ahol kettő."
Tele van a város ilyen sztorikkal. Bárkivel beszélek, két perc után mond egy hasonlót. Másnap este Stasszal, egy orosz sráccal ülünk műanyag székekben, boldogan szörcsögünk egy vízipipán, és kávét iszunk.
"Valaki vett egy Mercedes-Benz SL65-öt, tudod, a biturbó V12-es SL-t, és tett bele nitrót. Aztán áll a piros lámpánál, és feljön mellé egy Supra, a sofőr félreérthetetlen arckifejezéssel ránéz. Rálépnek mind a ketten, a Supra simán lenyomja az SL65-öt, mire a tulajdonosa másnap visszaviszi a szalonba, hogy neki ilyen lassú szar nem kell."
A discoveryn tegnap volt egy műsor, az "egyszer egy ilyet vezetni" címmel, pont a lamboról volt az aktuális műsor.
Bemutatták a gyárat és ahogyan kézzel rakják össze a gépeket, hát nagyon brutál az biztos. Kezdem megszeretni őket, annak ellenére, hogy nem vagyok sportautó rajongó.
Tök szupi, kis papírlapra fel kellett volna írni a GPS vevő pontos adatait és átadni a mikulás bácsinak :))) Hátha karácsonyra valamit tud tenni a dolog ügyében..
Bár nekem tavaly nem hozott V8-as dízelmotort , pedig kértem... Én már nem hiszek benne.
:)))
Más :
Most volt a TV-ben , felháborító....
Gyurcsány Ferenc miniszterellnök pénz jutalmakat oszt szét a miniszterei között a jó seggnyalás fejében , akarom mondani a reformokat támogatók közt...
Nagyon helyes , a diákoktól meg meg kell vonni az utazási támogatást , az öregektől meg az orvosi ellátást és a nyugdíjat .
Vajon mikor szúrja már valaki le egy életlen késsel ezt a tetüt ... ?
Nna, ma sikerült megszólaltatnom Marikát a tomtom-on. Már csak egy GPS vevőt kéne szerezni. 25e körül gondolkodunk mint felső határ, a két jelölt a Nokia LD-3W és a Solar GPS 2.0 v 2.5. Ez utóbbiak napelemesek, ami szerintem elég nagy előny.
Más: ma Ljött a Mikulás hozzánk, mármint a Camponába, az igazi lappföldi :-)) Kicsit volt protekciónk (én szerveztem) de a gyerekem baromira élvezte. Nagyon jó fej a kisöreg!
Minden szavát elhiszem az olasz bácsinak , igen ez egy remek céges autó ...
Komolyan mondom , kiráz a hideg ! Hogy lehet ilyen csodaszép formát kitalálni ???
A vonalak az első keréktől kiindúlva mint egy csodás női derék és folytatódik az egész tovább... Tisztára mint egy bombázó . Szemből meg olyan mint egy éjszakai rosszazáshoz kismikelt vadmacs....