Nekem egy C Vectrám van. Szeretnék rajta némi optikai tuningot eszközölni. Javaslatokat szeretnék kapni , hogy hova forduljak ezzel kapcsolatban. (lehetőségek,melyik cég ,műhely) ja és budapesten ha lehet:)
De lehet szerintem, és mintha már le is írtuk volna itt. Most nincs körülöttem senki aki tudhatná (a fiúk dolgoznak, meg én is csak máshol) ha estig nem derül ki akkor megkérdezem.
A kocsiban kb 55ezernél megejtettük a 60ezres szervizt, és szerintünk elfelejtették beütni, mert most van benne 61ezer és sipákol h szervizbe akar menni. Nem lehet vhogy Tech2 nélkül belenyomogatni a dolgot?
ha már ilyen orionokról van szó meg gyerekkorotokról, elmondom hogy nekem erről a képről mi jut eszembe.
általános iskola, kb. második osztály. vesszük a turbo rágót, amibe ugye kapjuk a matricát... hülyegyerek osztálytársam, egyszerre 10(!) darab rágót vesz a szájába, csakhogy több képe legyen :DDDDDDDDD de nekem van a legtöbb képem... :P
jééé itt van a fiókomban még most is ;) majd megnézem már mik vannak. arra emléxem, legnagyobb baki, h azt írták, az 1.6-os tigra végsebessége 170km/h! mit kellett magyarázkodnom, h 200-at is megy... :)
Tényleg , igazad van ! Még a mai napig is beleborzongok abba az emlékbe . Nagyon félelmetes volt.
Arra emlékszem ,h ogy megtalálják az űrhajót és letapogatják , hogy van e rajta élet, de nem van . Aztán mikor oda mennek , akkor a szörny előjelenik , megbabonázza az embereket akik belemennek a szájába és elégnek.
Nem tudom hogy miért , de nagyon tudtam félni a dologtól . Talán azért , mert egyszerű logikával nem lehetett kitérni a szörny babonázása elől...
Ildi :
Hát :)) én már akkor tudtam beszélni és járni is :))) elég jól :)))
"A Nintendo Wii-t eredetileg Revolutionnek hívták, de ezt túl hosszúnak találták, ráadásul Reggie Fils-Aime, a cég amerikai vezetője szerint sok nép bajban lett volna a kiejtéssel.
Idén áprilisban mutatkozott be az új név, amit rögtön halálba cikiztek az újságírók. A Wii ellen felhozott egyik legsúlyosabb ellenérv az volt, hogy az amerikai szlengben ugyanígy hívják a vizeletet. Reggie Fils-Aime az E3 játékshow-n azért köszönetet mondott azoknak az újságíróknak, akik egyetértettek a névválasztással. Ketten voltak. "
:)))
amúgy tetszik nekem nagyon, bár még nem próbáltam.
Valamelik nap Pesten ment a sávban mellettem egy V10TDI Phaeton. Háááát, elég kicsinek éreztem magam mellette... nekem teccett, brutális. Nulla presztizs még így is, de legalább ócsón meg lehet venni pár évesen.